PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (42)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

Larisa poti da o cautare pe StrongDC si le poti descarca de acolo. Cred ca le si poti cumpara, dar nu stiu sa-ti spun exact filiera ca eu le-am primit de la prieteni. Despre filmulete iti pot spune ca au diverse teme. Spre exemplu, unul ii invata anotimpurile, altul mijloacele de transport terestre si maritime, altul viata la ferma etc. Pupici voinici!
Madyn, Irinuca am vazut pozele cu puii. Sunt superbi!!!
Genie sanatate multa! Sa nu mai treceti niciodata prin asa ceva. Trebuie sa fi fost groaznic.
Sarilla mi-au dat lacrimile cand am citit cum te iubeste Razvanel. De-abia astept sa ajungem si noi la asemenea momente de tandrete reciproca. Bine, noi si acum ne tinem in brate, dar C nu stie inca sa ma pupe. Ma trage de par, ma musca sau ma linge.

Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei
Don't cry, for if you cry your tears might prevent you from seeing some beautiful things ahead of you!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

quote:
Originally posted by crissa71

Lucians:Imi pare tare rau daca te-am suparat cu ceva!!!

Habar n-am de ce zici tu ca m-am suparat.Initial,am crezut ca Cipi al tau e in colaj,in fata noastra,aluzie la ce-i spusesem io lui Nico.Dar asta a fost o gluma...Dar,citind mai departe,am obs ca inca n-ai trimis poza Ramonei.

Ramona,foarte frumos arata colajul in stadiul de fata.Hai fetelor,trimiteti poze...sa-l finalizam.Multumim frumos!

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

7-8 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

intalniri de bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Consi vremea suflatului nasucului poate veni foooarte repede. Petra deja sufla nasu . Nu foarte tare dar sufla cand simte muci.
Hai sa iti spun cum am facut. Cred ca stii si tu cum ei ne imita in tot ce facem. Daca sufli in fluier in cateva zile sufla si ei (mi-a tinut aseara o doina Petra de m-a durut capu' ) daca faci pa, face si ea etc.
Si am zis hai sa o invat sa sufle nasu'. Si cand ne jucam o puneam in fata mea si suflam din nas (gen pufnit, dar pe nas). Facem totul sa para foarte amuzant. Ea radea mereu si incateva zile o vad ca sufla si ea din nas. Mai in joaca mai inserios chiar scoate mucisori
Incercati !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaU spune:

Consi, Muuh, Lucians mersic!

Zicea Sarilla de pupicii de la Razvanel. Presupun ca toti piticeii au invatat sa va dea deja pupici. Nu-i asa ca sunt cele mai dulci si mai ude pupicuri pe care le-ati primit vreodata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

Am uitat sa va intreb: voi ce mai dati la piersicutze seara,in afara de banana cu iaurt, banana cu branza?
Ca asa sunt in pana de idei....

SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic

POZE
www.dropshots.com/SARILLA" target="_blank">FILME

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Sarilla ii mai dau: lapte cu fidea (fidelini+lapte de-al ei), gris cu lapte(to de-al ei, praf), cartofior copt cu iaurtel...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolica spune:

Hai salut mamici frumoase si iubitoare!
...ca asa sunt noi, mamicile fffffffffff iubitoare

sarbatoritilor sa fie veseli mereu!

Gabitza, la randul nostru va imbratisam cu multi . Felipe, cum il mai alintam, doarme acum si eu ma pregatesc de calcat, nu va zic cu ce chef.
Amiss, multumim pentru ideea cu nasucul...grozav
Genie, speram sa gasiti un tratamen eficient Antoniei, saracuta ce cumpit e pentru ea, dar si voi

Piersicoiul Philip www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + varsta

Mergi la inceput

Sarilla,Daria mananca,inainte de tzatzi cu 2 ore,iaurt cu branzica de casa sau paste,tip floricica de la Barilla cu branzica.Am incercat sa-i dau nepasat,ci doar cu furculita,si n-a mancat cine stie cum;am crezut ca,fiind ceva nou -nu-i place,dar am zis sa i-o pasez totusi,si ...culmea,a lins castronul.
Mi-am adus aminte de mamaliguta:doftorul ne-a zis ca peste 2 sapt le putem da mamaliguta cu branzica.Io i-am mai dat de la noi cate putin...asa ca-i obisnuita cu gustul.

7-8 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

intalniri de bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramoon spune:

quote:
Originally posted by crissa71

Anasia:imi pare rau..avem si noi zile si nopti din astea!!!E groaznic sa nu stii ce are, sa nu stii ce sa-i faci...si sa-l vezi cum plange..doamne ti se rupe sufletul....E tare sfasietor sa te uiti la el si sa te simti fara puterea de a-i lua durerea...!!!Lasa ca trecem noi peste toate!
Genie:of..doamne....Sa va ajute Doamne doamne sa fie bine!!!Tare nasol!
Lucians:Imi pare tare rau daca te-am suparat cu ceva!!!
Sarilla:si pe mine ma ia in brate dar nu ma pupa!!!Vreau si eu...astept momentul cu nerabdare....cred ca e f.f.f emotionant!VA invidiez!!!
Buli:???!!!Sanatate multa!!!Tu esti un om tare puternic...o sa treci peste toate.NE gandim la tine.
MAydin:vazut minunea...!!!tare frumos
Ramoon:tot n-am apucat sa trimit si eu poza!!!Sutul a fost plecat...a venit tarziu....si..na..!Cand se-nchide pravalia?
Si eu ma inscriu in clubul super fricoaselor cu inecatul!!Cand va aud ca le dati morcovi, biscuiti si alte cele..ma apuca groaza ca stiu ca va trebui sa ajungem si noi pe-acolo!!
Hai pupici ca iar m-am intins ca o placinta!
Sa aveti o zi buna.

Cristina si Ciprian(11.07.2006)
http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1

nu se inchide pravalia, ma astept!

www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea

Ramona si Timeea (04.08)

Mergi la inceput

Genie,sanatate Antoniei!

Fetelor,nu cred ca iaurtul e de vina in problemele digestive;se poate sa fie o pura coincidenta...sa fie de la alt aliment din ziua respectiva sau pur si simplu,luat din aer,asa cum i s-a-ntamplat Stefaniei.

revin si cu albumul cu pozici de luna trecuta.E-n stadiul de finalizare

pupici

7-8 luni

intalniri de bebici

Mergi la inceput