Aradence minunate! (68)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancapolgar spune:

Miha,ce mortale sunt pozele! Matia e atat de dulce cu baticul pe cap,parca e si el un iepuras prin iarba.Chiar ca ai mamica frumoasa! Sa iti traiasca ani multi de acum inainte!

Anca , mami de Alex
Poze
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Clau de acord cu tabelu , dar te rog sa-l faci tu ca eu nu ma pricep.

eu am 69 si vreau sa ajung la 60 in prima etapa iar apoi la 55 daca s-o putea.

Intalnire la iarba verde si gratare eu cred ca nu se poate decat sambata/dumineca. In timpul saptamanii pana ajung fetele de la lucru e deja prea tarziu, se racoreste afara.
Na haideti sa stabilim pe wekendu asta. Ca doar nu-i asa mare lucru.

Na trebuie sa plec.

Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Noi acum sambata si duminica nu putem veni ca avem alt program.

Plec sa fac mancarica Adelinei si dupa ce se trezeste iesim afara.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

[quote]Originally posted by flavia ramona

Am o intrebare la voi si vreau sa fiti sincere ... avand in vedere ca toata lumea vad ca se apuca de slabit as vrea sa stiu parerea voastra referitoare la mine, sunt grasa? Slaba stiu ca nu sunt, dar cum vi se pare voua ca arat eu. Si REPET nu vreau bla bla-uri ci parerea sincera ca de bla bla-uri am parte destul .

Flavia te-a apucat si pe tine ????
Ildy e un scump David , pana la urma a luat o muscatura din iepurasul de ciocolata? aici am crezut ca deseneaza pe pereti
Miha exact la ce te-a intrebat Clau ma gandeam cand am vazut poza cu maica-ta.Arata foarte bine .astasi asta-mi plac
Mai vroiam sa spun ceva , lui Moni cred dar nu mai stiu.
Gabi tot 6 dintisori aveti? sau mai multi ?

mami Carmen si Melania Ioana(14.01.2005)

POZE

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Na ca mi-am adus aminte.Alina_a spune-i sotiorului ca tu peste 4 luni scapi de burtica dar a lui ramane .Mai stiu si eu pe altii.
Miha ce s-a intamplat cu profa de pian a Dariei? eu nu le cunosc decat pe cateva, asa mai de varsta mea.Restul vin numai dupamasa la scoala cand eu deja sunt plecata.

Hai sa va spun .Ieri cand am sosit din parc si ne-am dus jucariile in uscatorie m-a anuntat Mel "imhhh mami hai sa mergem la pipi, vine pipi la Mimia" iar asta noapte pe la 1.30 s-a trezit "mami vine pipi , mami pipi la Mimia" am crezut ca o mananc cu tot cu "pipi"

mami Carmen si Melania Ioana(14.01.2005)

POZE

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Carmen, multe felicitari tzie si Mimiei pentru munca si efortul depuse...merita, nu? Nici nu i-a luat mult sa inteleaga care-i faza.

Miha, chiar asa...e mama ta? Atat de tanara??? Super fain. Mama mea a murit cand aveam 11 ani, si ma gandesc de foarte multe ori cum ar fi fost sa-si vada nepotzeii...

Gabi, faza cu ciocolata m-a dat gata...Ca pe mine in general nu ma tenteaza, dar acum parca as manca vreo doua ciocolate, dar de-alea Milka, mari, cu alune, sa fie efectul sigur!

Ildi, intr-adevar e foarte frumusel David. Dar ce? Baietzeii n-au voie sa fie atat de frumosi? Si Bogdi de Flavia nu e frumos? CAnd sunt mici e greu sa faci deosebirea, lasa ca mai creste...

poze

Silfidele purpurii Addya, Niko, Cristina si adablackcat

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Nici noi nu suntem disponibili weekendul asta ca suntem nasi la Alba. Abia astept sa vin acasa!

Clau, eu as tot raporta cate ceva dar aici am un cantar care-mi arata 62kg, desi eu am venit de acasa cu 67.

poze

Silfidele purpurii Addya, Niko, Cristina si adablackcat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Fetili mele iertati-ma Io vin cu propunerea si io nu pot week-end-ul asta. De ce?? pentru ca Clau meu e plecat la Timisoara si tare n-as vrea sa merg singura. De mult isi doreste si el o iesire la iarba verde.

Miha, fac eu lista nu-i problema, dar nu acum ci in week-end. Voi numai sa-mi spuneti cate kg aveti acum si in fiecare saptamana (stabilim o zi) dati raportu. Iar daca n-ati slabit nimic pe bune ca o luati pe coaja. Iac-asa

Alina.a, cand ai timp sa ne vedem sa-mi dai bulbii mei si a lu Carmen??

Ada, sambata asta nasiti? ce fain.

Carmen, ce repede a prins Mimi spilu. Bravo ei, ai fata mare deja

Va pup, ma pregatesc de plecare. Merg la puiutu meu scump si drag

ce mai astepti??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

clau iti trimit un pm cu nr de tel.cand esti acasa incerc sa ajung pana la tine sa ti aduc.sau ai drum prin gradiste?
carmen eu invat de la tine,parca ma vad si eu peste ceva timp... bravo mel!
gabi nu am apucat sa ma organizez cu masajul.nu am reusit sa ma programez la cosmetica la timeea,ma duc maine la altcineva.sper sa-mi placa.am dat la telefoane deja pana acum....

alina 25+ cu bb Elisa
asa crestem noi

Mergi la inceput

Clau, daca te tzii de treaba cu listuztele si dai tare pe coaja, adio "nou stil de viata", ca oricum nu am timp sa intru si pe acolo si nici nu stiu pe nime! Dar tu ( cu barbatu' tau musculos de care ne e taaare frica) ma potzi motiva mai bine!

poze

Silfidele purpurii Addya, Niko, Cristina si Adablackcat

Mergi la inceput