***LA REDOUTE(19)***

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns addya spune:

nushulica, am dat shi eu 2 comenzi azi, una de pe contul meu care imi apare la suivi ca in curs de inregistrare, alta de pe contul sotului, pe care il folosesc prima data, si unde nu apare decat ca comanda a fost luata in considerare si ca va aparea in curand in suivi...
LA NICI UNA NU AM PRIMIT MAIL.
te tin la curent.

Adina si Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
Silfidele purpurii Addya, Niko, Cristina si Adablackcat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Io am tot incercat codul asta si nu merge la nimic din ce vreau eu, mai caut

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Nici la ce am eu in cos nu se aplica nici o reducere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Nici la solution maison, si eu tot ochesc un set de recipiente ptr condimente:
www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=8316511&SizeCode=99999&Quantity=1&PersText=&ItemId=1&Mode=Update&Single=true&ksource=-1" target="_blank">Manège à épices SOLUTIONS MAISON
Ce ziceti de el?

Giliola multam, dar aceeasi problema o am si eu, cu monturile Si sunt frumosi balerinii...

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Wow, Felicia....dar costa ceva , altfel e fain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

pai cin,

am comandat, ce sa fac? poate nu ma apuca nasterea inainte si nu mai pot sa ridic "coletul"; i-am luat pantofi casual la sot, ca cica a venit primavara si n-are destule perechi sa le alterneze...i-am zis si io ca numa' doamnele tre sa aiba problema asta, da' nu-i chip, normal , ca doar se uita in dulapul meu cu incaltari si are de unde sa-i vina idei; alterneaza numa' Geox, Otter si Clark's, asa ca am scpat ieftin cu LR

ella

Mergi la inceput

Hai mai ELLA ca te asteapta bb sa iei comanda de la posta....punem noi o vorba buna

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

M-a pus drak sa reinstalez windows-ul SINGURA si toata dimineata mi-au iesit peri albi incaercand sa setez toate cele. Nici acum nu am reusit, mucesc inca! Bine ca am reusit sa refac conexiunea la internet...

Sunt pe baricade cu voi..

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

A luat cineva tricourile astea? http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5327440&SizeCode=00040&Quantity=1&PersText=&ItemId=2&Mode=Update&Single=true&ksource=-1

Edit: Nushlica vad ca tu le-ai luat. Cum sunt? Ce culori ai luat tu?

Mergi la inceput
Mergi la inceput