***LA REDOUTE(19)***

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giliola spune:

Uite ce mesaj primesc de vreo saptamana, indiferent ce vreau sa comand si de ce suma:

Certaines informations que vous avez fournies sont incorrectes. Merci de les corriger.
Cette date d'expiration n'est pas correcte. Merci de la saisir à nouveau.
Ce numéro de contrôle de carte bancaire est incorrect. Merci de le saisir à nouveau.

Am incercat sa ma deloghez si sa ma loghez din nou, am dat restart, nimic...
E aiurea, ca vreau acum si cearceafuri pt o pilota asa de mare si nu pot comanda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Giliola,si eu am luat sortul ala pt sot,pe albastru,si imi place mult.Care va sa zica nu se calca !

Si care e treaba cu cardurile?Ce nu le convine daca folosim mai multe carduri pe un cont,sau un card pe mai multe conturi?Si eu am avut problema asta si m-am umplut de nervi ca nu ma lasa sa fac plata.Ce le pasa lor cu ce card platesti,din moment ce ai bani pe cardul ala si platesti ceea ce ai comandat?

Aseara am mai primit inca 4 colete.Cred ca mai am pe drum doar o comanda mica.
Vestea buna e ca mi-a venit si comanda din 25 martie,pe care o credeam ratacita in Triunghiul Bermudelor (vorba Aissei).Deci au venit simultan comenzi din 25 martie,4 aprilie si 5 aprilie (2 colete).Sunt foarte multumita de produse.Unde n-am nimerit marimea e vina mea.Adica am luat pt sot niste pantaloni care mai trebuie stramtati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

intrebare intrebatoare:

cine a dat comanda ieri, a primit vreun mail de confirmare?
eu inca nu, desi apare en cours de preparation...

Adina si Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
Silfidele purpurii Addya, Niko, Cristina si Adablackcat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

CAPITOL NOU

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput