Nou stil de viata (137)
Raspunsuri - Pagina 14
ina C spune:
mephala, e musai sa ne organizam!
eu deja m-am scapat in buruieni si numai prin concurs imi pot reveni!
ziua mea e pe 27 mai si vreau sa am 69 kilo.
o seara buna, ina C
mephala30 spune:
InaC, maine e luni, speram ca fetele sa fie receptive si sa comunice in ce echipa doresc, targetul propus, etc....
Andre_ea, trece-o pe InaC la zile de nastere, 27 mai.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi
cornelia_laura spune:
Scuze ca eu abia acum apuc sa intru
dar a nascut prietena mea cea mai buna(si nasa puilor mei) asa ca ieri si azi mai mult pe la spital am stat. Are o fetita superba, o papusa....tare mi-ar placea si mie una....![]()
An-k se pare ca am ramas doar noi 2 in echipa maro.
Anky, ce zici, te alaturi noua
?
Deea, mai esti cu noi sau nu?
Haideti sa facem ECHIPA MARO: in afara de anky, cine ar mai vrea sa fie cu noi?
Cornelia, mami de
www.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard si
Eric
APRILIE 2007 
www.TickerFactory.com/weight-loss/wfcAKbn/" target="_blank">
Nou stil de viata
dordia2000 spune:
Buna seara fetelor!!!
Andreea asa e, se dau ele kg jos cu ambitie si dieta. Dar...tot socata am fost.
InaC
si ai un copil minunat!!! Ce varsta are???
Incerc sa ma gandesc la un slogan...dar....nu imi iese.
InaC e ok semnatura dar...parca e prea mare. Eu zic sa ne gandim la un motto, ceva care sa ne reprezinte, ceva de genul:
Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi
...GRASE
Dordia, Violeta,Bfly si InaC
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
adablackcat spune:
Mi-am propus la greu sa nu mananc...si am mancat cat elefantul. Si sarmale, si ciocolata...si tot ce mi-a picat in mana. Dar de maine, prunishoarelor...bazatzi-va pe mine!
nici eu nu mai cred ce spun... Dar incerc!
poze
Silfidele purpurii
Addya, Niko, Cristina si adablackcat
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
mamica dulce spune:
Buna fetele,ce faceti??
Eu am avut un weekend super frumos si relaxant,o vreme de vis,azi am stat toata ziua in gradina la soare si gratare,m-am bronzat ca tractoristul
ca am avut un maieu si blugi capri pe mine...si eu ma innegresc urgent.Dar a fost tare-tare frumos.
De maine incepe treaba serioasa,targetul meu de concurs e 5 kg,si de data asta o sa si reusesc!!
Carmen,Ruxandra,Gustaeu zic ca o sa rupem gura targului![]()

quote:
Sa fac lumina: eu am 'cerut-o' pe Puskin in ekipa, ea a zis ca vine, dar cu tine...si uite asa am ajuns aici unde suntem
Carmen sa inteleg de aici ca nu-ti cade prea bine ca te-ai ales cu mine in ekipa,dar eu zic ca o sa depasim faza asta si o sa fie intr-un ceas bun
Asadar,ne vedem maine la raport!
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
carnaval
puskin spune:
Buna seara,
si eu am avut un weekend frumos, dar si obositor. Am avut prieteni in vizita si ieri am umblat cu ei prin oras...vremea a fost super!!! O sa pun si cateva poze cand oi avea timp. Ne-am cumparat aparat digital si am facut o groaza de poze in weekend
MamicaDulce, sigur rupem gura targului
.
Mephala, Gusta, sunteti gata de concurs?
Din pacate saptamana ce a trecut nu am reusit sa mananc cum mi-am propus si nici sa merg la sala decat de 4 ori pt alergat si 1 data pt antrenament cu greutati.
Zuzilici, pune-o la punct pe socrela, dar nu te mai supara tu. Da-i IGNORE
. Asa cu zici si tu, am sportul in sange, nu ma simt bine daca nu alerg 1 zi...imi lipseste ceva.
Delidana, eu fac paine in casa in mai multe feluri ( experimentez momentan sa vad care imi place cel mai mult). Nu am masina de paine. Am facut paine framantata, vreo 10 min, ca atat am putut. Alta data am lasat-o la dospit cam 12 ore fara sa framant deloc...sa-ti mai dau detalii?
Mephala, am folosit de cateva ori si metoda aia a painii artizanale de pe culinar. Si mi-a placut cum a iesit
Va pup cu drag,
Ruxandra
anky spune:
quote:
Originally posted by cornelia_laura
Scuze ca eu abia acum apuc sa intrudar a nascut prietena mea cea mai buna(si nasa puilor mei) asa ca ieri si azi mai mult pe la spital am stat. Are o fetita superba, o papusa....tare mi-ar placea si mie una....
An-k se pare ca am ramas doar noi 2 in echipa maro.
Anky, ce zici, te alaturi noua?
Deea, mai esti cu noi sau nu?
Haideti sa facem ECHIPA MARO: in afara de anky, cine ar mai vrea sa fie cu noi?
Cornelia, mami dewww.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard si
Eric
APRILIE 2007
www.TickerFactory.com/weight-loss/wfcAKbn/" target="_blank">
Nou stil de viata
Daaa,daaa...prezenta la datorie in echipa chocolate brown.M-am inarmat si cu ceaiuri deci de miine ma bag in viteza turbo.
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"
Zuzilici spune:
Fetelor va urez mult succes si fie ca cele mai bune sa castige. [bis[ Sper ca toate sa fiti multumite de voi si de performantele voastre la sfarsitul acestui concurs. Bafta tuturor ambitioaselor! 
Tzuni ai plecat la Roma fara sa ne spui
? Sau i-ai "inmanat" galeata cu apa delidanei personal? ![]()
Va
pe toate si ne vedem maine la raport.
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)