Nou stil de viata (137)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns addya spune:

eu propun Silfidele purpurii
oricum, azi la mine e zi de porceala, ultima masa a condamnatului...
am bagat cartofi prajiti cu telemea, dar m-a mirosit fi-miu si mi-a sfertuit portia..

ca adaos la regimul care l-a expus Dordia: fara un minim de 1,5 kg apa/zi, ideal 2 kg, nu e asa spectaculos...

Adina si Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Silfidele purpurii sa fie!

La mine e mai greu cu apa ca uit mereu sa beau! Acum ma duc sa-mi iau sticla langa mine!

poze

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Ma duc putzin la nani langa puiul meu.

poze

Silfidele purpurii Addya, Niko, Cristina si adablackcat

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Asa sa-i ramana numele!

Mai stau un pic sa beau un ceai de slabit (cu ceai verde si inca vreo 3 plante) si plec la plimbare cu familionul.
O duminica placuta Silfidelor purpurii! Si tuturor fetelor de la Noul stil de viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Buna ziua, buna ziua!

Sper ca am observat bine, echipa teal nu e formata?
Daca nu vrea nimeni culoarea asta, as revendica-o eu ...si astept niste coechipiere care sa fie de acord cu lipsa mea de timp si cu faptul ca nu ofer suport mereu...

Imi dau seama, e suparator, dar n-am incotro! Am si ezitat foarte mult daca sa ma inscriu si in acest concurs, pentru ca nu vreau sa incurc pe nimeni dar mai fac din cand in cand galerie

Sper sa ne vedem maine dimineata la raport, atunci vad eu si targetul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Originally posted by andre_ea

quote:
Originally posted by anky

Mai,pe mine in care echipa ma bagarati..???
Am 1.68 ,58 kg si vreau sa ajung la 52 kg,deci 6 kilute joooss.
Vad ca m-ati lasat pe dinafara..

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Anky, nu te-a lasat nimeni pe dinafara. Fa tu in felul urmator: alege-ti o culoare pentru echipa si intreaba inca 3 fete din cele ramase daca vor cu tine. Si gata, ai echipa.

6kg vrei sa slabesti in 5 saptamani? Sau in total? Targetul pentru 5 saptamani care e?

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'

Castigatoarele Andre_ea-Ileana-Hopes-DianaR

6 kile in 5 saptamini,sper sa reusesc.
Fetelor care mai sinteti pe dinafara dati un semn..!!

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Bine v-am regasit!

Am lipsit cam mult...., dar am cam fost plecata de acasa( pe la mama si ieri si azi, cand am avut program de mers la cimitir)

Bfly, promit solemn sa intru in fiecare zi. Nu stiu ora, ca de la servivi e mai greu. Sa nu ma bateti rau daca mai sar cate o zi, da?

Ca target pentru concurs, cred ca o sa-mi propun 3 kg. Am slabit cam mult la concursul anterior, si tanand cont ca acum o sa mananc si proteine animale, nu cred ca voi avea aceeasi eficienta. Daca slabesc mai mult este binevenit, nu ?(da doamne....!)

Sor-mio avem acelasi target? Bravo, sper sa-l atingi de data asta (ce rea sunt!)

Strategiile propuse sunt ok pentru mine, dar gimnastica acasa nu fac, cred ca doua zile pe saptamana de fitness, cate 1 ora si jumatate, sunt suficiente, decat deloc. Iar sambata sau duminica am sa incerc sa merg cu rolele( care stau f. bine in cutie, si mai sunt si inconjurata de parcuri, ce ziceti, curata obraznicie din partea mea!)
Iar ca dieta am sa intru sa le vizualizez pe toate, dar nu cred ca voi urma vreuna anume, doar propriul meu regim. Sa vedem cum decurgem.

Am si eu o intrebare? Trebuie sa postam poza cu cantarul, maine? Daca da am sa incerc sa iau aparatul de la sor-mea, Diana, pentru poimaine, si o so rog pe ea sa ma ajute. Daca nu, este ok. Ca doar suntem cu capul pe umeri si nu cred ca vrea vreuna sa declare altceva, decat realul. Ca doar pe noi ne pacalim, nu pe altcineva.

Si eu maine cred ca o sa primesc un , azi dimineata aveam 76.5 (tot e bine, ca marti aveam 77.5). Asta este. De asta nu vreau sa mai slabesc atat de mult, ca va fi si mai greu de mentinut.

DianaR, arati super draga, au dreptate toti cand iti spun ca nu trebuie sa mai slabesti, trebuie sa te mentii, si cred ca sportul ar face minuni.

Va las acum ca m-am cam intrecut cu scrisul! Poate mai intru pana maine dimineata, daca nu, ne intalnim maine la raport si spor la slabit!

Fetelor din echipa albastrelelor, ce slogan postam?

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

Hai frumoaselor, semnatura!

eu propun:

AZI : dordia- violeta70 - bfly - ina C

MIINE: dordia - violeta 70 - Bfly - ina C

nu stiu daca a iesit ce am vrut, dar am propus!!!!!

ina C

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Bafta tuturor fetelor!

Vad ca ekipele nu s-au format...e un inceput nu prea grozav...in fine, vom vedea maine ce vom face!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

hai sa va mai povestesc cite ceva cit e Scooby-doo la TV.

Astazi a fost ultima zi de dezmat:

md: omleta din oua de tara cu cirnati si brinza
prinz: cotlet de porc, un cirnat la gratar si pepene murat, 2 cioco Kinder si un outz de cioco
cina:o lingura pilaf de gaina si un cirnat la gratar,
un morcov, doua pahare de vin

pentru miine mi-am cumparat deja rulada de pui Kosarom, o sacosa de salata si piept de pui fara os si piele

MD: cafea fara zahar, ou, rosie, o felie rulada
11: o activia
prinz: rulada piept pui+rosie
16: morcov
cina: gratar piept pui+salata verde, ceapa, ulei masline, otet, brinza rasa-la 18

30 minute stepper

sper sa nu am vreo abatere, deja de azi am renuntat la pasca...

ina C

Mergi la inceput