PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (42)
Raspunsuri - Pagina 2
ralu80 spune:
quote:
Originally posted by doniro
Fetelor, sper ca mai e cineva care sa imi raspunda si mie... Se pare ca Daria a racit. Deocamdata are mucisori, respira greu pe nasuc. Pana se confirma raceala si vb cu medicul vroiam sa va intreb: voi ce masuri ati luat contra racelii?
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006)
POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE
Eu i-am dat Panadol, am pus in nasuc ser fiziologic si am aspirat.
Raluca si pui mic Riana (2 iulie 2006)
oncicu spune:
Ramoon Robert nu apare la colaj, ti-am trimis o poza dar in ziua de Paste, ca abia atunci vazusem, daca n-ai primit-o sa-mi zici sa o mao trimit o data. Mersi mult
Mishi of prin ce-ati trecut... Sanatate lui Mihnea.
dariana ma gandeam eu ca Dariusica nu putea sa lipseasca din grup . Multa sanatate si voua
Amiss aproape mi-au dat lacrimile cand am citit ce-ai scris, si eu sunt aproape in aceeasi situatie
mami-mami spune:
mishi mi-ai bagat un morcov cu iaurtul, ca eu Danone ii dau.Se poate sa fie contaminat??? si cu ce-as putea sa-l schimb? Stiu ca s-a mai discutat despre iaurt si aveam impresia ca Danone e acceptabil. Voi ce le dati fetelor?
mami-mami spune:
doniro eu i-am dat nurofen sau eferalgan pt febra ( o data unu, o data altu), marimer si vibrocil pt nasuc, si am curatat bine nasucul.
Nu stiu dacat-ti mai foloseste ca pana apare raspunsu.....
crissa71 spune:
Mishi:sarumana de informatii...sanatate multa lui Mihnea si tie rabdare...
Fetelor m-ati bagat in sperieti cu toate astea....!!!E tare greu....aia nu..aia nu...nu acum..mai tarziu aia...ai grija la aia...pe cuvant...nu stii cum s-o mai dai si ce sa mai faci!!PAna la urma cred ca e si cum ti-e norocul...oricat te-ai documenta...si oricate masuri ai lua..daca e sa se-ntample..se-ntampla!!!OFff...
Miti...mama ce ninge....frumos...Uite ca ramolita cum sunt..ma crezi ca nu-mi aduc aminte daca iarna asta a nins asa pe-aici!!!???
pupici.
ma duc sa bag o cafea si-o tigara si sa-mi fac iarasi planul (A cata oara?!)ce-i mai bag nou lui Cipi...!!!
http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1
maryion spune:
9 lunisoare
Alexandru, baietelul lui Muuh
Erik, baietelul lui Cornelia-laura
Alexia, fetita lui Larissa79
Razvan, baietelul lui SARILLA
Raul Nicholas, baietelul lui Nicole25
8 lunisoare
Jonathan, baietelul lui motzata
Alexandru, baietelul lui mami-mami
VARSTA DARIUS-THEODOR
DIVERSE DARIUS MURDARICI
Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)
crissa71 spune:
Da..Maryion..asa e...!!
La mule lunute tutror piersicutelor nascute azi!!!!!!!
Sa traiti sa-nfloriti...!!!Sa aduceti doar bucurii si clipe minunate parintilor vostri!La multi ani!
Azi e Izvorul Tamaduirii..poate ajungem si noi pe la o manastire ceva..in fiecare an am fost...sper si anul asta..!!!
Pupici.
Muuh spune:
Eu nu cred ca produsele Danone sunt infestate. Cred ca este un alt mit care circula ca multe altele. Eu nu ii dau produse Danone DAR tot sunt ferm convinsa ca sunt la fel de bune ca oricare altele.larissa lucreaza la ei si ne-a explicat destul de frumos, detaliat si convingator cum stau treburile. Eu o cred din mai multe motive dar si pentru ca ea lucreaza la IT - deci nu e interesata de a le face reclama gratuita si are acces la o groaza de informatii la care poate doar un sef sa mai aiba. A si da eu nu ii dau Danone ca imi plac la gust mai mult celelalte.
In rest povestea cu drobul de sare o stiti? Eh ori renuntati la ea si va bucurati de viata si de copii vostri ori stati cu drobul deasupra capului. Necazuri o sa mai avem, oricum nu le putem preveni pe toate asa ca macar atunci cand nu ne lovesc sa ne bucuram de viata alaturi de piticii nostri.
miti mie pediatra si ortopedul la care am fost au zis sa il las pe Alexei sa umble descult cel mult cu ciorapi inclusiv afara si asta pana invata sa mearga singurel.
Miruna + Alexei (13.07.2006)
crissa71 spune:
Fratioare..nu e nimeni pe aici?!!
Hai sa va zic de ce am devenit brusc super paranoica!!!!
Am un prieten care lucreaza in Yemen..si a venit la noi in vizita...si..acum aflu ca si-a dat demisia..ca umbla febra tifoida si malaria acolo unde lucreaza el!!!!
Doamne....oare cum se transmit astea si cat de expusi am fost cand a venit?!!!
sunt ingrozita....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Stie cineva ceva?!!!
Consi spune:
9 luni
ALEXIA
ALEXEI
ERIC
RAZVAN
RAUL NICHOLAS
8 luni
JONATHAN
ALEXANDRU
Consi si Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
Exista un singur tip de succes: acela de a face din propria viata ceea ce vrei.