***LA REDOUTE(19)***

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Jasmine ce inaltime are copilul? Ca Ilinca are 81 si Madau si Gabitaco au zis ca e mare, de aceea le-am intrebat.
Nasol cu comanda, oare ce s-o intampla?

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by felicia74

Jasmine ce inaltime are copilul? Ca Ilinca are 81 si Madau si Gabitaco au zis ca e mare, de aceea le-am intrebat.
Nasol cu comanda, oare ce s-o intampla?

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Lunganul meu are 98-99 cm,geaca am luat-o 114,trebuie indoita la maneci cam 5 cm.Lungimea nu ma deranjeaza,acum ii vine pana la genunchi,ceea ce inseamna ca o sa-i fie buna si la toamna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

jasmine, dar ai fost la posta dupa colet?
eu din 6 pachete cate am primit pana acum numai la 2 am avut aviz, daca nu ma duceam eu in cercetare pe la posta primeam un mare ciuciu...

Adina si Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
Silfidele purpurii Addya, Niko, Cristina si Adablackcat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

fetelor am intrat in posesia unui catalog otto p/v 2007...mamaaa ce preturi au

lr sa traiasca!!

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

Buna,
Am intrat si eu sa va salut si sa va spun ca azi am luat de la posta prima comanda de cosmetice de la strawberrynet.com. Stiu ca nu prea are legatura cu subiectul dar tin minte ca una din fete s-a interesat la subiectul in cauza de taxele associate si m-am gandit sa-i scriu aici cum a fost. Deci nu am platit decat 1 RON la posta, coletul a fost trimis din Hong Kong si am putut sa-l urmaresc pe site-ul postei romane. Era trimis ca <gift> , fara factura, probabil de aia nu sunt nici taxe vamale. A
Acum legat de laredoute, am incercat in we-ul asta recipientele alea pentru microunde, parca sunt puse pe pagina de produse. Cel pentru omleta este foarte bun, a iesit ca lumea. In schimb cel pentru fiert oua este o porcarie. Scria pe instructiuni sa-l las la microunde pana se albeste capacul si pana sa se albeasca a pocnit oul si s-a imprastiat in tot cuptorul, am muncit o multime de l-am scos la lumina, a trebuit sa bag aspiratorul ca intrase oul ala in toate gaurelele

Croco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

croco de ls strawberry mai livreaza parfumuri?sau doar make-up?

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

croco, ce ti-ai luat? pune si tu niste linkuri, te rog... Produsele sunt de calitate? Esti multumita? Pusesem si eu ochii pe o trusa de-aia cu de toate...

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Mi-am amintit ceva important cu grillul ala. L-am comandat pt un prieten si ala, baiat destept a citit instructiunile mai intai. Zice ca la prima folosire tb sa pui ulei din belsug sa se imbibe porii si sa nu rugineasca. Prosta de mine nu s-a uitat pe instructiuni.

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danet spune:

Croco , am comandat si eu ieri niste creme de pe strawberry ( ca tot mi-am intrat in mana cu LR ), tie in cat timp ti-a sosit coletul ?
Eu am luat de la Clinique , pt ca preturile sunt mult mai mici ca si cele din Beauty shop.
Si inca ceva , cum l-ai urmarit prin posta , pe baza numarului comenzii date de ei ?
Nu se plateste vama ( eu asa credeam )?
Multumesc pt raspunsuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by addya

jasmine, dar ai fost la posta dupa colet?
eu din 6 pachete cate am primit pana acum numai la 2 am avut aviz, daca nu ma duceam eu in cercetare pe la posta primeam un mare ciuciu...

Adina si Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
Silfidele purpurii Addya, Niko, Cristina si Adablackcat

am fost la posta aproape in fiecare zi.De atunci am mai primit o gramada de colete.La oficiul asta eu sunt singura care primeste pachete albe cu buline verzi,tipele de acolo deja ma cunosc.In general ma duc fara aviz si daca au in magazie vreun colet imbulinat e clar ca e al meu.Am tot intrebat daca nu cumva mai e un colet pe-acolo si clar nu e.N-a venit pana acum si cu regret spun : nici nu cred ca mai vine.

Mergi la inceput