***LA REDOUTE(19)***
Raspunsuri - Pagina 19
croco21 spune:
Miki68, de unde stii ca se plateste vama pt parfumuri? Pe site scrie intr-adevar ca le trimit din USA dar ma gandeam ca daca le trimit drept cadou n-ar trebui sa mai platim vama. Eu am comandat in trecut din USA, de la Victoria Secret si intr-adevar plateam vama si tva daca valoarea de pe factura depasea echivalentul a 50 Euro, daca era sub 50 Euro nu plateam nimic.
Croco
felicia74 spune:
Eu deocamdata ma uit la preturi, oricum am interdictie la comandat, ca imi ia sotul laptop, plus o nunta sambata, plus un mot de taiat in mai... Sa vedem daca mai scap cu o comanda pe Redoute
Dar 2 saptamani, aleluia 
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
claujro spune:
Mie mi s-ar parea decent sa dam 1-2 comenzi pe luna... Eu un am cam exagerat...![]()
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
croco21 spune:
Ai dreptate claujro, eu voi incerca sa ma abtin, mai ales ca mi-am luat multe chestii de care chiar n-am nevoie. De exemplu, mi-am comandat un costum de baie doar asa ca sa fie, ca n-am de gand sa-mi expun suncile in el in nici un caz - e drept ca l-am luat o masura mai mica, sa-l am atunci cand voi slabi (fata prevazatoare....)
Croco
miki68 spune:
quote:
Originally posted by croco21
Miki68, de unde stii ca se plateste vama pt parfumuri? Pe site scrie intr-adevar ca le trimit din USA dar ma gandeam ca daca le trimit drept cadou n-ar trebui sa mai platim vama. Eu am comandat in trecut din USA, de la Victoria Secret si intr-adevar plateam vama si tva daca valoarea de pe factura depasea echivalentul a 50 Euro, daca era sub 50 Euro nu plateam nimic.
Croco
V-am zis ca e in functie de cu s-a trezit functionarul vamal. Eu anul asta nu am comandat nimic, insa a comandat o colega (de la care de altfel am aflat cu vreo 2 ani in urma de strawberrynet) care, la ridicarea coletului a platit 3500 lei vechi ca si anul trecut. Unei cunostinte din Buc., insa, i-au cerut 19% TVA + 10% din val. fiecaror 30 ml. de parfum. Nu marcase "as a gift" asa ca i-au trimis si factura in colet. Va spun asta sub rezerva ca nu reprezinta experienta personala, dar nu vad de ce ar mintzi respectivele. Oricum, eu cred ca e bine de intrebat la vama ca sa nu va coste "mai mult atza decat fatza", adica sa dati pe un parfum cat ati da si la un mag. din Rom.
cristina d.
soanso spune:
acum am observat ca am pus de doua ori limk cu joggers,al doilea link era de fapt cu adidasii puma pt fetita:
http://www.laredoute.fr/vente-uke-vs-inf-de-puma.aspx?productid=324097954&documentid=359606&categoryid=23929733&single=&hasnext=1&hasprev=1
marimea 22 ii sunt mari ,sunt super incantata de ei,merita banii.
soso
nushulica spune:
fetelor ma enerveaza de mor ca imi sterge codul cand bag un cod de reducere

astia au facut chestia asta pentru noi cred...adik cand au vazut ca noi tot incercam coduri au modificat ei rpd softul sa nu mai putem baga coduri de reducere decat o data![]()
INGRID
claujro spune:
quote:
Originally posted by nushulica
fetelor ma enerveaza de mor ca imi sterge codul cand bag un cod de reducere
astia au facut chestia asta pentru noi cred...adik cand au vazut ca noi tot incercam coduri au modificat ei rpd softul sa nu mai putem baga coduri de reducere decat o data
INGRID
Nu cred. Eu am dat comnada dupa alt cont, alt nume, alta adresa... Daaaar e adevarat ca pot citi IP-ul calculatorului... Totusi sa nu fim paranoici!
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
vl-ad spune:
Buna!
Am facut o simulare de comanda (pana peste o saptamana cand intru in posesia cardului) am introdus codul reduc si mi-au redus costurilr de la 68.46 la 56.33, iar in cos am majoritatea produselor de la aubaines .Deci merge si daca produsele au fost deja reduse.Insa mergand la urmatorii pasi imi apare la pretul final un supliment de 6.73 euro.Si voua va apare la fel?Acest supliment apare la orce comanda?
Va multumesc pt respunsuri si va
caci datorita voua am aflat despre acest site
------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)
VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU