PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (42)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

crissa pai nu este nici o graba. Nici eu nu ii dau multe chestii dar mai introduc incet incet cate ceva. Pot sa iti spun de acum ca Alexei nu o sa manance prea curand smantana, perisoare, albus de ou in orice forma ar fi el, orice mancare care are o componenta calita si lista este lunga.

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

Muuh,nu stiu ce reactie a avut combinatia,ca ananasul l-am ales galbui si plus de asta,l-am mai lasat si la soare sa se coaca si mai bine.Si la fel cum zici si tu,e foarte zemos si dulce.L-am preparat cu 2 ore inainte,pt ca l-am luat dupa noi,in oras.Iti dai seama c-a trebuit sa-mi scot tzatza la vedere,ca altfel nu gaseam liniste...Asa de linistita eram...si ff nerabdatoare sa-i dau noua papica delicioasa.Mai incerc inca o data,cu prima ocazie cand ii mai iau

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

8-9 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

intalniri de bebici

Mergi la inceput

Ieri,Daria a papat la pranz ciorbita de loboda si i-a placut tare mult.Nu a fost prima data cand i-am dat.Ii plac ciorbele sa le pape cum le papam noi.Foarte rar am sa-i mai dau legume pasate.Poate cand or iesi cele noi.In rest,am sa-i fac papa ca si pt noi.

Am incercat sa nu-i mai pasez mancarica,dar e mai greu.Asa c-am s-astept sa-i dea dintisorii...si-apoi mai incercam

8-9 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

intalniri de bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

Sofia

Ioana Teodora, Radu Stefan, Iustin, Carmen Maria, Iana Daria

Robert, Sebi

simonau, superbe flori (eu sunt pasionata rau), da si floricica din mijloc e frumoasa
madyn, s-o stapaneasca sanatos voinicelul!
irinuca, bine ai revenit! va asteptam mai des! dragalasii!
lucians, e tare sic Daria in sarafan!abia astept sa le imbracam!
sarilla, e Razvan
crissa, nu plange, doar se foieste intruna, se ridica cu funduletul in sus si uite asa o tot pun la loc;
Genie, multa sanatate Antoniei, s-o scoateti la capat sa nu se mai chinuie mititica!
miti, am tot uitat sa-ti pun, am vazut poza si m-a luat cu frig, vai nu se mai incalzeste la voi?

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
7-8 luni

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun cum doarme mai nou Daria mea...pe burtica.Ea ura pozitia asta...dar uite ca s-a conformat.Asa-si controleaza mai bine si suzi si chiar nu mai e grija mea de peste noapte.Si-o baga singura-n guritza...bine,si invers si cu susul in jos,si-ntr-o parte,dar vointa conteaza... e atat de dulce.Poate reusesc s-o filmez s-o vedeti si voi cum se chinuie saracutza .Si mai nou,cum doarme ea asa pe burtica,intinde manuta pe fata mea,sa nu plec (la nani de peste zi).N-o durea-o bratul...cum sta el ridicat ...si la cum sta ea pe burtica si io pe perna,mult mai sus ?

8-9 luni

intalniri de bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Buna ziua dragi mamici!
Citeam acum din urma si am ajuns la subiectul cu papica de dupa masa. Si eu eram cam in pana de idei, asa ca m-am hotarat sa incerc azi paste cu branzica. Si mamaliguta i-as da. O fac ca pt noi, doar ca nu pun sare decat putina, probabil, nu?
Despre noi ce sa va zic, Daria a inceput sa imite toate cele, ii zicem "bravooo" si ea bate repede din palme. E haioasa pt ca daca se joaca cu ceva sau pur si simplu are mainile ocupate, cand ii zicem noi "bravo" arunca repede ce are in mana, intrerupe orice activitate, ca sa aplaude. Sunt mortali bebeii nostri, ce mai... Noi ii trimitem "bezele" si face si ea la fel (isi tuguie buzele si vezi doamne ne pupa...). Mucisori nu prea mai avem, sa traiasca ala de a inventat "batista bebelusului"!
Cam atat despre noi, va pupam!

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006)

POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Madyn super soferul!

Irinuca ai niste copii superbi!

Buli multa sanatate!

Amiss o sa incerc cu fluierul. Sper sa reusesc. Merci.

Lucians pupam fotomodelul.

Si vreau sa va arat si eu o poza cu
micul meu sofer

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Exista un singur tip de succes: acela de a face din propria viata ceea ce vrei.

Mergi la inceput

...si ce incantat e soferul...!E numai zambet pe fata lui.Il pupam si noi

8-9 luni

intalniri de bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaU spune:

Asa deci Anasia. Pai nu ne areti si noua florile tale cu Alessia printre ele? :-)

Mergi la inceput

Fetelor,io tot astept sa se trezeasca fata mea si ea nu vrea.De la 10,30 doarme.Mai mult de 2h n-a dormit niciodata.Ce-o fi cu ea? Am sarit si peste masa de fructe,asa ca-i voi da direct pranzul.

Fetelor,piticii vostri chiar nu scot limbutza? Sau n-ati imortalizat momentul? Noi nu ne chinuim prea tare,caci la ea e la ordinea zilei.Haideti,veniti cu poze la album ,nu fiti...deja ,din 86 pozici,Daria apare 'numai' in 66

8-9 luni

intalniri de bebici

Mergi la inceput