PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (42)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

quote:
Originally posted by SARILLA

Asa...poza asta am facut-o acum 3 zile,adica www.dropshots.com/day.php?userid=249206&cdate=20070413&ctime=122130" target="_blank">DE ZIUA LUI...apoi..asta e de la o www.dropshots.com/day.php?userid=249206&cdate=20070414&ctime=120534" target="_blank">PLIMBARE PRIN PARC .Si bineinteles preferata mea,facuta in ziua de www.dropshots.com/day.php?userid=249206&cdate=20070408&ctime=114438" target="_blank">Pasti.

mai da' ce fotomodel ai acolo! Ce mare e! Si cum sta in picioruse singurel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramoon spune:

salut fetele, ce e cu voi? aveti treaba? sotu' e plecat la fotbal, Timi doarme de la 21.30 si sunt sefa la calcu...
am uitat sa felicit fetele pt piersicutele frumoase, am vazut pozele...
Genie, nasol ce povestesti tu..of, draguta! stiu ce rau e pt un om mare darmite pt ei k nu stiu ce se intampla, of. sa treaca!
Sanatate multa la bebei! sa dea D-zeu sa nu mai auzim de probl de astea!

www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea

Ramona si Timeea (04.08)

Mergi la inceput

Ramoon, Sabana si eu intru in clubul cu speriatul de innecat la bebe.
Petra s-a inecat odata cu saliva rau de tot si m-am speriat foarte tare. Apoi ii mai dadeam biscuite si cum rupea mai mult hop cu degetu' in gura ei sa scot ce are.
Dar vreau sa va linistesc pentru ca veti vedea ca bebe stie clar cand este pregatit pentru bucatele mai mari.
Mai tarziu am observat ca mesteca cu voinicie, ca inghite bine , si ce-i si mai important: am vazut ca SCOATE afara singurica bucatelele care i se par cam mari. Cum ia o bucatica mare, o vad cum o impinge sa o scoata afara si eu pun mana la gurita ei si ea scoate bucatica cu limbuta. Vazand treburile aste, am inceput sa nu ii mai pasez integral mancarea, iar de doua saptamani deja nu ii mai pasaz nimic. Fac totul cu furculita. Nu ii mai place mancarea pasata! Nu i se pare interesanta.
Este foarte incantata sa manance din bucati: ii dau bucati mari de morcov fiert, rosie cruda, sfecla rosie coapta sau fiarta, mere intregi(aici stau langa ea sa nu rupa mai mult). Banana o mananca asa cum e ea(O ia in maini si musca din ea-Imi mananca cam o banana intreaga asa).

Asa ca aveti nitica rabdare si veti vedea cum vor vrea sa pape cu bucatele! Dar trebuie sa le dati sa muste din bucatele de legume fierte, fructe, biscuiti, painica....etc

Va pup!

Mergi la inceput

pana la urma am pus-o si eu in premergator, desi ziceam k nu fac asta, dar altfel se plictiseste repede si vrea in brate...am un jaf de premergator luat de la cineva (k eu am zis k nu dau banii pe asa ceva)si daca tot l-am avut in casa am zis hai sa ne jucam... si de cateva zile a inceput sa se deplaseze numai k nu in fata, in spate, stg si dreapta...e super haioasa, tipaaaa toata sufrageria, noi inca nu exploram toata casa...danseaza si ii place la nebunie muzica populara (ii tot pune mama) si acum intr-o zi ii lasasem Tv-ul pe Antena1, statea pe pat si cand ma duc sa vad ce afce dadu-se singura pe Etno bine, din greseala, dar stiu k-i place...
azi am iesit la cumparaturi pt Timi, vroiam sa-i iau cev apantaloni k nu mai am si ceva caciuli, dar nu m-a lasat. erau magazine de trebuia sa urci scari si am zis k nu o car dupa mine (din magazin o vedeam, sa nu credeti k am lasat copilul in strada)si a inceput sa urle, as ak nu am cumparat nimic..ma uitam si de ghetute, k ea are unii dar care nu stau, atata da din picioare k ies...pediatra mea zicea de unii dela chicco, stiti ceva de ei? unde se gasesc? si cat costa? am mai vazut ceva pe glezna dar erau 700 mii , nu e cam mult? sau mi se pare mie...k ma gandesc k ii poarta max. 1 luna, nu?
hai k ma bag la somn...
noapte linistita doamnelor si piersicutelor!

Ramona si Timeea (04.08)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by amiss_zip

Ramoon, Sabana si eu intru in clubul cu speriatul de innecat la bebe.
Petra s-a inecat odata cu saliva rau de tot si m-am speriat foarte tare. Apoi ii mai dadeam biscuite si cum rupea mai mult hop cu degetu' in gura ei sa scot ce are.
Dar vreau sa va linistesc pentru ca veti vedea ca bebe stie clar cand este pregatit pentru bucatele mai mari.
Mai tarziu am observat ca mesteca cu voinicie, ca inghite bine , si ce-i si mai important: am vazut ca SCOATE afara singurica bucatelele care i se par cam mari. Cum ia o bucatica mare, o vad cum o impinge sa o scoata afara si eu pun mana la gurita ei si ea scoate bucatica cu limbuta. Vazand treburile aste, am inceput sa nu ii mai pasez integral mancarea, iar de doua saptamani deja nu ii mai pasaz nimic. Fac totul cu furculita. Nu ii mai place mancarea pasata! Nu i se pare interesanta.
Este foarte incantata sa manance din bucati: ii dau bucati mari de morcov fiert, rosie cruda, sfecla rosie coapta sau fiarta, mere intregi(aici stau langa ea sa nu rupa mai mult). Banana o mananca asa cum e ea(O ia in maini si musca din ea-Imi mananca cam o banana intreaga asa).

Asa ca aveti nitica rabdare si veti vedea cum vor vrea sa pape cu bucatele! Dar trebuie sa le dati sa muste din bucatele de legume fierte, fructe, biscuiti, painica....etc

Va pup!

Amiss

hai k numai noi suntem pe aici...
pai cu inecatu' sa spun eu ce am patit...oricum eram eu stresata de asta, dar intr-o zi am fost la o prietena cu bebe de varsta lui Timi si era masa de dupa amiza cu mar si biscuite si ma apuc eu sa fac si am folosit blenderul ei vertical care nu are baza rounda asa cum e al meu (aia unde e cutitul) era din inox partea aia si in forma de floare, asa... si nu a maruntit bine marul, adica nu a adunat bine de pe peretii vasului...si ii dau eu sa pape, papa bine si la un moment dat incepe sa faca asa ca si cum isi facea sila, ma uitam la ea k nu stiam ce face...si dai si dai tot asa facea pana la urma a scos o bucatica de marsa mor nu alta! o luasem ni brate, nu mai stiam ce sa-i fac! m-am speriat groaznic! si aia a aplificat paranoia la mine si cu biscuite nici nu ma gandesc, desi am din aia de la nestle care sunt facuti sa pape asa din ei dar mie mi-e frica sii ii pasez in pireu....si eu am observat k si pireurile daca sunt mai groase tot asa face, se ineaca...
si mai tuseste ea si asa k daca tipa toata ziua, nush cum sa fac s-o dezobisnuiesc de tipatul asta ...ii tot repet baba, bu-bu...nimic frate! cand avea vreo 3-4 luni vorbea, pe limba ei, dar vorbea acum de vreo luna numa tipa...nu mi-e de alta k e haioasa dar mi-e k o doare gatul de aia si cred k tuseste...

Ramona si Timeea (04.08)

Mergi la inceput

Ramoon te inteleg foarte bine! Cunosc sentimentul de groaza la vederea propriului copil care se ineaca. Stai linistita! Da-i in continuare pasat si ai sa vezi ca singurica va trece la bucatele mai mari! Numai sa va treaca nitzel sperietura.
hai ! sa cresteti mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns avmaria spune:

Sabana, a propos de patania ta cu servetele, io il sterg pe Vlad la fund cu careuri de vata de bebei inmuiate in apa. Am la indemana un pachet de servetele pe care il folosesc chiar ocazional, in caz ca am uitat sa merg la baie sa inmoi vata cu apa, sau in deplasare. Si servetelele pe care le am sant fara parfum, si chiar fusesem intr-un mic « dezacord » cu bona legat de asta, ea vroia servetele parfumate, pe cand eu vreau cat mai natural posibil,in final fiecare face cum considera pe « teritoriul » propriu.
Legat de apa, eu nu cunosc apele din Romania deloc. Chiar doream sa va intreb fetelor ce apa sa cumpar cand voi merge in Romania ? Retinusem de la voi Izvorul Alb. Stiu ca sant putine ape minerale (plate) care pot fi baute zilnic. Multe din apele minerale, baute zilnic pot dauna sanatatii datorita continutului. In mod normal trebuie sa scrie pe eticheta compozitia, si valoarea reziduala totala, si aceste valori trebuie sa se incadreze in anumite limite, daca nu, se poate ajunge la exces de nitrati, etc, depuneri. Asa ca draga Sabana, nu mi-o lua in nume de rau, habar nu am cum e Dorna, poate e apa ideala pt bebe, dar sfatul meu e sa verifici continutul apei
MamaluiDavid, ma bucur ca ati scapat cu bine de necazuri.
Mamanati, bine ai revenit
Ramoon, foarte frumos colajul, uite mi-e rusine da inca nu am apucat sa ma ocup de poze
Genie, sanatate multa, sa treceti bine peste probleme si sa gasiti cauza !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Simona stiu florile, dar nu cunosteam denumirea lor. Sunt intr-adevar superbe, mai ales cand se intind ca un covor. Dar parca mult mai frumoase sunt cele doua flori ale tale!

Adela activitatile puiului mic alterneaza. Adica, sta in rotobil sau in tarc sau pe jos sau in scaunul de masa sau la mine in brate, etc., etc.

Genie tinem pumnii sa-i dea tratamentul corect si tu sa ai multa putere. Cred ca iti este foarte greu si suntem alaturi de tine.

Sarilla pupam muciosii. Sa va treaca de tot.
Edit: ce mare si frumos e Razvan. Si sta singur in picioare. Bravo!!!!

Eu de abia astept ziua in care o sa-si poata sufla singur nasul. Luca a devenit terorizat de "aspirator+ batista". Cand aude aspiratorul si vede si "batista" isi baga capul in mine si ma apuca cu manutele. Desi eu sunt intotdeauna lupul cel rau care trage mucii. Tati e zana buna care se ocupa post-trasmuci de entertaiment.Nu poate sa-l vada urland pe Fat Frumos.

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Exista un singur tip de succes: acela de a face din propria viata ceea ce vrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Sarilla sunt minunante pozele. E tare haios Razvan si tu arati foarte bine. Mie insa mi se pare ca Razvan nu prea seamana cu tine cred ca mai mult cu tati.
mamanati mai pune poze cu Dulcineea.
SimonaU mama ce flori superbe dar si copii sunt foarte frumosi.
Genie imi pare tare rau pentru voi. Sper sa aflati cauza alergiei si sa scapati cat mai repede de ea.
avmaria pe langa apa plata obisnuita care se gaseste poti cumpara si Humana Babywasser - apa special pentru copii. Pentru consumul de zi cu zi devine destul de scumpa dar pentru o perioada limitata cred ca ai putea folosi din asta.

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

10 luni
SOFIA

9 luni
IOANA TEODORA
CARMEN MARIA
IANA DARIA
RADU STEFAN
IUSTIN

8 luni
ROBERT
SEBI

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Exista un singur tip de succes: acela de a face din propria viata ceea ce vrei.

Mergi la inceput