Stare de somnolenta
Raspunsuri - Pagina 2
Ayla21 spune:
quote:
Originally posted by Noe
Poate un Red Bull?
Dupa mine,mai rau decat dependenta de cafea e cea de energizante.E ca si cum un cal este istovit si-i mai dai un bici.Poate sa mai traga dar cat? Sunt si alte medicamente minune,energizante,chiar pe baza de plante,dar in timp tot la a fi dependent de ele ajungi.Se poate sa avem nevoie in fiecare primavara de o cura de vitamine,poate si cu asta se asociaza astenia de primava,si sigur ca suntem fara energie si cu stare de somnolenta.Poate cateva exercitii fizice in dreptul geamului ajuta,nu degeaba se faceau zilnic pe vremea parintilor nostri,si ei erau mereu voiosi.
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."
Crinutz spune:
Eu ma simt asa de f mult timp, pe langa asta am si ceva ameteli iar dimineata sunt terminata.
Asa ca de vreo 2 zile imi iau tensiunea de 2 ori pe zi dimineta si seara si surpriza se pare ca am tensiunea oscilanta, ceea ce nu stiam pana acu. Seara o am 130 cu 8 sau 135 cu 8 (nu stiu exact cum se scriu valorile) iar dimineata, dupa ce beau chiar si cafeaua, am avut in prima dimineata 10 cu 5 si azi 11 cu 9. Asistenta care mi-o ia zice mereu ca dimineata nici nu se aude valoarea a doua, abia bate. S-ar putea sa fie o dereglare a functiei tiroidei. Eu pun si pe sema oboselii accentuate, a stressului, a necazurilor mari din ultima vreme.
Asa ca luati-va si voi tensiunea cateva zile regulat si vedeti cum stati. In rest luati vitamine si manacati sanatos, plimbati-va, faceti mioscare. Va zic si eu voua ca eu.....Si mergeti la dr sa faceti analize.
Sanatate tuturor!
"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"
Qamar spune:
quote:
Originally posted by Ayla21quote:
Originally posted by Noe
Poate un Red Bull?
Dupa mine,mai rau decat dependenta de cafea e cea de energizante.E ca si cum un cal este istovit si-i mai dai un bici.Poate sa mai traga dar cat? Sunt si alte medicamente minune,energizante,chiar pe baza de plante,dar in timp tot la a fi dependent de ele ajungi.Se poate sa avem nevoie in fiecare primavara de o cura de vitamine,poate si cu asta se asociaza astenia de primava,si sigur ca suntem fara energie si cu stare de somnolenta.Poate cateva exercitii fizice in dreptul geamului ajuta,nu degeaba se faceau zilnic pe vremea parintilor nostri,si ei erau mereu voiosi.
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."
noah, ca doar nu i-am zis sa bea o cisterna de Red Bull!!!
si ca sa fiu offtopic, mie dependenta mai urita ca aia de alcool nu mi se pare niciunaNoe si Anne-Bianca(14.03.2006)

Ce mai citim noi
Qamar spune:
quote:
Originally posted by Criss75quote:
Originally posted by Noe
Criss, nu stiu cati ani ai, dar eu (24) ma simt epuizata si adormita de cum ma trezescmai ales in prima parte a zilei. Adica atunci cand Bia are cel mai mare chef de joaca...
Hoho, eu sunt batraaaannnnnaaaa rau pe langa tine. Am 32. Nu am probleme cu tensiunea, e 12/8, deci cred ca e foarte buna. Altceva poate fi.
da, tensiunea pare buna (la mine era 9 sau 10 cu 6)...
cat despre "batrana rau", pliiiiiz

Noe si Anne-Bianca(14.03.2006)

Ce mai citim noi
mirela10 spune:
ma inscriu si eu in randul persoanelor adormite toata ziua(am 26 de ani).am o stare de letargie si de abea trag de mine...si mai e si piticul mic care zici ca rae baterii...
eu am tot scormonit pe net si pe langa astenia de primavara cand organismul se adapteaza greu la cantitatea crescanda de lumina,starea asta nasoala se mai poate pune si pe faptul toxinelor care s-au acumulat in organismul nostru in periaoda sarbatorilor si nu numai.pe langa oboseala asta cronica si lipsa de pofta de viatza,eu am observat ca am si tenul destul de incarcat,digestia f dificila,o stare de iritabilitate continua si lista ar putea continua.
asa ca ieri m-am infiintzat la un magazi naturist si mi-am luat un tratament pe baza de plante pt depurarea organismului si curatirea ficatului si a colonului(cele mai mari acumulatoare de toxine),iar abia apoi o sa incep un tratament cu ceva vitamine si alte alea....si mai important decat cafeaua
,este hidratarea cu muuuulta apa(2l pe zi)si alimentatie bazata pe cruditati
va pup pe toate si sper ca v-am dat ceva idei
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mirelutza si dani(21.12.2005)
mnarcisa spune:
Si eu care ma gandeam ca doar eu sunt somnoroasa mereu si speram sa fie bb, dar nu este si atunci dau vina pe astenie.
Am renuntat sa mai beau cafea ca tot nu are nici un efect.
Mirela10 buna ideea ta.
Narcis George
si Narcisa
"Nu lasati sa treaca o zi fara sa zambiti."
http://pg.photos.yahoo.com/ph/smnarci2000/my_photos
Adrianai spune:
Si eu sunt la fel. Dorm pe mine dar in a doua parte a zile. Mi se inchid ochii pur si simplu.
Mi-am luat azi tensiunea, jale. 8 cu 5 dupa o cafea si un pahar de cola.
pisimuky spune:
Mey, Criss75, oare nu e vreun bebic la mijloc ?! Eu asa eram cand am ramas insarcinata cu Mihnea, picam de somn asa tam-nesam... M-am gandit eu atunci ca ceva nu-i chiar in regula ....si cum ma stiam "cu musca pe caciula" mi-am facut un test de sarcina. Si-a iesit pozitiv... Restul e poveste...
Mamica de
nazdravan Rares si
Mihnea
Good things last forever.