***LA REDOUTE(19)***

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

iata ca revin si eu dupa ceva timp petrecut prin spitale,analize,mici operatii etc..nu va mai incarc memoria.acum vad ca ati descoperit un site cu cosmetice...super!cine a facut comanda,cum procedam?facem cont ca la redoute si platim cu cardul?multumesc anticipat de raspuns
va pup si o saptamana buna.

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by claujro

Cred ca cel mai bine pt familia mea ar fi sa reziliez contractul cu firma furnizoare de internet.

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

eu nu pot sa renunt la net ca moare barbatu-meu asa ca ...el e de vina

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

am primit azi comanda din 28.03 in sfarsit a ajuns!
am comandat astea:
http://www.laredoute.fr/vente-les-joggers.aspx?productid=324107255&documentid=414707&categoryid=22932808&single=&hasnext=1&hasprev=1,
sunt buni 39 cat port si aici ,iam luat pt alergare ,sunt usori ,la cat am dat pe ei ,ok(made in China)
http://www.laredoute.fr/vente-les-joggers.aspx?productid=324107255&documentid=414707&categoryid=22932808&single=&hasnext=1&hasprev=1
sunt super draguti ,insa un pic marisori ,vor fi buni in toamna,sunt incantata de ei.
http://www.laredoute.fr/vente-les-chaussons-d-interieur-en-forme-de-chaussettes.aspx?productid=324089903&documentid=452506&categoryid=23929706&single=&hasnext=1&hasprev=1
asa ceva da pe roz ,talpa e din cauc ,sunt buni ca marine insa pitica nu ii tine nici pe astia in picioare asa ca nu am facut o afacere buna cu ei,si tot desculta sta in casa indiferent cu ce o incalt.
am avut cadou un set de geanta cu ceas si portofel ,in genul celei urat mirositoare de la setul de genti rosii ,astea nu miroseau (le-am facut cadou la socrela ).
mai am pe drum trei comenzi si ma pisca degetele sa mai dau o comanda.
azi am comandat o tricicleta pt Piti ,sotul a zis ca a plans fata ieri in parc, vazuse la un copil(de pe situl dat de mada:www.vanstore.ro ,modelul chipolino froggy ch17013 ).mersi mada .

soso

Mergi la inceput

eu am incercat acum sa bag un cod de reducere ca sa dau o comanda si mi-a sters cosul...

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by nushulica

eu am incercat acum sa bag un cod de reducere ca sa dau o comanda si mi-a sters cosul...

INGRID

Daaaaaaa. Noi de spatamana trecuta tot patim asa. Si apoi reumpli cosul si iar ti-l sterge. pana dai o comnada albesti. Ca sa-ti fie mai usor baga produsele la favorite sa nu mai cotrobai prin tot site-ul dupa ele. Dupa n incercari ratate am reusit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

nushulica welcome to the club! Chiar nu stiu de ce se intampla asta.

Mai, eu nu stiu unde sa-mi fac cont pe strawberry, nu prea inteleg site-ul

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

pai fetelor la mine e prima data cand se intampla asa ceva si tot am dat comenzi de saptamana trecuta

am vazut ca si la voi s-a intamplat dar la mine mergea

le bag la favorite

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

felicia, nu tb sa ai cont, treci datele dupa ce ai pus produsele in cos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
Originally posted by claujro

felicia, nu tb sa ai cont, treci datele dupa ce ai pus produsele in cos.

k. Si cum platesc? Cat dureaza pana vine comanda?

Ps: scuze, gata, m-am lamurit!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Fetele, v-am zis ca strawberrynet sunt seriosi? Numa' aveti grija ca parfumurile le trimit din USA si la of.postal vama vor TVA 19% plus taxe vamale. Daca puteti da la pace ... Pt. coletele din HK nu vor nici TVA, nici taxe vamale, dar pt.alea din USA, se skimba kalimera.
Cel mai bine, inainte de a comanda parfumuri, mergeti la of.postal vama unde ar trebui sa primiti coletul si interesati-va. Poate va faceti si vreo relatie. Sotzu' a comandat o camera foto digitala de pe un site american si cind a sosit coletul i-au zis ca are de platit in total TVA+taxe vreo 4 mil.lei vechi. S-a caciulit la ala de la vama ca, sa vedeti n-am stiut ca-i asa de mult, n-am decit 1,5 mil., ce ma fac eu, dupa ce am dat 1000 $... bla, bla, bla. Pina la urma a dat 1,5 mil. defalcat dupa cum urmeaza: 1 cu chitanta si 500 pt.nenea Si a primit recomandarea ca: domnu' oricind aveti nevoie, veniti in tura mea.

cristina d.

Mergi la inceput