Nou stil de viata (137)
Raspunsuri - Pagina 25
Delidana spune:
quote:
Originally posted by andre_ea
Totusi, chiar si Monti, care e o cura usoara, interzice anumite grupe de alimente. Exista vreo cura care spune ca poti manca de toate? Slabitul doar cu miscare e mai greu, si noi suntem cam nerabdatoare.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'Andre_ea-DianaMirela-Hopes-Ileana
Andre_ea, tocmai asta e buba, nu ar trebui sa urmam o dieta anume ci sa ne schimbam stilul de viata TOTAL, adica sa mincam sanatos, fara fast-food si sucuri (in afara celor facute in casa, 100% naturale si proaspete) si cu multa miscare toata viata! Si mie mi-a trebuit mult sa inteleg ca de fapt asta e cheia unui stil de viata sanatos si nu o dieta pe care o tii o luna-doua si la capatul careia iti vine sa maninci tot ce n-ai putut minca pe parcursul ei. Iar partea cu rabdarea...stiu ca e greu dar crede-ma, kilogramele date jos intr-un mod corect se intorc mult mai greu daca te tii de stilul sanatos in continuare.
Bfly, daca ai dat raportul ieri, va trebui sa astepti pina lunea viitoare.
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
szivarvany spune:
Ma bag si eu ... Andree_ea - da, este WW, weigh watchers, alias dieta pe puncte. Papi ce vrei , in limita punctelor.
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
andre_ea spune:
quote:
Originally posted by mamagiuliei
Ma bag si eu ... Andree_ea - da, este WW, weigh watchers, alias dieta pe puncte. Papi ce vrei , in limita punctelor.
Daria &www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
Nu stiam nimic de dieta asta. Cred ca ar trebui sa investighez problema.
Delu Prichindelu'
Andre_ea-DianaMirela-Hopes-Ileana
andre_ea spune:
Delia, stiu ca ai perfecta dreptate. Dar e mai greu cu pusul in practica. Uite, eu sunt fan mezeluri, desi stiu ca sunt niste porcarii. Nu stiu ce mama naibii pun in ele ca mi se par atat de gustoaseeeee!![]()
Delu Prichindelu'
Bfly spune:
quote:
Originally posted by andre_eaquote:
Originally posted by Bfly
Andre_ea, azi cantarul imi arata 75 kg. Pot sa scap de purcica? Se pune?
Nu.
Dar gandeste-te ce impresie frumoasa o sa faci lunea viitoare.
Delu Prichindelu'Andre_ea-DianaMirela-Hopes-Ileana
Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi
...GRASE
Dordia, Violeta,Bfly si InaC 
andre_ea spune:
Delia, in continuare stagnezi?
Delu Prichindelu'
Bfly spune:
Inutza sunt aici! Scuze ca aseara n-am intrat. Am avut musafiri pana tarziu. Am inceput-o bine, nu? Cu musafiri, masa pusa, ispita sub nas chiar din prima zi de dieta...cine stie ce-o mai fi si azi!?
Dar am rezistat eroic! Nu va faceti griji!
Nu-mi vine mie sa cred ca am slabit asa repede un kilogram, dar este evident ca acul cantarului a inceput sa cada la vale, ceea ce e perfect!
Ieri ...ahem, desi am murit de inanitie; cu alte cuvinte mi-a fost o foame de lup toata ziulica (noroc ca am golit frigiderul inca de duminica si n-am mai avut in ce sa dau iama), totusi am calcat pe de laturi. In sensul ca nu am mancat doar ce era in meniu. N-am putut, pur si simplu. Am mai avut prin dulap 3 feliute de paine prajita, iar in frigider mai aveam putina salata verde facuta cu ou fiert si niste rosii. Asa ca la masa cu musafirii, eu am papat restul ala de salatica cu painea, in timp ce musafirii au servit cartofi prajiti cu friptura de vita.
Una peste alta, consider ca am respectat regula nr. 1 cam in proportie de 50%, inclusiv partea de miscare. Am promis ca merg la o plimbare luuuuuuuuuuuunnga dupa-amiaza, dar se intunecase de ploaie si n-am mai putut iesi cu bebe shtrumf, plus ca au aparut musafirii!
Promit ca o sa ma autopedepsesc
...cu 10 minute de bicicleta in plus azi.
...GRASE
Bfly spune:
Apropo...ca uitasem sa va intreb fetelor:
Cum reusiti voi sa treceti peste momentele alea cand simtiti ca va e atat de foame incat ati manca si "piatra" numai sa dispara senzatia aia nasoala?
Cu asa ceva m-am luptat eu ieri cam toata ziua!
...GRASE
andre_ea spune:
quote:
Originally posted by Bfly
Apropo...ca uitasem sa va intreb fetelor:
Cum reusiti voi sa treceti peste momentele alea cand simtiti ca va e atat de foame incat ati manca si "piatra" numai sa dispara senzatia aia nasoala?
Cu asa ceva m-am luptat eu ieri cam toata ziua!
Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi...GRASE
Poze cu bebe shtrumf
"Nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma."
Roxana, mamica lui Andutu grasunelu' bursucelu' scumpicu' zis "Piedone"
Eu mananc. Si trece. Garantat!
Delu Prichindelu'
Bfly spune:

Mersi Andre_ea! Esti o dulce! 
Depinde si ce mananci!