Aradence minunate! (68)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

flavia,gabi mai iesiti la plimbare cumva?sau ati iesit deja.veneam sa va aduc bulbii.
miha tu?

alina 25+ cu bb Elisa
asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Anca, asa carucior sport am avut eu la Vladut si a fost un cosmar. Cum ti-e norocul.

Carmen, mai incearca, cred ca ai pus linkul logata fiind sau n-am idee.

Clau, da si Vasile a auzit ca se scumpesc chiriile dar nu stie cu cat. O sa vedem cand merge sa plateasca iara.

Alina, vezi ca mamica lui Diana e Monica. Deci fetita te ajuta nu-i o povara. Cati ani are?

Sunt ingrozitor de cu in sus astazi... Vladut m-a scos din minti afara nu m-a ascultat, a facut numa tampenii si s-a tot certat cu prietenutul lui... Timi m-a scos din sarite la pranz cand iara a inceput cu mofturile... Mor de somn... Vreau vacanta...

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Lamaitele: Andre_ea, Adameasca, Hopes, DianaR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Alina.a , Flavia e plecata la tara. eu nu prea am chef sa ies ca am de lucru si daca nu am cu cine sa ma plimb... Daca vrei sa vi incoace ies. iti trimit pe pm nr. meu de telefon.
Diana, imi pare rau ca ai o zi proasta...

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Gabi ai avut dreptate , era privat albumul .Asa m-am gandit si eu sa fac cu scutecul.Adica sa-l scot de tot numai la pranz si noaptea sa-l las.Acum daca e vreme buna am sa o duc si afara fara, sa vedem ce iese.imi pare rau ca la padure nu am dus-o si pe ea in boscheti sa vada ce se intampla .
Diana , hai capul sus ca tu esti unul din exemplele de mama erou pt mine.Nu ceda.Azi e Vasile acasa dupa-masa, nu? te mai ajuta el.
Alina nu te pot ajuta in legatura cu anuntul.
Flavia si noi am avut Baby Care , primul carucior si si-a facut datoria cu brio!chiar si tarcul.Acum nici nu am avut un copil atomic, poate atunci se injumatatea timpul de valabilitate .
Ioana flacaitor tai care au fost cuminti la vaccin.
Ada cum mai e Vlad?cine mai era bolnavior? Matia ?nu-mi mai aduc aminte cina dar acum sunt bine?

Nu v-am povestit o faza de ieri din Ungaria.Am fost la Szegedi Plazza si la un moment dat sunt 2 magazine vis-a-vis , unul de jucarii si unul cu pantofi.Intre ele e loc de joaca ce apartine de mag de jucarii, 2 mese mari cu legeo pe ele si scaunele .Evident ca Mel s-a instalat pe un scaunel si da-i la joaca.La un moment dat la cealalta masa a venit un baietel de 5-6 ani sa se joace .Mel a stat ce a stat, apoi a inceput sa-i tot explice ceva si-a arata formele si pana la urma s-a dus la el.Era toata o explicatie iar baietelul se uita la ea si nu scotea nici un cuvant.Pe masina ne-a povestit ca s-a jucat cu baietelul si ne-a si spus ce au vorbit(neimportant ce dar inventat oricum).

mami Carmen si Melania Ioana(14.01.2005)

poze

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancapolgar spune:

Carmen,stai linistita,m-am gandit si eu la asta,am pus pozele doar ca sa le vedeti,acum le-am sters.
DianaR,eu i-am aratat doar la Flavia ce am vazut,pt ca a zis ea ca Baby Care e ok,apai la carucioarele astea mai rezonabile la pret...e clar ca....cum iti e norocul.Eu il pastrez pe cel pe care il am,chiar daca nu e sport si nu arata asa de bine ca l-am luat din ziar,ieftin,dar macar e Graco si e tzapan.

Anca , mami de Alex
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

Diana eu de cand tot cer vacanta si nu mi se da dar hai ca te descurci si asa bine mai ales ca tu ai doi ,te-am admirat tot timpul.
Anca vazut pozele cu Alex ,de-abia astept sa ne intalnim iar toate si sa va servim si noi cu un biscuite

Sa vedeti aseara faza ,stateam la calcu si scriam niste mesaje si-l tot aud pe David ca se foieste in cealalta camera ,de obicei i-l baricadez cu perne plapuma...,de data asta nu si saracul atata s-a foit ca dera deja la marginea patului mai mai sa pice ,l-am mutat mai incolo si a adormit la loc ,dar nu pentru mult timp si ce s-a gandit el ca deja e super odihnit si la ora 23 si-a deschis el ochisorii aia mari si m-a tinut treaza pana pe la 1 .No m-am gandit ca poate dorm si eu asa pana pe la 9 dar nici vorba la 7 a fost sus iar eu am fost rupata de somn .Acum doarme ,dar in curand se trezeste si o luam iar de la capat ...

poze noi

Ildi si David (2 mai 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Diana, fetita are 12 ani, deci nu trebuie sa mai am grija si de ea, are ea grija de ai mei.
Da, stiam ca-i Moni, dar m-am incurcat.

Ioana, cum sunt copii dupa vaccin, n-au facut febra azi noapte?

Carmen, mi-o si imaginez pe Mel gesticuland.

Ildi, daca nu te-a lasat David sa dormi trebuia sa vii la bufnitat.

Clau, iar ai mult de lucru ca nu mai dai pe aici?
Edit:Acum am vazut ca ai scris de 2 ori azi.

Fetelor, as vrea si eu o vacanta macar de o luna fara prunci, bucatarie, calcat...etc... Fara prunci nu cred ca as rezista, dar fara restul DA.
M-am intalnit cu Miha afara si cu copiii, am stat doar putin de vorba ca ei mergea la niste prieteni care stau la curte. L-am vazut pe Matia cu ochelarii de soare, mortal.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Salut fetele! DianaR...hai fii tare, chiar esti un exemplu pentru noi, dar asta nu inseamna ca nu potzi avea si tu zile proaste. Probabil deja tzi-a si trecut...

Ildi, si eu umblu dupa Vlad tot timpul ca si el pleaca singur. Noi il punem in ham si asa mai mergem sa nu stam tot aplecati.

Carmen, si Iulia a invatzat prima data pisu la olita si asta tot pe la varsta asta. Am inceput pe la 1.5 ani si la 2 ani deja nu mai avem nici un scutec in casa. A fost foarte greu, mai ales cu kk. Gabi...si eu am uitat foarte multe despre ce si cum a facut Iulia...

Alina M, si Iulia si Vladutz sunt tare pitoshi. Iulia ar manca numai paine goala toata ziua.

Eu azi am fost prin oras sa-mi caut pantofi, dar incca nu mi-a placut nimik.

aaaa Carmen, Vlad e mai bine. Pana la urma se pare ca au fost doar doi dintzishori care au iesit acum... Ma duc sa vad daca s-a trezit.

poze

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Am pus poze de la Pasti si ieri de la Mc.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

AlinaM, am vazut pozele. Dragos e frumos ca o fetitza iar Adelina e o finutza!

poze

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput