***LA REDOUTE(19)***

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

madau,

parca sunt cam naspa cu nasturi, daca erau macar capse...

?

de lungi vad ca-s bune,60 cm... io ma uit intotdeauna la lungime mai intai si daca nu au macar 60, le sar.

ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Parca nu par asa nasoale cu nasturii aia, cel putin nu in poza. Vreau musai sa fie cu kaki, mai am o varianta..adica asta http://www.laredoute.fr/vente-2-t-shirts-ras-de-cou-les-essentiels.aspx?productid=324079320&documentid=207607&categoryid=22899486&single=&hasnext=1&hasprev=1 dar am comandat deja pe bleu si alb, kaki nu au

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by madau

A luat cineva tricourile astea? http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5327440&SizeCode=00040&Quantity=1&PersText=&ItemId=2&Mode=Update&Single=true&ksource=-1

Edit: Nushlica vad ca tu le-ai luat. Cum sunt? Ce culori ai luat tu?

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

mada da le-am luat si sunt multumita de ele...eu am luat alb si negru nasturii nu te incurca cu nimic nici macar nu tre sa-i deschizi da intra capu si aasa(asta daca nu esti capoasa)

is lungute numai bune si merg perfect la blugi

addya m-am mai linistit vazand ca nici tu nu ai primit mail acum apare si la mine in curs de preparare

ma duc sa incerc codul minune

INGRID

Mergi la inceput

adina la ce produse ai folosit tu codul ala ca la mine nu merge??
trebuie sa fie preturi nereduse cumva?

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Nushulica trebuie sa fie din PE 2007, musai nereduse, si fara "nouveau". Merge la prix vert, rouge, etc...vezi ex tricourile alea despre care te-am intrebat. Multumesc, acum dau comanda ptr ele.

P.S.Sunt grosute sau se vede prin ele?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by madau

Nushulica trebuie sa fie din PE 2007, musai nereduse, si fara "nouveau". Merge la prix vert, rouge, etc...vezi ex tricourile alea despre care te-am intrebat. Multumesc, acum dau comanda ptr ele.

P.S.Sunt grosute sau se vede prin ele?

nu se vede nik prin ele,materialul este destul de plinut

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Cine se pricepe la computere sa ma ajute si pe mine? Mi-am instlat messengerul de pe yahoo, scriu dar nu-mi apare ce scriu eu in interiorul ferestrei nici ce mi se raspunde. L-am sters, l-am reinstalat si-mi tot apare o eroare. Cum scap de ea?

Au disparut culorie de la nume/nikurile noastre? Ca nu le mai vad nici pe alea

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by claujro

Cine se pricepe la computere sa ma ajute si pe mine? Mi-am instlat messengerul de pe yahoo, scriu dar nu-mi apare ce scriu eu in interiorul ferestrei nici ce mi se raspunde. L-am sters, l-am reinstalat si-mi tot apare o eroare. Cum scap de ea?

Au disparut culorie de la nume/nikurile noastre? Ca nu le mai vad nici pe alea

clau eu vad ce scrii pe mess ti-am scris si eu dar am vazut ca tu nu vezi ce scriu

nu stiu ce sa-ti zic

zi ce eroare apare ca te ajuta sotul meu

INGRID

Mergi la inceput

eu glow-ul la nick-urile de pe forum nu le vad daca intru cu mozzilla dar cu internet explorer vad glow

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

31127 transport gratuit, 20 eur reducere pentru cos de 55 eur , colectia PE 2007 nereduse, fara noutati.

ella

Mergi la inceput