***LA REDOUTE(19)***
Raspunsuri - Pagina 28
Bratu Monica spune:
Ajutor fetele!!!!!!!!!
M-am mutat si acum incerc sa-mi schimb adresa si datele in contul creat.
Ma seaca cu numerul de card si data de valabilitate.
Ajutati-ma va rog!Numarul de card este cel de 16 cifre de sub BCR scris [e mijlocul cardulei iar data am scris-o 22/01/2009
Luna o stiu dar si ziua din luna aceea n-o mai stiu.
De ce oare nu ma lasa cu cardul asta?
Va rog sa-mi spune-ti daca va pricepeti careva.
Va pup!
Monikka
addya spune:
monica, vezi ca trebuie sa scrii legat grupurile alea de cifre de pe card iar data de validitate e ceva de genul 0807 unde in exemplul meu 08 e luna in care expira si 07 e anul (2007)
mai fetelor, eu am dat la ora 5 2 comenzi de pe 2 conturi, in al meu apare in suivi ca nefacturata si in al sotului nici macar nu apare, la suivi e doar o propozitie care zice "comanda a fost inregistrata si va aparea in curand aici"...
ce-o fi asta???
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
Silfidele purpurii
Addya, Niko, Cristina si Adablackcat
Bratu Monica spune:
cERE DATE MA CARTE FAMILLE NOMBREUSE
LA NUMARUL CARTII NU STIU CE NAIBA SA SCRIU
IAR LA TERMEN VALABILITATE AM ZZ/MM/AAAA
Cineva care si-a facut un cont recent ma poate ajuta?
Eu am VISa Electon
Monikka
ella_74 spune:
nushulico, iti calc pe urme, am mai dat o comanda acuma;

am folosit codul de transport gratuit, ca io cadouri LR nu mai vreau.![]()
dar ma consolez ca erau lucruri reduse cu 65% deci n-aveam de ce sa mai astept pentru ele.
macar daca nasc si n-apuc s-ajung la posta, o trimit pe sor-mea geamana , ca suntem identice; vine taman de la Londra cand nasc asa ca o sa fie aici pe faza
ella
Bratu Monica spune:
Am scris in toate felurile SI NU MA LASA
Si cand te gansesti ca am creat conturi si la colege!
Monikka
addya spune:
monica, acolo NU SCRII NIMIC :))
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
Silfidele purpurii
Addya, Niko, Cristina si Adablackcat
nushulica spune:
quote:
Originally posted by ella_74
nushulico, iti calc pe urme, am mai dat o comanda acuma;
am folosit codul de transport gratuit, ca io cadouri LR nu mai vreau.
dar ma consolez ca erau lucruri reduse cu 65% deci n-aveam de ce sa mai astept pentru ele.
macar daca nasc si n-apuc s-ajung la posta, o trimit pe sor-mea geamana , ca suntem identice; vine taman de la Londra cand nasc asa ca o sa fie aici pe faza
ella
si ce e rau in asta ella??
eu pe ideea asta merg si uite ca nu ma mai pot opri ...acum mai nou frunzaresc capitolul linge de maison

INGRID
Bratu Monica spune:
MULT PREA TARE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SUNT CHIAR TAMPITA!
Si va rog sa ma credeti ca am creat conturi si am invatat sa umble pe aici cel putin 10 persoane.
ASTA E SOARTA! ADDYA multumesc din suflet.

Monikka
Bratu Monica spune:
Nici astia nu-s prea intregi la minte.
am incercat sa -mi schimb adresa de vreo 3 ori.Abia a patra oara mi-a scris ca voi primi un mail de confirmare a schimbarilor facute.Fara sa-mi ceara 100 de alte date.
Monikka