***LA REDOUTE(19)***
Raspunsuri - Pagina 29
addya spune:
eu am in sfarsit o comanda inregistrata (en cours de preparation) - fara mail de confirmare, si la sot inca am minunata fraza: Nous avons bien reçu votre commande du 17/04/2007. Vos articles commandés apparaîtront bientôt ci-dessous ![]()
![]()
![]()
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
Silfidele purpurii
Addya, Niko, Cristina si Adablackcat
claujro spune:
Sa fie intr-un ceas bun, fetele cu comanda!
Monica, ma bucur ca ai reusit!
Eu am 6 comenzi pe drum. Ma intreba Adina de tricourile barbatesti. Am luat tot ce era simplu, fara logouri prea mari si desene, pana in 20 de euro. De la Aubaines vreo 10 si restul din colectia mare dar cu preturile cele mai mici. Doamne ajuta sa soseasca!
Nu am rezolvat cu messul, asa ca lipsesc pt moment de la eventualele conferinte.
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

claujro spune:
Noapte buna, ne vedem maine dimineata! 
felicia74 spune:
Neata!
Azi dimineata mi-a cerut sotul ca la comanda viitoare sa mai luam o pilota ca a inghetat azi noapte cu cea pe care o avea![]()
Gata, ma duc sa-i iau pantofi lu'fii-mea, revin dupa-amiaza!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
madau spune:
Neata
Felicia ca pantofi ii iei Ilincai? De unde?![]()
Claudia ai incercat sa instalezi o versiune mai veche de mess, poate merge? Daca nu ai caut eu pe la mine poate gasesc un kit mai vechi si-ti dau pe mail. Anunta-ma 
Ella pai daca vine sora geamana...atunci te-ai scos..nastere si refacere linistita ca are cine sa ia coletele 

Addya daca nu-ti apare comanda in SUIVI inseamna ca n-au luat-o, au mai fost fete care au patit la fel, ia vezi banii de pe card i-au tras? Io zic ca nu 
Nushulica si io tot pe la "linge de maison" bantui, io-s bolnava cu chestilicile astea ptr bucatarie, deja sunt terminata cand intru acolo, le-as lua pe toate
Fug prin casa dupa fiimea care e in forma de zile mari, incerc sa fiu si cu okii pe voi
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
claujro spune:
Neata!
Si eu m-am cam congelat asta noapte. De cand au oprit astia caldura e frig. Diseara cred ca bag un calorifer electirc macar penrtu copii.
mada, te rog, nu am gasit pe yahoo o versiune mai veche de messenger, e adevarat ca nu am cautat prin alte locuri, mi-a dat si mie prin cap sa instalez o versiune mai veche dar nu am stiut de unde s-o iau. Poti pune linkul aici, te rog frumos.
giliola spune:
mi-a venit si mie aseara comanda din 03.04., a fost un pachet imens, mi-am chemat sotul sa-l care :))...am comandat o pilota, de care sunt superincantata, e f mare (240/220), groasa...doar ca are doar 20% bumbac:
http://www.laredoute.fr/product.aspx?PresCode=8159300&SizeCode=00240&Quantity=1&PersText=&ItemId=22&Mode=Update&Single=true&ksource=-1 – pilota alba 500g/mp – 240x220 – 39.90 eur
am mai comandat un sort pt sot, f bun calitativ (il mai comandasem o data, m-a impins pacatul sa-l calc si...i-am scos o gaura mare cu fierul, chiar in fund!
, asa ca a trebuit sa-i mai comand o pereche):
http://www.laredoute.fr/product.aspx?PresCode=6876692&SizeCode=00044&Quantity=1&PersText=&ItemId=5&Mode=Update&Single=true&ksource=-1 - sort baie – 42/44 – 8.72 eur
la astea am primit cadoul setul de genti rosii, sunt minunate, le-am si umplut aseara, ca vineri plecam intr-un scurt voiaj in germania
giliola spune:
Am si eu o problema, poate a mai intampinat-o cineva si ma poate ajuta...nu reusesc sa mai comand nimic, ajung la faza cand scriu nr de card si celelalte date despre plata si de acolo imi da un mesaj in care scrie ca am trecut ceva incorect si ma roaga sa verific...desigur ca nu e nimic incorect, le-am scris si lor despre problema, mi-au raspuns ca probabil ma aflu in vreuna din situatiile:
- am folosit mai multe carduri - ceea ce e adevarat, am jonglat cu mai multe carduri, in functie de banii pe care i-am avut pe ele
- am folosit cardul pe mai multe conturi - ceea ce e iar adevarat, caci am creat si sotului cont si o comanda am facut-o/platit-o de acolo cu acelasi card ca la contul meu
Cu toate ca le-am scris ca ma aflu in ambele situatii, problema nu s-a remediat deloc si nu pot sa comand
Ati intampinat situatia asta pana acum?
Mercic
claujro spune:
Eu am folosit acelasi card pe 2 conturi diferite (nume si adrese diferite) si a mers.
madau spune:
Claudia da-mi adresa de mail sa-ti pun kitul de la messenger 7
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2