Mamici de septembrie - octombrie 2007 (18)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Wow Ripley, ce accident. Eu stiu cum e cu fractiunea de secunda, a mea a cazut acum un an jumate cu scaunul, si a dat cu ochiul direct in piciorul de la scaun. Cand am ridicat-o era deja neagra, in 5 min nu se mai deschidea ochiul. Am crezut ca si-a fracturat pomete sau arcada, dar pana la urma a fost ok, numai ca a stat cu ochiul vanat cel putin o luna, pana s-a dus de tot orice urma.

Rox 20+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Ripley, raspuns scurt:
DA.

burta, sani, spate, totot totototot,.
gata , ma duc sa doooooooooooooorm.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by Sabina
gata , ma duc sa doooooooooooooorm.

Bravo mai.. pana acun ne usuiai pt ca aveai treaba... si acum? Sau asta era treaba ta?

15+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Sabina, somn dulce.... tare ma bate si pe mine gandu', mai ales ca sunt iar racita si destul de tare (noroc ca fara febra).

Roxana, la noi aventura cu ochiul a fost la 8 luni cand nu statea inca bine pe picioruse si tati i-a dat in tarc o carticica de carton cu animale din aia de se desface la greu, cu colturi ascutite. S-a impiedicat si-a cazut fix in ea, noroc ca nu in colt ci pe lateral. urla cu ochii inchisi, nu vedeam nimic la ochi, am vazut ceva rosu cum creste sub ochi, noroc ca mama care e oftalmolog sta sub noi si-am fugit pe scari la ea si fata se lovise sub ochi si se inrosise pielea aia subtirica.... cosmar nu alta si atunci. In rest, spre marea mea fericire ne mai "laudam" doar cu o aruncare din tarc fix in cap si apoi pe spate joia trecuta motiv pt care am desfiintat tarcul.

Ripley 13+ mazarica (DPN 17.10.2007) si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joahnna spune:

buna -tzelor
Ce repede se aduna paginile p'aci nu prea pot tine pasu dar ma straduiesc.
carpatina merci de info, ti-am urmat sfaturile sper ca apare acu PM. Is curioasa daca am reusit ca mai nou is cam .
teodoran parca tu te plangeai de constipatie...Eu am folosit supozit cu glicerina in cazurile disperate..am intrebat medicul de familie si ginec si mi s-a spus ca nu sunt contraindicatii...eu n-am mai stat sa caut informatii pe net de o fi asa sau nu.. si m-am bucurat de remediul asta ca tare am mai suferit. Incercasem si eu kiwi, prune uscate si alte chestii dar fara succes.Acu ca sa fi tu linistita mai bine intreaba-ti dr. daca e ok sa folosesti sau nu...poate sunt pareri impartite. Aaa si am mai baut si ceva prafuri zilnic pana "m-am vindecat" cat de cat...tot asa prescrise de ginec ...nu stiu sub ce denumire le-ai gasi in farmacii in tara...deci mai bine intreaba dr.

Imi pare de rau de durerea prin care trece Ale si stresul mult si concentrat al lui nature sper sa fie totul ok la amnio.

Felicitari fetelor pentru carucioarele albastre si roze care vad ca apar dar cam greu. Eu as vrea unu albastru dar tare cred ca se termina pana la mine. Dar nici asa nu ar fi mare problema daca tot n-am de nici un fel acasa.

Va
15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Gabriela77, Carpatina, Sabina, multumesc mult!

Si acum despre shopping si despre vizita in USA.
A fost frumos insa f obositor.
Am stat in LA dar am ajuns si in Hollywood, Beverly Hills, Pasadena si Las Vegas. In Las Vegas am stat 3 zile iar drumul pana acolo, prin desert, care a durat 5 ore dus 5 intors, a fost cumplit din cauza caldurii, chiar daca am mers cu aerul conditionat dat drumul.
Mi-am luat hainutze numai ptr burtica, de la Mimi maternity, asa se numea magazinul la care am ajuns in Los Angeles.
Toate imi plac f tare isa trebuie sa mai creasca burtica sa port o parte din ele. Sper s ale port in iunie cand o sa ajung in Ro. Abia astept.
Mi-am luat dresuri speciale care sa nu stranga burtica, pana la sarafane, salopeta, blugi, tricouri, bluzitze mai largi, mai pe elastic. Am luat ce am crezut ca imi vor veni bine si le voi purta. Sper doar sa nu fi apreciat ca imi va creste burtica mai mare decat am luat hainele.
O sa incerc sa pun la semnatura cateva poze noi.
Pupici.

Nana, 18+
In asteptarea lui
Bubu la 12 sapt si 3 zile.
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simialexia spune:

BUNA FETELOR ,AM NEVOIE DE UN PIC DE AJUTORSUNTSI IMI TREBUIE O ECOGRAFIE PT. MALFORMATI LA DR.HERGHELEGIU DAR NU AM PUTUT SA IMI FAC O PROGRAMARE PREA REPEDE NUMAI PE 2 IULIE MI-AR TREBUI SA O FAC PE LA SFARSITUL LUI" MAI "DACA ARE CINEVA VREO PROGRAMARE SI AR DORI SA O SCHIMBE CU A MEA M-AR AJUTA MULT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Gata, am pus si cateva poze la semnatura.
Sunt cam obosita si inca pe ora lor, de-aia procesez mai greu.

Nana, 18+
In asteptarea lui
Bubu la 12 sapt si 3 zile.
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Ripley, azi stateam si visam la ...vacanta. Ce fain de tine, munte , aer curat...Referitor la dimensiuni,si eu am burta mult mai mare decat la prima sarcina...am fost nevoita sa-mi iau haine cu o marime mai mari deja desi si eu sunt doar in 13+....In ritmul asta ma fac cat un dinozaur. Frica mea e insa ca e pozitionata cam jos burtica si asta nu e de bine!Joi avem si noi programat o intalnire cu tanti dr., sper sa fie bine!

Nana, ce bine de tine..shoping de gravidutza. In Cluj sunt tare uratele hainele de gravida. Mai am o sansa insa ca pleaca tati la Budapesta si-i fac lista...o nimeri el ceva!

O seara faina fetelor, mai vin, caci "lucrez" la calculator!

Raluca (DPN 20.10.2007) si mama Ilincai de 5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

nana, ce poze faine ai facut... si ce burtica ai... ce superb... eu am asa o burtica de mica ca abia se vede.daca imi pun un tricou putin mai larg pe mine,nu se vede nimic.trebe sa ma imbrac numai in haine mulate sa se vada ceva
si ma laudam mai devreme ca am burta mare...acu mi-a scazut cu totul
ai iesit superb in poze

danielle 17+
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png

Mergi la inceput