Nou stil de viata (137)
Raspunsuri - Pagina 29
nastad spune:
MIK, bine ai venit , asteptam poze.
ANK, felicitari pentru carnet!
DELIDANA
SABINA,
Am uitat de raport:59 Kg
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)
Album Oana si Doru
mephala30 spune:
An-k, ok!
Felicitari pentru carnet! 
Inflacaratele: Puskin-Mephala-Gusta-Anca
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi
Cristina_C spune:
An_k, felicitari pentru carnet!
Ti-a cazut la examen si autostrada?
Mephala, vreau si eu sa ma uit la ciocolata preferata si sa ma lase rece. Crezi ca o fi bun cromul forte? Are si concentratie mai mare. Nu mai am rabdare, maine-poimaine il primesc.
Dianami spune:
Buna seara!
Meniul de azi:
-MD- cafea si 2 portocale
-P- branza dulce degresata, cu marar si o salata mare de legume
-G- 2 mere
-C- piept de pui la gratar si rosii
Am baut multa apa, limonada de casa (cu fructoza) si ceai de macese.
Acum ma delectez cu un Lipton Shape and Balance
.
Lamaitelor, ce faceti? Cum va merge?
An-k, felicitari pt. carnet! 
Cristina, Mephala, as lua si eu crom, macar preventiv
, daca ziceti ca e bun.
Diana si Iulia (15 iulie 2005)
Andre_ea-Diana Mirela-Hopes-Ileana
ina C spune:
Buna seara si ma bucur ca sunteti bine!
Felicitari pt permis si sa-l folosesti!( ca unii stau cu el in buzunar)
Alma, te-am citit din nou cu placere
.
Albastricileeeeeee!!!!!!
Bfly, mie mi se face foame seara pe la 22 si chiar nu as mai vrea sa maninc.Incearca cu ceai cald sau suc de rosii ( cica arde caloriile).
Astazi am fost cumintica:
MD:un iaurt, o felie rulada pui, o felie cas, o cafea fara zahar
11:o activia
12.30:o felie rulada pui, o felie cas, o rosie
16.30: un snitel mic, mic de pui ( ramas de la copil pe masa- cind am venit de la serv orbita de foame)
17.30:un gratar de pui cu o salata verde
2 ore de plimbare, multa apa, ceai
21.30:2 masline si un pahar suc de rosii
Pentru miine mi-am cumparat piept de pui cu os pt dimineata si ton in suc propriu pt prinz.Le voi combina cu brinza,masline, rosii, salata verde.Nu prea stiu ce sa maninc la prinz la serviciu.
va doresc o zi buna , ina C
Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi
...GRASE
Dordia, Violeta,Bfly si InaC
violeta70 spune:
Buna seara!
As vrea sa le raspund fetelor care considera ca unele dintre noi mancam f. putin:
- este adevarat ca infometarea nu este buna, dar orice nutritionist iti spune ca o zi pe saptamana sa bei numai apa, sau daca nu poti sa mananci numai fructe, asta pentru detoxifierea organismului. Azi dimineata, dupa o zi de apa, aveam 75.1 kg. Este clar ca nu am slabit 1.800 kg intr-o zi, fiind clar ca organismul meu a fost umflat.
- am observat aici ca majoritatea fetelor au in meniul lor carne, oua, lactate. Pentru mine carnea si ouale sunt niste alimente cu care nu ma impac. Prefer mai bine sa mananc iaurt sau branza decat carne. De oua nu mai vorbesc.
- pentru cine are mult de slabit, este mai greu. Una este sa ai de dat jos 2 kg, si alta este sa ai de dat jos 10 kg.
- sunt de acord cu faptul ca slabitul rapid duce la o ingrasare ulterioara, dar asta este valabil la persoane cu un metabolism bun care consuma energie. Metabolismul meu de exemplu nu lucreaza deloc. Eu trebuie sa trag f. mult ca sa slabesc, fata de alte persoane. Din aceasta cauza optez pentru o dieta hipocalorica. Daca eu as manca ce mancati voi, garantat n-as da nimic jos, sau f. putin.
- nu vreau sa supar pe nimeni, mai ales ca voi ma mobilizati f. mult.
Azi de exemplu am mancat:
- la 10.00 un iuart (450 g.)cu 0% grasime
- la ora 15.00 o salata : o sfecla cruda, patrunjel, castravete si doua rosii, toate amestecate cu branza(telemea de vaca si oaie, in jur de 200 grame). Nu stiu exact ca nu am cantar.
- in rest am baut 2 litri de apa cu o jumatate de lamaie si 2 cafele
La ora 19.00 am fost la fitness: bicicleta 20 minute, abdomene, brate picioare, etc.
Bfly , sa stii ca si eu acum un an de zile nu cred ca beam mai mult de jumatate de kg. de apa pe zi. Cand insa mi-au iesit la analiza urinei oxalati, mi s-a explicat ca motivul principal este tocmai lipsa apei, si ca-mi vor fi afectati rinichii. Asa ca de atunci stau cu sticla de un litru pe birou si beau din ea. O sa vezi ca dupa un timp o sa simti tu nevoia de apa.
Noapte buna si pupici
Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi
... GRASE
Dordia, Violeta, Bfly si InaC 
mimi_dumy spune:
Hello, hello
Zuzilici si Sanse, ma bucur ca sunteti de acord sa formam o echipa, iar referitor la culoare eu optez pentru portocaliu.
An_k , felicitari pt carnet, sa-l stapanesti sanatoasa.
Meniul meu de azi:
MD: la fel ca ieri : iaurt cu musli
P: salata din : piept de pui facut in tigaie de teflon + rosii + castravete + ridichii + putina telemea de vaca
G: 250 ml de suc de porto + grepf
C: 1 mar + 1 kiwi + 1 mandarina
2 l de apa
Mimi &
Daria (4 nov 2005)
sigrid26 spune:
Eu vreau verde , portocaliu am mai fost o data si m am ingrasat 2kg in concurs![]()
Mamica de printesa
de 5 anisori
anky spune:
quote:
Originally posted by violeta70
Buna seara!
As vrea sa le raspund fetelor care considera ca unele dintre noi mancam f. putin:
- este adevarat ca infometarea nu este buna, dar orice nutritionist iti spune ca o zi pe saptamana sa bei numai apa, sau daca nu poti sa mananci numai fructe, asta pentru detoxifierea organismului. Azi dimineata, dupa o zi de apa, aveam 75.1 kg. Este clar ca nu am slabit 1.800 kg intr-o zi, fiind clar ca organismul meu a fost umflat.
- am observat aici ca majoritatea fetelor au in meniul lor carne, oua, lactate. Pentru mine carnea si ouale sunt niste alimente cu care nu ma impac. Prefer mai bine sa mananc iaurt sau branza decat carne. De oua nu mai vorbesc.
- pentru cine are mult de slabit, este mai greu. Una este sa ai de dat jos 2 kg, si alta este sa ai de dat jos 10 kg.
- sunt de acord cu faptul ca slabitul rapid duce la o ingrasare ulterioara, dar asta este valabil la persoane cu un metabolism bun care consuma energie. Metabolismul meu de exemplu nu lucreaza deloc. Eu trebuie sa trag f. mult ca sa slabesc, fata de alte persoane. Din aceasta cauza optez pentru o dieta hipocalorica. Daca eu as manca ce mancati voi, garantat n-as da nimic jos, sau f. putin.
- nu vreau sa supar pe nimeni, mai ales ca voi ma mobilizati f. mult.
Azi de exemplu am mancat:
- la 10.00 un iuart (450 g.)cu 0% grasime
- la ora 15.00 o salata : o sfecla cruda, patrunjel, castravete si doua rosii, toate amestecate cu branza(telemea de vaca si oaie, in jur de 200 grame). Nu stiu exact ca nu am cantar.
- in rest am baut 2 litri de apa cu o jumatate de lamaie si 2 cafele
La ora 19.00 am fost la fitness: bicicleta 20 minute, abdomene, brate picioare, etc.
Bfly , sa stii ca si eu acum un an de zile nu cred ca beam mai mult de jumatate de kg. de apa pe zi. Cand insa mi-au iesit la analiza urinei oxalati, mi s-a explicat ca motivul principal este tocmai lipsa apei, si ca-mi vor fi afectati rinichii. Asa ca de atunci stau cu sticla de un litru pe birou si beau din ea. O sa vezi ca dupa un timp o sa simti tu nevoia de apa.
Noapte buna si pupici
Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi... GRASE
Dordia, Violeta, Bfly si InaC
Care nutritionist ti-a spus sa bei numai apa...?Nu am auzit asa ceva pina acum.

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"
mimi_dumy spune:
Acum sa raspund si eu la intrebarile pt noile venite:
1. Ce dieta tineti in prezent? Daca nu tineti nici una acum, ce dieta va ginditi sa urmati in viitorul apropiat?
Nu tin o dieta anume, mi-am impus sa exclud din alimentatie cateva alimente cum ar fi : painea, grasimile, fainoasele, orezul, cartofii si dulciurile.
In schimb mananc carne slaba, iaurturi degresate, cereale, fructe si legume.
2. Faceti sport/miscare? Daca raspunsul e afirmativ, cit de des?
Din pacate sport nu fac
, poate in viitorul apropiat.
Miscare insa fac toata ziua, acasa sau in parc, ca am o fetita mica si trebuie sa alerg toata ziulica dupa ea.
3. Ce dieta/diete ati urmat pina acum si cu ce rezultate?
Mai intai istoricul kg in plus : cand am ramas insarcinata aveam 67kg, cand am plecat la maternitate sa nasc aveam 87,m-am intors acasa cu 82 kg, iar in 6 luni cat am alaptat am mai pus 7 kg.
Anul trecut, la inceputul lunii mai, dupa ce am intarcat fetita, cand ajunsesem la greutatea de 89 kg m-am apucat de regimul disociat, la inceput schema 1-1-1, apoi 3-3-3, cu pauze intre ele. Am reusit sa dau jos 16 kg in 4 luni, ajunsesem la 73 kg.
In septembrie am avut o multime de nunti si nu am mai putut sa tin nici o dieta, iar la sf lunii am ramas insarcinata(din nefericire sarcina s-a oprit in evolutie)si aleluia dieta.
De atunci si pana la inceputul lunii martie am pus la loc 8 kg 
.
Pe 5 martie a.c. m-am apucat de superdieta si am reusit sa dau jos 6,5 kg in 6 sapt.
4. Ce intelegeti prin "a minca sanatos"?
"A manca sanatos" pt mine inseamna o alimentatie fara prajeli, fara junk food, fara mezeluri, fara chimicale, in schimb cat mai multe fructe si legume.
5. Cit de des aveti abateri de la dieta? O data pe saptamina, de 2 ori, de 3, in fiecare zi....
De 1-2 ori pe sapt, cand mai poftesc la cate ceva si nu ma pot abtine, dar mananc o cantitate mica.
6. Ce diete nu vi se par compatibile cu stilul vostru de viata? De ce?
Cele cu meniu deja stabilit si cu ore fixe. De ce? fiindca programul nu imi permite sa mananc la ore fixe si nici sa gatesc numai anumite chestii.
7. Ce dieta vi se pare daunatoare in general, din diferite motive? Care ar fi aceste motive?
Nici una, fiecare stie si alege ce e mai bun pt ea.
Va pup si noapte buna.
Mimi &
Daria (4 nov 2005)