Nou stil de viata (137)
Raspunsuri - Pagina 21
sigrid26 spune:
Zuzulici io zic ca e buna ideea , noi doua .....Mamagiuliei tu esti in vreo echipa?
Mamica de printesa
de 5 anisori
cornelia_laura spune:
Acum am aterizat si eu de la sala
, a fost bine. Am facut 15 minute bicicleta, 15 minute eliptica, 10 minute banda si restul exercitii si abdomene(vreo 200) la saltea. Eu am dat 66 RON pe un abonament de 12 sedinte/luna intre 9-21. Un abonament nelimitat intre orele astea e 110 RON. Si sambata am programare la masaj si parafango(sper ca asa se scrie corect). Abia astept. Sambata am fost la masaj anticelulitic si intradevar doare, am si cateva vanatai. Dar deja parca pielea mea arata mai bine. M-a bucurat nespus ca tipa de la masaj mi-a zis ca am foarte putina celulita si e superficiala. Astazi mi-am pus sub trening si celebrul biomed slip si sa stiti ca am transpirat ca un porc
, nu-mi venea sa cred. Curgea apa pe picioarele mele.
Revin ca urla Eric.
Cornelia, mami de
www.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard si
Eric
APRILIE 2007 
www.TickerFactory.com/weight-loss/wfcAKbn/" target="_blank">
Nou stil de viata
cookie spune:
Iupiiiii! Am si eu echipa!!! ![]()
Haideti fetelor, " Avem echipa, avem valoare..."![]()
Spor la slabit!!!
Io n-am cu ce ma lauda, raportez un rusinos 63kg, in conditiile in care am cam bagat de toate de Paste...asta e!
As vrea sa ajung la 60kg pana la sfarsitul concursului , sper sa-mi iasa!
Fug sa-mi fac si eu o salatica, ceva, nu mai pot de foame!
Cristina_C spune:
Salut echipa mea si restul lumii!
Eu am mancat de dimineata 2 pahare cu kefir, am baut o cana cu lapte si ultima masa - in jur de 6 seara - a fost putina mamaliga cu branza si cu ceapa
. Nimic dulce, asta e mare lucru. Cu bicicleta vreau sa fac max. jumatate de ora dupa ce-mi culc copilul.Si, era sa uit, am baut si un ceai pentru slabit - ceai verde si alte cateva plante.
Dianami spune:
Buna seara!
Ziua de azi a trecut asa:
-MD - cafea
-P - 3 linguri de branza dietetica, 1/2 de castravete si o cana de lapte degresat
-C - 1 ou fiert si o salata mare de varza cu morcov si castraveti
Am baut vreo 3 l de apa si un ceai englezesc cu aroma de irish tea
.
Diana si Iulia (15 iulie 2005)
adablackcat spune:
aaa...dada, si eu am baut ceai de slabit azi. Sunt bravo, nu?
In ritmul asta (mancat de toate, chiar daca putzin) nu cred ca o sa slabesc deloc, decat ma mentin. Dar maine e o noua zi!!!
poze
Silfidele purpurii
Addya, Niko, Cristina si adablackcat
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
mephala30 spune:
Crys, am renuntat deja....dupa 8 ore, l-am pus la san, ca plangea tare!
Sanatate lui Lilly si tie mult spor la invatat! 
Sanse, bun venit!
Daca doresc Sigrid si Zuzilici sa se inscrie in concurs, poate faceti ekipa impreuna.
Daca nu, poti intra intr-o ekipa ce are targetul mai mic.
Inflacaratele: Puskin-Mephala-Gusta-Anca
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi
violeta70 spune:
Buna seara!
Albastrelelor, stati linistite ca nu am disparut, dar cum v-ati obisnuit asta este ora la care ajung.
Pentru raport: dimineata (fara "iesit afara") 76,9 kg
. deci merit un mareeeee
!
Asa ca pentru azi meniul este: apa cu lamaie (doar o jumatate). Asta pentru detoxifierea organismului. In plus am baut 2 cafele (fara care nu pot). Pana acum am baut 2 litri si jumatate de apa.
Sor-mio nu te stiam poeta. Bravo, imi place sloganul, parca ne mobilizeaza nu-i asa? Sa nu credeti ca daca este sora mea o sa o favorizez, asa ca las la aprecierea voastra (InaC si Bfly) sa alegeti sloganul.
Ce sa va zic am avut o zi groaznica la servici. Cum v-am relatat, vineri mi s-a stricat computerul de la servici, iar azi la prima ora am chemat service-ul. M-am linistit cand am auzit ca este placa de baza. Bine ca n-a fost problema de hard ca innebuneam sa pierd informatiile, mai ales ca este si server-ul de contabilitate. Cu toate astea azi s-a cam somat la mine (mai putin eu care mereu am cate ceva de facut), pt. ca nici la ora 20.00 cand am plecat nu venisera. Sper ca maine dimineata sa vina pt. ca am f. multe de facut.
Va las acum, ca vreau sa-mi pregatesc ce mananc maine. Nu stiu exact, asa ca va spun maine.
Pupici 
sanse spune:
mephala30,ma intereseaza sa ma inscriu oriunde ar fi dar nu stiu cum sa fac
Astept sa ma indrumati voi .Multumesc!
Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
POZICI
mamica dulce spune:
Buna seara...azi am umblat toata ziua prin oras..am plecat la 2 sa iau pruncul de4 la gradi si am ajuns la 8 jumate!
Carmen,eu tot muschi cu mustar am mancat azi.voiam sa mai bag o salata seara dar am mancat o porcarie in oras cu al meu consort.
De maine tin disociatul pe zile,maine e legume-fructe.
Va pup,o seara frumoasa.
Sigrid-oare e adevarat ce-mi vad okii??? Vrei totusi la concurs??![]()
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
carnaval