Nou stil de viata (137)
Raspunsuri - Pagina 28
anky spune:
quote:
Originally posted by gusta
Delidana uite eu sunt o persoana careia i s-a interzis efortul fizic cu desavarsire.Am o hernie de disc neoperabila care ma tinut si mobilizata la pat 2 saptamani.Am tinut Superdieta e bine sau nu acuma sincer nu stiu de ce nu ar fi bine si am slabit ma pot misca dureri de spate am de ma intind pe jos sau plang.Slabitul meu l-am facut si pe probleme medicale si ca cat de curand poate am sa primesc o noua operatie care sper ca imi va schimba viata ca nu doresc nimanui sa nu poti sa faci nimic si sa urli de dureri.
Iar ca sa iti schimbi stilul de viata este foarte greu mai ales pentru fetele care au mult de slabit.Uite eu dupa 6 saptamani pur si simplu numai vad o problema dulciurile ,poftesc la ele dar nu cred ca mai mult e ceva la etajul superior la mine cu dulciurile.Eu am vrut sa dau kg jos nu ma asteptam sa fie 12 sunt multe stiu dar uite acuma pot iesi sa imi plimb singura copilul nu sa rog pe alti sau sa merg cu baston.Am numai 26 de ani si nu cred ca isi doreste nimeni sa fie in situatia mea.Sper ca ai inteles ce am vrut sa zic.
Doamna cu urgenta si maimuta Maruta
Hai Gusta,las ca treci si peste operatie,o sa fie bine,ai sa vezi.Astept sa imi pove si mie cum ai experimentat operatia.E super ca ai reusit sa slabesti si fara efort fizic

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"
anky spune:
quote:
Originally posted by Delidana
Bfly, senzatia aia de foame de lup o am si eu, de cele mai multe ori in preajma rusilor. In general maninc destul de "bine" tocmai pentru a nu ma gindi la "interzise", ca eu daca fac foamea numai la prostii imi zboara gindul. Probabil tu ai mincat putin (calitativ, nu cantitativ) si de aceea ti s-a facut foame.
Andre_ea, stagnez, parca m-am intepenit la greutatea asta. Stiu ca ar trebui sa fac mai mult sport ca sa slabesc dar imi cam lipseste ambitia in ultima vreme.Imi tot zic ca astea 2 kg de care vreau sa scap nu sint un capat de tara...
Si mie imi plac mezelurile si mai maninc din cind in cind la munca (pregatesc pachet de acasa) dar citeodata ma mai pacalesc cu tofu prajit pe care il pun intre 2 felii de piine si zic ca e sandvis.
Citisem undeva (nu ma intreba unde ca nu-mi amintesc) ca daca vrei neaparat sa maninci mezeluri sa le alegi pe cele gen sunca nu cirnati, parizer. Cica primele sint mai putin nocive decit ultimele.
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Si eu maninc numai sunca,de curcan sau de pui.Mai nou,aici se gaseste sunca de curcan sau de pui(Weight watcher).

anky spune:
Vreau sa va intreb ceva?.Luati ceva pastile pentru reducerea poftei de dulce..?.Am vazut ieri ceva aici pe piata dar contin mai multe vitamine.Ce ziceti,sa incerc sau nu?.
Bfly spune:
quote:
Originally posted by anky
Bfly,incearca sa bei apa din sticla de jumate de litru,asa fac si eu,altfel nu as putea sa beau atita apa..
Saru' mana! O sa incerc! E o idee buna!

Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi
...GRASE
Dordia, Violeta,Bfly si InaC 
Cristina_C spune:
Anky, eu vreau sa iau crom, probabil stii de la celalalt subiect. N-am mai luat, nu stiu la ce sa ma astept, am intrebat aici si am aflat ca la unii a avut efect (a diminuat pofta de dulce dupa cateva zile, o saptamana), la altii deloc.
Vezi ce mai are in compozitie ce-ai gasit tu, ce vitamine si, daca ti se pare "safe", incerca. Cromul nu are efecte adverse, asa scrie peste tot - sper sa fie asa.
mephala30 spune:
Delia,
, Teo e bine, n-am reusit sa-l intarc. N-am rezistat nici eu la plansul lui, nici el fara tzatza mea.
Am fost la sala si am o febra musculara groaznica.
N-am facut in viatza mea 45 de minute de bicicleta si alte vreo 10 aparate, pentru fiecare muschi in parte ![]()
Ca dieta, mi s-a recomandat (de la sala) Montignac. Si sa mananc musai cu o ora - o ora jumate inainte.
Sunt fericita ca voi merge de 5 ori pe saptamana. 
Meniul pe azi:
- 2 oua fierte, 3 felii sunca de pui (inainte de sala)
- bors de vacutza
- vita la cuptor cu salata de rosii si castraveti
Anky, da, cromul inhiba pofta de dulce. Eu il iau de 2 luni.
Andre_ea, poate-ti faci putin timp sa aranjezi lista. N-o lasa in grija mea.![]()
An-k, esti pe receptie? Trebuie deschis subiect nou. Daca nu esti tu, o fac eu.
Sabina, pupici burticii! Dupa cum ai citit la raspunsul dat Deliei, n-am avut succes cu intarcarea...
Inflacaratele: Puskin-Mephala-Gusta-Anca
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi
mephala30 spune:
uituca cum sunt, completez:
Gusta, imi pare rau pentru problemele tale de sanatate. 
Mimi, bun venit! Sper sa te simti bine alaturi de noi si mai ales, sa slabesti!
Mamicadulce, multumesc!
Puskin, nu uita sa dai zilnic raportul, ce mananci, cata sala faci... 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Cristina_C spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Anky, da, cromul inhiba pofta de dulce. Eu il iau de 2 luni.
Mephala, cum e cu cromul? Cum exact inhiba pofta de dulce? Nu simti deloc nevoia sau o simti mai putin?
De cand iei crom, daca ai in fata o ciocolata sau ce dulce iti placea inainte, nu te tenteaza? As vrea sa ma uit la dulciri cu indiferenta
mephala30 spune:
CristinaC, nu ma uit cu repulsie la ele, doar ca nu-mi trebuie. Si am in casa ciocolata si alte dulciuri, chiar ieri s-a desfacut una in fata mea...dar n-am poftit.
Cum am mai spus, am luat crom picolinat (fara efect prea mare) si Biocrom FTG - exceptional!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
an-k spune:
Carmen, sunt. Acum am ajuns acasa, de la examen.
Ghiciti ce s-a intamplat- am luat carnetul
A dat Domnul! A 4'a oara, dar mai bine asa decat sa merg a cincea
. Sunt intr-o stare euforica de neimaginat- de anul trecut din vara astept momentul asta, si azi s-a intamplat
Am citit ce ati scris despre diete si am luat aminte- adica de maine incep o chestie cu sport si mancat sanatos- cu super dieta am pus 200g, si am fost cuminteee.
Andreea, eu am inceput cu 83 kg si targhet -5 kg.
anca si micutza Bianca(14/03/2005)