Stare de somnolenta

Stare de somnolenta | Autor: Criss75

Link direct la acest mesaj

Fetelor, cu aceeasi problema m-am confruntat si primavara trecuta, vreo doua luni, dupa care mi-a trecut. Sa fie oare astenia de primavara? Sau un semn ca incep sa imbatranesc ? Pentru ca pana anul trecut nu m-am mai simtit asa.
Ieri am baut trei cafele, fara efect.
Azi deja sunt la a doua, si cu toate astea caaasc, si simt ca imi cade capul pe birou.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliana29s spune:

Asa ma simt si eu de dimineata de cind am facut ochi . Problema e ca eu nu beau cafea ca nu-mi place. Cred ca ma duc sa-mi cumpar o cola.

Liliana si Dani cel viteaz (killer de balauri).
Dan Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns akella spune:

O fi astenia de primavara... Eu ma scot cu pepsi twist...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

quote:
Originally posted by akella

O fi astenia de primavara... Eu ma scot cu pepsi twist...

Ceea ce nu ne ucide ne face mai puternici.

http://community.webshots.com/user/miana_dragnea

Si mie imi place pepsi sau cola, problema e ca nu prea face bine la silueta si incerc sa ma abtin .
In schimb beau din greu cafea fara zahar...fara efect, insa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuisaTL spune:

Buna,

Of...nu stiu ce-o fi dar e groaznic . Abia ma trezesc dimineata la 7, cu toate ca ma bag in pat in jur de ora 22. Nu mai are efect nici cafeaua[. Problema e ca ma doare si capul.
Si cat tine astenia de primavara?

Luisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Sucul de mar este bun dimineata.Cafea si Cola produc celulita.

"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guguluff spune:

Ayla, inseamna ca de la cafea mi se trage... Si eu am starile astea si acum mai sunt si racita, sunt zombie, ce mai. Magne B6 poate ajuta sau vitamine si multiminerale dar eu ma ingras de la ele si le cam ocolesc. La mine inca isi face efectul cafeaua asa ca e inca bine. Nu cred ca are legatura cu varsta ca am auzit o groaza ca se plang si la 18-20 de ani. O fi mai nasol ca-n alti ani din cauza poluarii sau a gaurii din stratul de ozon. Multe salate si fructe ca sa ne fortificam dupa iarna asta, care nici n-a fost iarna.

ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Criss, nu stiu cati ani ai, dar eu (24) ma simt epuizata si adormita de cum ma trezescmai ales in prima parte a zilei. Adica atunci cand Bia are cel mai mare chef de joaca...

Astenie de primavara- o fi, nu-i exclus.
Ai tensiunea mica? pentru ca mie in timpul sarcinii imi scadea f mult si atunci eram si mai terminata....

In afara de cafea, nici eu nu prea stiu ce ar merge, ca de Cola ma feresc si eu...Poate un Red Bull?

Noe si Anne-Bianca(14.03.2006)

Ce mai citim noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

quote:
Originally posted by Guguluff

Ayla, inseamna ca de la cafea mi se trage... Si eu am starile astea si acum mai sunt si racita, sunt zombie, ce mai. Magne B6 poate ajuta sau vitamine si multiminerale dar eu ma ingras de la ele si le cam ocolesc. La mine inca isi face efectul cafeaua asa ca e inca bine. Nu cred ca are legatura cu varsta ca am auzit o groaza ca se plang si la 18-20 de ani. O fi mai nasol ca-n alti ani din cauza poluarii sau a gaurii din stratul de ozon. Multe salate si fructe ca sa ne fortificam dupa iarna asta, care nici n-a fost iarna.

ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)

LA MULT ANI, cu intarziere, ELIZEI!
nu ai mai trecut pe la Ghiocei de martie-aprilie...

Noe si Anne-Bianca(14.03.2006)

Ce mai citim noi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Noe

Criss, nu stiu cati ani ai, dar eu (24) ma simt epuizata si adormita de cum ma trezescmai ales in prima parte a zilei. Adica atunci cand Bia are cel mai mare chef de joaca...

Hoho, eu sunt batraaaannnnnaaaa rau pe langa tine . Am 32. Nu am probleme cu tensiunea, e 12/8, deci cred ca e foarte buna. Altceva poate fi.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Noe

Hoho, eu sunt batraaaannnnnaaaa rau pe langa tine . Am 32. Nu am probleme cu tensiunea, e 12/8, deci cred ca e foarte buna. Altceva poate fi.

Mergi la inceput