PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (42)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Ramoon colajul e superrrr!

Bulinuta ce e cu tine????

Hai sa ma laud si eu cu minunea mea. Iepurasul ne-a adus un "BMW" !

Mady si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca spune:

Salut fetelor!

In sfarsit apuc si eu sa va mai scriu cateva randuri.
Noi suntem bine dar cam in pana de timp.
Raluk e o grasana,mananca aproape orice si e super de treaba (ca intotdeauna de altfel).Il adora pe fratele ei si se uita in gura lui la orice face.Vrea sa manance ce mananca el, sa faca ce face el...
N-are nici un dinte,nu vrea nici batuta sa mearga deabusilea dar vrea sa mearga in picioare non stop.In premergator nu prea ii place dar il suporta in lipsa de altceva.Face prostii,fura orice vede intr-o secunda,e cea mai mare devoratoare de pungi si in continuare e tot timpul o hlizita.

daca vreti sa o mai vedeti avem poze noi.

va pup si poate ne-om vedea intr-o zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

'neata fetele!

Incep prin a va multumi pt urarile trimise(greiere,Consi,anasia,maryion,Crissa si celorlalte care-au fost doar cu gandul la noi,sunt convinsa )Si voua va doresc multa sanatate si-o viata cum alta n-ati dori-o,alaturi de piticii vostri dragi.

Nicodin partea mea si a Dariei.Sa-nteleg ca i s-a facut dor lui Philip de Daria? Ce ma bucur...

revin cam in 30' ca ma cheama fi'mea...

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

7-8 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

intalniri de bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

10 lunisoare

Sofia, fetita lui Kehleyr

9 lunisoare

Ioana Teodora, fetita lui Medeea76

Radu Stefan, baietelul lui alex c

Iustin, baietelul lui Cristina Bauer

Carmen Maria, fetita Dandana

Iana Daria, fetita lui alina2006

8 lunisoare

Robert, baietelul lui map

Sebi, baietelul lui Amami

VARSTA DARIUS-THEODOR

DIVERSE DARIUS MURDARICI POZE NOI CU DARIUS

Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

LA MULTI ANI! uram si noi tuturor sarbatoritzilor din ultimele zile!

noi mai rarutz as, ca a fost vacanta la gradi si am fost singura cu amindoi iar fii-mea are non-stop bateriile incarcate, noroc cu frate-sau care inca e mai molcom.

ce facem noi? nimik nou: adica nu mergem de-a busilea, acum avem tendinte dar nu ne prea iasa inca, primii doi dintisori acum se chinuie sa iasa, de papat baza tot tzitzi este, doar sucuri si ceva fructe. de tusit inca tusim, muci nu prea mai avem, de vorbit vorbim toate cele, mai putin ceva inteligibil (mama, tata, etc). chiuim toata ziua de ajungem sa si tusim din cauza asta.

felicitari tuturor piersicutzelor pt. progrese (am vazut ca sunteti tare harnicutzi!), noi asa, mai ardeleneste

martta, ce mai faceti voi?

simonaU, superbe florile TOATE!

ramona, colajul e super!

madyn, super posesorul de bmw!!!sa-l stapiniti sanatosi!

m-am uitat si eu peste toate pozele de piersicutze, tare frumosi sunt copilutzii nostri! sa ne traiasca si sa fie sanatosi!!!

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=/7c3ere2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

quote:
Originally posted by Muuh

Sarilla sunt minunante pozele. E tare haios Razvan si tu arati foarte bine. Mie insa mi se pare ca Razvan nu prea seamana cu tine cred ca mai mult cu tati.

Multumim,multumim..la toata lumea...
Hehehe...parerile sunt impartite...ca seamana bine cu mine,ca seamana cu sotul meu...ca seamana cu amandoi..ba chiar ca eu si sotul meu semanam......ideea e ca are parul sotului meu..si culoare si tot..si asta ii apropie.....dar o sa ii zic,sa ii creasca pipotica..

Vreau sa va zic ca sunt taaare fericita...de vreo 2 zile Razv da pup...(nu mai musca,asa cum o facea pana acum)...si de ieri ma ia in brate si isi pune capul pe mine,si sta asa...si ma mangaie cu manutele...poate voi treceti prin asta de mult,dar la noi abia a inceput,iar ieri cand m-a luat pt prima data (benevol) in brate..imi venea sa plang de fericire...nici nu am respirat de teama sa nu se ridice...a fost super...
..cand zici ca "acum" sunt cei mai draguti..mai apare ceva sa surclaseze momentul..

SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic

POZE
www.dropshots.com/SARILLA" target="_blank">FILME

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Bulinutza are piciorul in gips si sta acasa. Ii este greu cu mersul si de aia nu poate intra. Dar sunt convinsa ca va pupa tare pe toate.

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

...am revenit,nu stiu pt cat timp...depinde de pitica

Ramasesem la Nico...ma bucur ca-i despart doar 2 piersicutze pe-ai nostri dragi copii, la colaj...cine stie,poate ajung mai aproape unul de celalalt

Vinerea trecuta am fost la "doftor",cum ii zicea Andrei cand era pici...Avem 10,300 kg si 77 cm.Lungane dom'le...Ne-a cautat de dintisori si n-a gasit niciunul .Ne-a dat voie sa papam cam de toate:perisoare de pui,vita si peste intr-un sosulet cat mai natural,din suc sau bulion facut in casa...musaca cu carnita ,cartofior si chiar si-un rand de vinete...paste cu branzica de casa sau telemea de vaca(nu oaie,cum as fi vrut io sa-i dau)...checuri cu fructe(visine,piersici,caise,etc),la fel facute-n casa...si cam atatea-mi amintesc...

7-8 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

intalniri de bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Anasia:imi pare rau..avem si noi zile si nopti din astea!!!E groaznic sa nu stii ce are, sa nu stii ce sa-i faci...si sa-l vezi cum plange..doamne ti se rupe sufletul....E tare sfasietor sa te uiti la el si sa te simti fara puterea de a-i lua durerea...!!!Lasa ca trecem noi peste toate!
Genie:of..doamne....Sa va ajute Doamne doamne sa fie bine!!!Tare nasol!
Lucians:Imi pare tare rau daca te-am suparat cu ceva!!!
Sarilla:si pe mine ma ia in brate dar nu ma pupa!!!Vreau si eu...astept momentul cu nerabdare....cred ca e f.f.f emotionant!VA invidiez!!!
Buli:???!!!Sanatate multa!!!Tu esti un om tare puternic...o sa treci peste toate.NE gandim la tine.
MAydin:vazut minunea...!!!tare frumos
Ramoon:tot n-am apucat sa trimit si eu poza!!!Sutul a fost plecat...a venit tarziu....si..na..!Cand se-nchide pravalia?
Si eu ma inscriu in clubul super fricoaselor cu inecatul!!Cand va aud ca le dati morcovi, biscuiti si alte cele..ma apuca groaza ca stiu ca va trebui sa ajungem si noi pe-acolo!!
Hai pupici ca iar m-am intins ca o placinta!
Sa aveti o zi buna.

http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1

Mergi la inceput

Anasia nasucul carn al Alessiei pt noile performantele ...

Sarilla,ce barbat ai tu acolo? E gata sa mearga dupa fete...hihi

Avmaria, de la mine pt cuvintele de-mbarbatare adresate mamicilor putin speriate

mihatocae,unde esti? Ce mai face Luca-rapidistul? Ne e dor de el,de zambetul lui...

Simona,nu-mi vine sa cred cat de adevarate sunt florile.Cred ca si Anasia e de acord cu mine.Dar gradinaresele si gradinarii sunt si mai adevarati

7-8 luni

intalniri de bebici

Mergi la inceput