<1.65 m, >56 kg, existam si noi !!!
Raspunsuri - Pagina 4
catrinelteodoru spune:
quote:
Originally posted by Black_Forest
cind am citit aici cita lume se plinge ca nu se portiveste oferta de la magazin cu masurile reale ma intreb pentru cine sint fabricate acele haine?
cui ii convine sa nu aiba cumparatori?
pai, eu cred ca pana la urma se cumpara: cumperi si mai dai 15 - 20 de lei la retus sau cumperi, ca de! asa e moda, chiar daca fundul si picioarele stau ca si carnatzii in pantalonii mulati
in alta ordine de idei, Florentza, ce e ala TCM si ce se gaseste in el ?
Zambeste-mi!
NinaR spune:
Caut blugi cu talie inalta si nu gasesc pe nicaieri. Am probat de cateva ori blugi cu talie joasa, aveam impresia ca o sa raman in chiloti daca ma misc. La incaltaminte si mai rau
port 36.5, 37 sunt mari 36 sunt mici
La noi nu se gandeste nimeni?!?
Nina
vilma spune:
Eu mi-am gasit niste jeansi draguti la Kenvello, cu talie medie si drepti. Burta imi iese peste curea, desigur, dar ma motiveaza sa ma apuc dracului de ceva sa mai slabesc. Am luat in ultima perioada 5 spre 7 kilograme desi nu mi-am schimbat foarte mult obiceiurile alimentare. Am la 1,66 60 kg. O sa fie crunt daca ma duc la mare anul asta....
RAMONELLA spune:
Eu am 1,64 si 47 de kg,dar sa stiti ca e ff greu sa-mi gasesc hainute.Mai ales de gravida,care parca sunt facute pentru femei de 1,80 si 100 kg.
La incaltaminte am probleme doar cu pantofii,care in viata mea n-am putut sa-i port.De ce???Ca-mi ies din picioare.Doar cei cu baretuta pot sa-i port.
Deci si noua,cele de 1,64,<56,ne e tare greu.![]()
Stiti vorba aia:"La tati ni greu!"![]()
poze
vine bebe
Ramonel
11+
florentza spune:
quote:Originally posted by catrinelteodoru
in alta ordine de idei, Florentza, ce e ala TCM si ce se gaseste in el ?
Este o marca nemteasca (vezi ca am deschis un subiect "TCM - ce parere aveti despre aceasta marca ?" - la Femina intim, pag. 7 - unde poti citi f. multe pareri PRO )- care cuprinde o gama larga de articole...imbracaminte pt copii si adulti, articole de uz casnic si nu numai.Firma este cu albastru pe fond alb...asta ca sa o recunosti mai repede, de aceea ti-am spus...
Florentza
si Alexandru
1 an si 10 luni" Femeia se realizeaza prin casnicie si devine fericita prin maternitate"
catrinelteodoru spune:
ehei, vine ea si vremea noastra 
http://www.romanialibera.ro/a102370/haine-cu-etichete-noi.html
Zambeste-mi!
monica-elizabet spune:
fetelor eu desi am 1,73(63 kg) am aceeasi problema cu a vostra nu-mi gasesc aproape niciodata un pantalon klumea.
toti sunt f stramti pe pulpa sus(pentru mine) si largi in talie
unde eu am 66-67 cm...am o conformatie cam aiurea ca am picioarele putin cam umflatele... ![]()
si nici mie nu-mi plac blugii cu talie joasa, hai cand stau in picioare mai e cum mai e...dar cand ma aplec dupa asta mica sau ce-oi mai face mi se vede tot 
stiti unde mi-am gasti eu blugi asa cum am vrut la Mo-tor, in cf militari(sper sa nu se considere reclama)
numai bine si sa fim sanatoase
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
Onetzica spune:
Hop si eu cu 160 si 53kg. Mi-am rupt picioarele sambata prin oras dupa incaltari si o rochita neagra siiiiiimpla, fara pretentii mari. Nu am gasit nimic nimic. Ii urasc pe astia care fac haine numaio pt."manochine"
. Noroc ca mai gasesc incaltari interesante pe la raioanele de copii. So....cu noi cum ramane fratilor? Umblam dezbracate????????
EllaX spune:
Hop si eu, sa va fac sa va simtiti mai bine:
Am 1.58 m si muulte kilograme - si, la mine, mult e mult! La doua luni dupa ce am nascut, cand si aveam un pic de depresie pospartum, m-am decompensat rau, dupa o zi de umblat dupa niste haine frumusele si comode. Sutien 90C mi-am gasit, nu si camasi care sa se inchida frumos peste sutienul ala. Pantaloni care sa-mi vina peste burta am gasit, dar numai peste burta imi veneau - turul imi ajungea pana sub sani, iar la scurtat cred ca s-ar fi dus jumatate din materialul dinc are erau croiti. Am gasit o fusta care imi venea, dar era model din ala evazat (closh), cu jupa de dantela iesin de sub ea si umfland-o suplimentar. Foarte frumoasa fustita, dar exact ce nu-mi trebuia mie atunci.
In iarna, a fost aventura mare cu cautat pulovere - pana la urma, am si renuntat. In Cluj, in iarna, nu am gasit pulover care sa arate decent si sa fie largut.
Partea buna in toata aventura asta cu hainele e ca faci economie si ca, teoretic, m-ar motiva sa slabesc. Partea nasoala e ca nu am reusit sa dau jos decat 7 kilograme, sunt tot grasa si scunda si, din cauza ca n-am niste haine decente cu care sa ma imbrac (eu, care eram asa de ingrijita!) ma simt tot timpul balcaza si lalaie.
EllaX cu Ana (30 iunie 2006)
ocebine spune:
Nici pe alte plaiuri nu e situatia mai roz...eu imi pot cumpara haine care sa vina bine pe corpul meu doar de la vreo 2-3 magazine...Americancele sint inalte, au sholdurile inguste si umerii lati (io's exact invers...mica in umeri, talie mica si solduri maricele
)...
Costumase nu pot cumpara decit separate pentru ca daca imi vine bine fusta, haina este enorma in umeri...la fel cu rochiile...talia vine undeva la burta, nicidecum in talie. Am noroc cu magazinele care au linia de Petite (haine pentru femei de statura mica)...dar de obicei se vind ca piinea calda...
La blugi la fel...aici inseamu' (daca masori piciorul in lungime pe interior) este de cam 87cm
Io am toata 1.58
...pantalonii la petite sint cu lungimea de 67cm...deci o diferenta uriasa....
Anamaria
"After all is said & done, more is said than done."

Originally posted by catrinelteodoru