Burtici mai mari de 6 luni, unde faceti concediul?

Burtici mai mari de 6 luni, unde faceti concediul? | Autor: witchy_witch

Link direct la acest mesaj

V-ati gandit unde si cum faceti concediul? Banuiesc ca nimeni nu merge in orase sau zone unde trebuie vizitate muzee sau alte atractii, cu burtica de peste 6 luni nu iti permiti sa umbli prea mult, cred ca obosesti cumplit!

Dar as dori niste idei de concediu linistit, cu burtica mare, in conditii de siguranta si in apropierea unui spital, ceva (ca Doamne Fereste).

Voi ce ati decis!?

sapt. 20 cu maricel in burtica

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nusicasiely spune:

eu asta vara la 6 luni jumate am fost la mare cateva zile.si a fost foarte frumos.bine,ca nu am avut nici o problema cu sarcina,oricum.am avut acolo niste crampe,dar am citit intr-o revista ca e de la deshidratare.poti merge la munte daca vrei,sa stai la aer curat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns witchy_witch spune:

Chiar nu pleaca nimeni in concediu cu burtica? Toate burticile stau acasa in asteptarea evenimentului? Chiar as avea nevoie de idei, pe unde s-ar putea merge cu bb-ul la purtator....

sapt. 20 cu maricel in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

noi am fost si la mare si la munte

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

eu voi pleca din tara, dar voi avea doar 5 luni atunci, deci nu se pune

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

10+

http://bd.lilypie.com/EvCDp2.png

poza eco bb 8 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Eu nu voi pleca in nici un concediu, mai am exact o luna pana la cezariana, insa simt ca vrea sa vina mai repede bebe...
Mama a plecat cand era insarcinata cu mine la Baile Felix, pt ca e innebunita dupa strand cu apa termala...aerul este curat..acum depinde unde locuiesti tu..si daca mergi undeva la munte, dar in apropierea unui spital...

diana 34+ STEFAN
asa creste bebe
poze
bebe mai are de stat in burtica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea1002 spune:

Firma la care lucrez face team-building toamna asta in Portugalia. Insa voi fi in sapt 32. Credeti ca va fi OK?

14+

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Eu voi avea cam 5-6 luni in august cand ne vom face concediul. Venim in Romania si probabil vom merge cateva zile (un week-end) la mare si cateva zile la munte. Nu avem nimic programat ... pe mine ce ma preocupa este drumul Italia-Romania si retur cu masina ... sper sa rezist .

10+
Petronela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Eu plec sapt viitoare la mare in Cipru pt doua sapt. voi avea 25 sapt. Mi-am luat costum de baie de gravidutza, ma voi cremui, in rest totul normal.

Oricum inotul este recomandat iar statul sub umbrela plina de lene e chiar foarte recomandat.

Luna 24 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

pet.cost eu am fost in ro cu mashina tot din italia ce e drept knd aveam 3 luni dar nu am resimtzit.....in schimb pe la 5 6 luni deja ai burticutza si s.ar putea sa te doara eu deja knd am intrat in romania am zis k innebunesc pana in bucureshti! acum nush ce sa iti zic dak pleci cu mashina personala ....e altcva:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

quote:
Originally posted by mamii

pet.cost eu am fost in ro cu mashina tot din italia ce e drept knd aveam 3 luni dar nu am resimtzit.....in schimb pe la 5 6 luni deja ai burticutza si s.ar putea sa te doara eu deja knd am intrat in romania am zis k innebunesc pana in bucureshti! acum nush ce sa iti zic dak pleci cu mashina personala ....e altcva:)

Da, e masina personala, e destul de comoda si spatioasa astfel incat sa ma intind in spate daca intepenesc pe scaunul din fata. Si suntem singuri in masina ... Si oricum ne-am propus sa ne oprim la hotel o noapte ... cand intram in Ro. Pt. ca de-acolo, de la vama, mai avem cale lunga ... vreo 800 km. Eu zic sa nu vor fi probleme ... dar mai stii, sper numai sa ma simt bine.

10+
Petronela

Mergi la inceput