***LA REDOUTE(19)***
Raspunsuri - Pagina 27
ella_74 spune:
madau,
parca sunt cam naspa cu nasturi, daca erau macar capse...
?
de lungi vad ca-s bune,60 cm... io ma uit intotdeauna la lungime mai intai si daca nu au macar 60, le sar.
ella
madau spune:
Parca nu par asa nasoale cu nasturii aia, cel putin nu in poza
. Vreau musai sa fie cu kaki, mai am o varianta..adica asta http://www.laredoute.fr/vente-2-t-shirts-ras-de-cou-les-essentiels.aspx?productid=324079320&documentid=207607&categoryid=22899486&single=&hasnext=1&hasprev=1 dar am comandat deja pe bleu si alb, kaki nu au
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
nushulica spune:
quote:
Originally posted by madauA luat cineva tricourile astea? http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5327440&SizeCode=00040&Quantity=1&PersText=&ItemId=2&Mode=Update&Single=true&ksource=-1
Edit: Nushlica vad ca tu le-ai luat. Cum sunt? Ce culori ai luat tu?Madau si
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
mada da le-am luat si sunt multumita de ele...eu am luat alb si negru nasturii nu te incurca cu nimic nici macar nu tre sa-i deschizi da intra capu si aasa
is lungute numai bune si merg perfect la blugi
addya m-am mai linistit vazand ca nici tu nu ai primit mail acum apare si la mine in curs de preparare
ma duc sa incerc codul minune
INGRID
nushulica spune:
adina la ce produse ai folosit tu codul ala ca la mine nu merge??
trebuie sa fie preturi nereduse cumva?
INGRID
madau spune:
Nushulica trebuie sa fie din PE 2007, musai nereduse, si fara "nouveau". Merge la prix vert, rouge, etc...vezi ex tricourile alea despre care te-am intrebat
. Multumesc, acum dau comanda ptr ele.
P.S.Sunt grosute sau se vede prin ele?
Madau si
nushulica spune:
quote:
Originally posted by madau
Nushulica trebuie sa fie din PE 2007, musai nereduse, si fara "nouveau". Merge la prix vert, rouge, etc...vezi ex tricourile alea despre care te-am intrebat. Multumesc, acum dau comanda ptr ele.
P.S.Sunt grosute sau se vede prin ele?Madau si
nu se vede nik prin ele,materialul este destul de plinut
INGRID
claujro spune:
Cine se pricepe la computere sa ma ajute si pe mine? Mi-am instlat messengerul de pe yahoo, scriu dar nu-mi apare ce scriu eu in interiorul ferestrei nici ce mi se raspunde. L-am sters, l-am reinstalat si-mi tot apare o eroare. Cum scap de ea?

Au disparut culorie de la nume/nikurile noastre? Ca nu le mai vad nici pe alea 
nushulica spune:
quote:
Originally posted by claujro
Cine se pricepe la computere sa ma ajute si pe mine? Mi-am instlat messengerul de pe yahoo, scriu dar nu-mi apare ce scriu eu in interiorul ferestrei nici ce mi se raspunde. L-am sters, l-am reinstalat si-mi tot apare o eroare. Cum scap de ea?
Au disparut culorie de la nume/nikurile noastre? Ca nu le mai vad nici pe alea
clau eu vad ce scrii pe mess ti-am scris si eu dar am vazut ca tu nu vezi ce scriu
nu stiu ce sa-ti zic
zi ce eroare apare ca te ajuta sotul meu
INGRID
nushulica spune:
eu glow-ul la nick-urile de pe forum nu le vad daca intru cu mozzilla dar cu internet explorer vad glow![]()
INGRID
ella_74 spune:
31127 transport gratuit, 20 eur reducere pentru cos de 55 eur , colectia PE 2007 nereduse, fara noutati.
ella