***LA REDOUTE(19)***

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vl-ad spune:

quote:
Originally posted by madau

Isi cer scuze ptr defectiunile de pe site..bla..bla..si iti dau un cod ptr un cadou surpriza..asta e. Acuma baga si tu codul si vezi ce-ti apare, fiind un cod personalizat nu te putem ajuta

ok,am inteles,merci mult

quote:
Originally posted by felicia74

vl-ad e un "kit'? alb. Si eu m-am intrebat ce e.

Da , Felicia este ceea ce spui tu

------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)

VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

ramasesem datoare de aseara:

am fost abia azi dupa pachet, era celebra "scrisoare" in care aveam o comanda a unei prietene. Tot ce am comandat eu e in cealalta comanda, care a fost lansata tot pe 4 aprilie si despre care nu am nici o veste. Cred ca e mai voluminoasa, totusi, si va veni pachet, de aceea nu au sosit deodata. Sau sunt eu prea optimista?

Tania 14+ &
bebemic
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

salut gasca redutista!
eu n-am noutati. ma c...iesc sa dau o comanda pt sot dar astept sa ma vad cu Madau sa admir live un tricou sa vad daca ne hotaram...
sincer as cam vrea eu sa mai imi iau niste chestii dar cum m-a mancat ambitzia si m-am bagat la concursul de slabit mai astept un pic...desi la bluze cred k tot atat voi avea k pieptul vad ca nu scade

claujuro, ia baga shi tu aici, de inspiratie niste linkuri, ziceai k ai luat 20 tricouri???

intre timp mai scobesc pe ma-reduc, cine stie peste ce cod minune dau care sa merite o comanda rapida...

Adina si Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
Silfidele purpurii Addya, Niko, Cristina si Adablackcat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

ce bine e sa nu ai bani..nu???.de aceea nici nu ma mai uit..deocamdata.dar tot nu inteleg de ce mi-au disparut produsele din cos???nu le pastreaza decat un timp limitat sau...????
Aissa,ceva colete la orizont?

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

salutare fetelor!

sa vedeti ce am patitam bagat comanda dimineata de vreo 200si ceva euro si nu am primit mail de confirmare nici pana acum...oare ce se intampla??

parca stiu ca a mai patit cineva asa??cum s-a rezolvat??oare au luat banii de pe card?

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Andreea, intr-un fel, asa bine e fara bani pe card... nu mai cheltui. cred ca au fost ceva probleme la site, ca si mie mi-au disparut intr-o zi...si nu numai mie. dar cred ca le pastreaza si doar o anumita perioada. primisem la un moment dat un mail cum ca-mi "expira" cosul.
Nushulica, nu stiu ce sa zic. dar in suivi de commande iti apare comanda, in vreun fel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by cin

Andreea, intr-un fel, asa bine e fara bani pe card... nu mai cheltui. cred ca au fost ceva probleme la site, ca si mie mi-au disparut intr-o zi...si nu numai mie. dar cred ca le pastreaza si doar o anumita perioada. primisem la un moment dat un mail cum ca-mi "expira" cosul.
Nushulica, nu stiu ce sa zic. dar in suivi de commande iti apare comanda, in vreun fel?

apare in curs de inregistrare

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

BUHUHUUUUUUUUU

SUPER COD: 40312 - 15 EUR FARA LIMITA DE CUMPARATURI!!! MERGE PE PRIX ROUGE, VERT ETC din alea care apar ca rosii, verzi....

Nushulica, in onoarea acestui cod am dat shi eu rapid 2 comenzi mici, nu am primit nici eu mail, dar comenzile apar pe sit.

poop you all

Adina si Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
Silfidele purpurii Addya, Niko, Cristina si Adablackcat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

quote:
Originally posted by andreap

ce bine e sa nu ai bani..nu???.de aceea nici nu ma mai uit..deocamdata.dar tot nu inteleg de ce mi-au disparut produsele din cos???nu le pastreaza decat un timp limitat sau...????
Aissa,ceva colete la orizont?

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

nema! Astept 8 aprilie pe contul lui Tony si 13 pe al tau (plus 15 si 21 martie care au dat iar de triunghiul bermudelor). Sa nu-mi sutesti adidasii!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Addya, mama, ce-mi faci? n-auzi ca n-am decat 3 ron pe card????
Madau, te rog, pe prima pagina, pune si la comenzile mele: in curs de reglare. sper ca in cel mai scurt timp sa poti scrie: rezolvata
deci, incep asteptarea (asa bine era pana acum ca nu stateam stresata: vine, nu vine...) acum iar mi-am luat un stres (deci, astept comanda de azi 17 aprilie - scriu, mai mult ca sa-mi intiparesc eu data)

Mergi la inceput