Nou stil de viata (137)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Sanse, asteptam pana maine sa vedem ce zic Sigrid si Zuzilici...

Inflacaratele: Puskin-Mephala-Gusta-Anca
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Buna seara!

Azi am fost cuprinsa de o leneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ingrozitoare. Asa ca n-am muncit nimic. Acum iar am venit la munca si cred ca tot asa: n-o sa muncesc nimiiiiiiiiiiiiic, pt ca mi-e leneeeeeeeeee..... Va vine sa credeti? A dat lenea in mine!

As sta intr-un hamac, la umbra, undeva pe malul marii, cu o limonada rece intr-o mana si o inghetata in cealalta, cu un film bun in fata ochilor si cu un sclav muschiulos la capatai, facandu-mi vant cu o frunza de palmier.

Mi-e leneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !

Deci:

Zuzi si Mephala, multam de urari, da, dupa cum vedeti, nu muncesc.

Crystina, alea nu sunt panselutze?

Roxa-Boxa pe unde umbli?

Sabina, ce mai faci? Ce face bb?

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Bunadragele, si Hristos a Inviat!!
Nu va ingrijorati de kilele de la sarbatori, se duc cel mai repede! In cazul vostru, ca eu am pus 2 care acolo or sa ramana
Insa bebe se misca energic iar eu ma simt bine, ce pot sa cer mai mult??
Carmen, e grea perioada de intarcare....ia-o cat mai usurel posibil.Bafta!
'
Tzunella, am o saptamana cruntaaa...peste 2 zile am examenul de intrare la Uniune(e mai mult o autoprezentare, da tot e cu emotii), dupa care, cand ma linistesc, iti dau un semn!

Delia, mi-e pofta de fructe exotice de la mama lor :)))
aici portocalele deja nu se mai pot manca....ca sa dau cel mai banal exemplu.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimi_dumy spune:

Hello,
Mai primiti inca o printre voi?
Am 1,70m si 74,5 kg si as vrea sa ajung la 67 de kg.
Ca target imi aleg acum - 5 kg.
Eu am tinut pana azi super dieta si am dat jos 6,5 kg in 6 sapt.

Sanse, Sigrid si Zuzilici facem o echipa impreuna?

Va pup si la cat mai multe kg pierdute.

Mimi & Daria (4 nov 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Sabina, bafta multa la examen, tin pumnii. Si las ca suntem tinere! Avem tot timpul din lume inainte! Sanatoase sa fim!

ZUzilici, uitasem : multumesc pt gandurile tale bune, legate de fat-frumos si bb. Doamne ajuta! Si daca n-o fi sa se intample, sa stii ca io m-am impacat cu ideea. Trebuie sa-mi traiesc viata fericita orice ar fi!

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Gata prima zi.Nu am calcat cu nimic stramb ,numai ca am mai bagat 4 mere pe langa ce mi-am propus.

Sunt super obosita iar am muncit in gradina,sper sa scriu si eu mai mult da nu stiu cand o sa imi ajunga timpul.

Doamna cu urgenta si maimuta Maruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Raportez prima zi de regim incheiata asa::

MD: un mar si o portocala
P: 200 gr piept pui la gratar + o salata (salata verde,castravete,rosie,ridichi si ceapa verde cu sare,ulei un pic si otet)
C: Salata cruditati(morcov,tzelina,patrunjel radacina,gulie, castravete verde, varza rosie si usturoi verde cu sare,otet,piper si un strop ulei) si 150 gr ton in apa
2 litrii de apa plata cu o lamaie si inca juma de apa chioara.

Sor'meo....stiu ca nu imi esti partasa...si sincer...am vrut echipa cu tine pt ca de tine imi e rusine sa nu ma certila eventualele abateri care sper sa nu fie deloc.

Deci...avem un target de ... 15 kg....sa-i dam bataiee!!!

Pt maine mi-am pregatit salata de cruditati de mai sus cu pui pe sticla, iar seara voi papa ceva salata verde...cu ceva peste sau goala.

Spor la slabit fetelor!1!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi ...GRASE
Dordia, Violeta,Bfly si InaC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Mimy Dumy bine ai venit si spor la slabit!!!

Fetelor cum pot adauga si eu poza cu mine si sor'mea in album???

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi ...GRASE
Dordia, Violeta,Bfly si InaC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna dragelor,

Sabina, de ce nu se mai pot minca portocalele?

Tzuni, lasa lenea ca nu e buna...eu vorbesc, de 5 zile vegetez in casa si abia astept sa ies miine, la servici (nu credeam ca am s-o spun si pe-asta). Cred ca am gasit www.todaysworld.com.au/userimages/user-6644096_1176736998.gif" target="_blank">pereche pentru mitza ta, ce zici?

Bun venit, Mimi!

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

Buna dimineata dragelor!

Bun venit fetelor noi si spor la slabit!

Am un program groaznic, o sa am un fund de forma scaunului( ajung la serviciu la ora 8.30 si pana la ora 18 stau pe scaun, ma ridic de maxim 3 ori).
Dar e bine...Doruletz are mama (mama mea) la mine nici nu se mai uita si pe Oana o iau colegii mei de la gradi
N-am cale de intoarcere,mai am de tras 1 luna si dupa aia sper sa revin la normal .
Va pe toate !

CARMEN succes cu intarcatul!
Stiu ca e greu dar daca te-ai hotarat ...nu-l mai intoarce.

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana si Doru

Mergi la inceput