PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (42)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramoon spune:

eu nu i-am dat nicodata paste, mi se pare o idee buna! dar cum exact le faceti? fierbeti pastele in laptic praf?
eu ii dau fructe cu iaurt, fructe cu biscuite si mai pun si cate o masura de cereale...

www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea

Ramona si Timeea (04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

Muuh,tu ai gustat din branzica cu ananas ,date sapt trecuta lui Alexei? Am zis sa-i dau si io asa delicatesa,ananas,dar din pacate nu s-a putut manca.A iesit oribil de amara...Noroc ca am gustat-o-nainte.Deci,e clar...kiwi,avocado si ananas(pb si mango) in combinatie cu branzica e cah,cah,cah.

Deci,cum as putea da altfel,aveti idee? Sa-l bag la stocator sa-i dau sucul ca atare,sau...

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

7-8 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

intalniri de bebici

Mergi la inceput

Ramona,am fiert pastele-n apa

7-8 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

intalniri de bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramoon spune:

quote:
Originally posted by lucians

Ramona,am fiert pastele-n apa

7-8 luni

intalniri de bebici

aha, si apoi le bagi in lapte praf? si le mai fierbi sau cum? scuze dar sunt

www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea

Ramona si Timeea (04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

lucians am gustat si atunci si am mancat azi dimineata un castron intreg cot la cot cu el. Nu era amar deloc. Ba mai mult avand in vedere ca al meu a stat putin mai mult era si mai zemos - arata ca un iaurt cu fructe. O singura data a fost putin mai acru ca deobicei ananasul dar nicidecum amar. Cum e ananasul pe care l-ai folosit? Al meu este galben pai, putin moale si foarte foarte zemos.

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Fetelor,ne-ati vazut la "limbutze",in album.Avem vreo 50 poze,daca nu si mai multe.Ne cam place s-o scoatem

Gata si cu albumul de 8-9 luni.Dar n-am avut timp sa bag comentariile...

8-9 luni

intalniri de bebici

Mergi la inceput

Ramona,pastele i le-am fiert doar in apa 10' dupa care i le-am amestecat cu branzica de vaci,din comert.M-am stricat si io...ce sa-i faci...Nu mai fac ,ca m-am cam saturat.In fiece zi ,ii faceam de i-o amestecam ba cu una,ba cu alta...e mai simplu de cumparat.Si pare buna...putin acrisoara,exact cum ii place ei

8-9 luni

intalniri de bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

mai, ma uimitzi, nu imi vine sa cred, bebeii vostri danseaza, va pupa, fac cu mana, aplauda!!!!!! la noi nici vorba de asa ceva.

Dariana si Darius (30.07.2006)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Lucians:aha..acum m-am prins....nu-mi dadusem seama la ce faci tu aluzie!!!Deh..neuronii..intelege-ma si tu!!Bine ca n-am facut vreo gafa sa te supar!Misto faza cu pastele!!!
Amiss:Super faza cu suflatul!
Tare frumoase-s toate piersicutele!
Ramoon:o.k..azi pun biciul pe sot..ca nu se mai poate!!!
Muuh:iarasi ma gandesc cand apuc sa-i dau si eu ananas..etc..etc...
De ieri ii dau iaurtel..sper sa fie o.K.
pup fetele si piersicutele.

http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Dariana:stai linistita ca nici la noi nu se prea arata din astea..dar avem rabdare ca doar ai nostri n-or fi mai fraieri!!Sa vezi tu cand o sa-si dea drumul...sa te tii.....!!
Plec pana-n Billa..sa caut paste!!!(Lucians!)mersic!

http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1

Mergi la inceput