<1.65 m, >56 kg, existam si noi !!!
Raspunsuri - Pagina 3
XIO spune:
Eu nu ma plang din cauza taliei joase , ca imi place la nebunie , ma plang din cauza uniformei din magazine. Am fost sa-mi aut o pereche de pantaloni negri , abia am gasit ceva bun , toti erau scurti si mulati jos , ca daca apar asa la facultate ma bat doctorii, si in vizita la rude nu ma duc de parca merg la discoteca.
Eu am o croitoreasa foarte buna care lucreaza foarte ieftin si imi duc a ea hainele pt. modificat sau pt. creat.Cred ca e cel mai bine
cait spune:
Ma alatur si eu grupului vostru cu 1m58 si 52 kg, si la toate astea se adauga 35 la picior.Nu mai spun ca incaltari nu gasesc deloc aici, ma trimit chiar la copii deci marea majoritate mi le iau din tara sau din Italia ca stam aproape.Eu nu pot pricepe de ce se gaseste asa de greu un 35 sau daca il gasesc e mare.
Apoi de imbracaminte nu mai vorbesc ca toti pantalonii trebuie scurtati, si costa uneori mai mult decat pantalonul.Fustele la fel, eu am talia mica si fundul mai proeminent deci sunt mari in talie si se ridica pe fund.
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..
Aldebaran spune:
Si eu am aceeasi problema! 1,60/48kg, nu exista pantaloni pe care nu trebuie sa-i scurtez, doar o singura pereche de pantaloni care cica erau trei sferturi, asa ca mie mi-au venit perfect![]()
Vad ca exista problema asta cam in toata lumea nu numai in Ro, probabil ca ala care o sa se gandeasca primul sa faca toale pentru femei adevarate si nu pt. manechine o sa se imbogateasca..
Corina, mama lui Aris(12.08.2005)
coltofeanu spune:
Eu am 157 cm , 54 kg , 35-36 la picior si , ca si voi , imi gasesc haine mai greu... sotul meu imi spune ca sunt eu prea pretentionasa dar ,adevarul este ca se confectioneaza haine doar pentru femei foarte inalte si slabe .Poate ca se gandesc ca dintr-o haina sau o pereche de pantaloni de marime mare se poate face una mai mica , in timp ce invers ... nu prea este posibil .
De obicei pantalonii si fustele imi sunt largi in talie , bluzele pe corp sunt prea strimte ( port 85 la bust)... ceea ce gasesc , este incaltamintea , aici nu am probleme , port pantofi cu toc pentru ca acestia ma avantajeaza , si gasesc diverse modele.
addya spune:

deci constat ca de fapt nu sunt eu mutant sunt designerii dobitoci.
eu am 1.64 shi 66 kg, problema mea majora e ca am o conformatie nenorocita cu pieptul si fundul marimea aprox.44 shi talia 42. Niciodata nu mi-am gasit ceva (fusta sau pantalon) care sa nu trebuiasca modificat. Nici macar acum vreo 15 ani cand aveam shi eu 56-57 kg
Da' stiti ce ma consoleaza cand ma uit la hainele care sunt pe piata? Cred ca si daca aveam 90-60-90 tot nu gaseam nika.
La pantofi aceeasi jale maxima: port 38.5

Eu am 38 de ani shi-mi aduc foarte bine aminte de apuse vremuri, erau 3 marci mari si late de pantofi dar se gaseau si jumatati de numar, si talia 1, 2, 3 la o marime pt. haine....
sa va zic si ce patesc la cumparat de sutiene 90C????
deci eu in ultima vreme ma imbrac din piata sudului - targul de la castani in materie de blugi, daca tot modific la ei un pic macar sa fie mai decenti la pret. plus ca uneori mai gasesc shi care sa-mi vina bine din prima....
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
alias spune:
Eu cu 1.64 si 70kg am gasit blugi la Quelle.
Sunt cu talie normala si elastici -cam asa :http://www.quelle.com.ro/ro/extern/index.html?EMBPERL_UID=:5cb64af9fdd07aea9971957da788b126&fsreloaded=1&, sau ceva asemanator.
O primavara fumoasa tuturor!
Alias
catrinelteodoru spune:
asadar solutia pentru talie ingusta si posterior mai mare ar fi pantalonii elastici, dar nu din aia care se stramteaza inspre glezne, sper, nu?
Zambeste-mi!
florentza spune:
quote:
Originally posted by Alynutza
E voie sa protestam si pentru incaltari?
Am fost ieri in Cora-Lujerului (tzinta si f.sigura ca acolo voi gasi
Da, fetelor...si eu am 1,61 m si 52,200 kg si f. greu imi gasesc ceva care sa-mi placa f. mult sau sa-mi vina bine din prima...cel putin la pantaloni, toti sunt modificati la lungime...Imbracaminte, mai nou, imi achizitionez de la TCM-ul de langa statia de metrou Gorjului(sunt paralele).
Va doresc succes la cumparaturi, nu cum am avut eu ieri.
Florentza
si Alexandru
1 an si 10 luni" Femeia se realizeaza prin casnicie si devine fericita prin maternitate"
coltofeanu spune:
quote:
Originally posted by okusan
hai ca stati toate bine la capitolul inaltime si kg,
eu una la 150m si 52 kg
adopt de cele mai multe ori stilul rochita si colanti trei sferturi
si mi se cam potriveste fara sa mi se vada picioarele scurte si groase sauburtile care sunt 3 la numar,dragele mele sanatoase si frumoase va doresc sa fiti!
oficial mi -e bine!
Eu am 54 Kg si abdomenul plat ( si dupa 2 nasteri naturale ), port blugi cu talie joasa , fustite pana la genunchi si pantofi cu toc - imi par eleganti , face piciorul frumos si mersul de felina .
Black_Forest spune:
cind am citit aici cita lume se plinge ca nu se portiveste oferta de la magazin cu masurile reale ma intreb pentru cine sint fabricate acele haine?
cui ii convine sa nu aiba cumparatori?
"We could never learn to be brave and patient if there were only joy in the world."