PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (42)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

Anasia, Larisa multi pentru voi!
Dariana nu mai e la fel de maraita, dar nici copil cuminte nu pot s-o declar. Darius iti face la fel de multe probleme?
Simona, Mamanati, Stefania, Sarilla v-am vazut piersicutzele cele delicioase. Pui dulci si minunati.
Adelutzo eu reusesc sa fac treaba doar atunci cand o las cu ochii zgaiti la Baby Einstein. Sunt niste filmulete despre care ne-a povestit mai demult Stefania, careia ii multumesc din suflet. Nu stiu cum m-as fi descurcat fara ele. Vezi daca functioneaza si la voi.

Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei
Don't cry, for if you cry your tears might prevent you from seeing some beautiful things ahead of you!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

tweety, please detalii despre Baby Enstein...ca eu am pierdut ce a zis Stefania si sunt all day cu ochii pe Alexia. Bun..stau la calc..dar nu pot pleca din camera ca vine la usa si bate in usa si tipa!

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

quote:
Originally posted by Ramoon

am mai primit ceva poze pe mail, uitati
www.dropshots.com/photos/219594/20070416/075247.jpg" target="_blank">colajul

nush de ce mi-a mai pus un rand de persicute, dar vad mai tarziu k acum mi-a venit sotu de la munk...

va pup

www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea

Ramona si Timeea (04.08)

Frumos colajul. Nu poti sa le scrii si numele sa stim si noi despre cine este vorba?

Ti-am trimis si eu 2 poze cu Darius al meu. Cred ca nu le-ai primit.
O sa iti trimit din nou.
Nu mai am e-mail tau. Sa il caut prin postarile mai vechi.

VARSTA DARIUS-THEODOR

DIVERSE DARIUS MURDARICI POZE NOI CU DARIUS

Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramoon spune:

quote:
Originally posted by maryion

quote:
Originally posted by Ramoon

am mai primit ceva poze pe mail, uitati
www.dropshots.com/photos/219594/20070416/075247.jpg" target="_blank">colajul

nush de ce mi-a mai pus un rand de persicute, dar vad mai tarziu k acum mi-a venit sotu de la munk...

va pup

Ramona si Timeea (04.08)

Frumos colajul. Nu poti sa le scrii si numele sa stim si noi despre cine este vorba?

Ti-am trimis si eu 2 poze cu Darius al meu. Cred ca nu le-ai primit.
O sa iti trimit din nou.
Nu mai am e-mail tau. Sa il caut prin postarile mai vechi.

VARSTA DARIUS-THEODOR

am verificat mailurile d ela voi si pe al tau nu l-am gasit, mai trimite o data, adresa mea este: rami_oancea@yahoo.com
la lista lucrez dar nu prea ma lasa maraita mea...

Ramona si Timeea (04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

Ramoon am trimis o poza.
De la maryion_71 cu subiectul poza Darius a lui Maryion.
Multumesc!

VARSTA DARIUS-THEODOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramoon spune:

quote:
Originally posted by maryion

Ramoon am trimis o poza.
De la maryion_71 cu subiectul poza Darius a lui Maryion.
Multumesc!

VARSTA DARIUS-THEODOR

gata, l-am pus si pe Darius www.dropshots.com/photos/219594/20070416/112106.jpg" target="_blank">uite colajul

Ramona si Timeea (04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

sunt terminata; nu mai stiu ce o deranjeaza pe Alessia, e burtica, nu-i burtica, sunt dintii, nu sunt dintii; fara sa o dau cu calgel sau dentinox pe gingii si sab nu adoarme;iar facem planton noaptea, o vad ca e moarta de somn si nu poate dormi, se suceste de pe o parte pe alta incontinuu, pana oboseste si intr-un final adoarme cu chiu cu vai;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
7-8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genie spune:

Buna fetelor! Apar si eu dupa o lunga pauza. Am fost plecati saptamana trecuta, bineinteles cu Antonia dupa noi. Ca tot intrebau fetele(Sabana si Dariana) cum e cu mancarea bebeilor in concediu. Mie mi-a fost cam greu. Pentru ca nu ii dau borcanase(din cauza dermatitei atopice pediatra mi-a zis sa ma feresc de ele) a trebuit sa ii prepar totul, asa cum fac si acasa. Noroc ca am fost intr-un loc unde aveam acces la o bucatarie permanent(undeva langa Sibiu, intr-o pensiune superba) dar chiar si asa a fost destul de dificil. Si totul a fost ingreunat si de o eruptie foarte nasoala pe care a facut-o acolo, era rosie pe fata ca racul, pe maini se umpluse de bubite mici si rosii, se scarpina pana ii dadea sangele, noaptea dormeam cu ea in pat ca sa o tin de manute sa nu se scarpine, ea plangea de mancarime, ce mai a fost tare nasol. In fine, ne-am intros mai deverme cu o zi si drumul l-a suportat destul de greu (am facut vreo 4 ore jumate cu masina) iar in noaptea aia a facut niste crize de plans si mancarime, ca nu mai stiam ce sa-i facem bietului copil. A doau zi(sambata de dimineata) am fost cu ea la spital sa-i faca un calmant ca nu mai putea, era nedormita si o mancau foarte tare. In fine, am inceput alt tratament, dupa 3 zile e ceva mai bine, dar nu i-a trecut complet. Miercuri merg cu ea la un alergolog, poate Doamne-ajuta are vreo solutie.
E tare greu cand vad cum se chinuie si nu pot sa o ajut, mi se rupe sufletul, am facut si niste crize de plans.

o noapte linistita va doresc

Genie si Antonia

www.dropshots.com/antonia25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genie spune:

Ramoon, foarte frumos colajul, bravo!
Stefania, ce rau imi pare ca ati patit asa! Bine ca a trecut! Sanatate multa!

Genie si

www.dropshots.com/antonia25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

oof Genie, multa sanatate puiului! Draga de ea. Sa dea Dumnezeu sa se faca bine . Astept cu mare nerabdare sa aveti un diagnostic poate nu este alergie si e vreo boala de copilarie. Zic si eu desi nu prea le cunosc.

Adelapop brava la fata! Imi place de ea ca este activa! Nu te mai plange ca este bebe activ pentru ca asta inseamna ca este foarte bine . Nici Petra nu mai sata in tzarc de pe la 7 luni de cand s-a ridicat in picioare. In patut sta numai cateva minute asa ca am transformat sufrageria in camera pentru bebe. Pe jos am doua pungi mari de jucarii imprastiate. Am asigurat prizele, am acoperit calorifer, am pus peste masa de sticla o plapuma si gata GO KID! Acum la 10 luni deja e plictisita de sufragerie si a inceput explorarea prin dormitor, baie, bucatarie, hol. Am strans tot de pe jos am spalat si am inceput sa o las. Nu am incotro. La bucatarie cand am treaba ii dau o sticla de plastic sau ii dau o cutie sau o punga de creale nedesfacuta si o tine ocupata ceva pana mai fac si eu treaba

Mergi la inceput