Aradence minunate! (68)
Raspunsuri - Pagina 23
pufymic spune:
Salutare!
Am vizionat si eu pozele anuntate: cele ale lui Miha (ce-mi plac cele din natura...cu muulta iarba verde
)(e adorabil Matia cu ochelarii de soare!
, cele cu David de Ildi(ce de ooooooooooooo
)!, ale lui Dragos de la ziua lui(mey ce mortala e Adelina cu palarioara aia!![]()
), am primit si pozele de la ziua lui Raul dar ieri n-am reusit sa le downloadez
deci nu le-am vazut inca....
Flavia ce sa mai zic eu cu 60 kg la 159 cm?
.Eu zic sa nu te agiti prea tare cu slabitul....asteapta sa termini cu alaptatul intai si in timpul asta poti face ceva exercitii, iar cand ai intarcat tragi linia la kg si vezi cum stai....oricum arati bine(zic eu
).
Sare nu i-am pus lui Alesio pana dupa 1 an...si la Nicolas tot asa am de gand. Am citit si eu la Bucurii ca multe fete pun sare in mancarea bebeilor....dar nu ma intereseaza.Fac asa cum cred eu ca e mai bine pentru bebic al meu.
Iesi la plimbare azi?te sunt mai incolo cand imi termin treaba...
Na nu mai stiu ce am vrut sa zic....revin....daca mai apuc.Fug la treburi!
Eu
Claudelu spune:
Salutare!
Ce e cu viteza asta?? 
Am vazut toate pozele. Ce copilasi frumosi
si ce mamici frumoase si slabe...mai rar ![]()

Asa deci a fost devirusat forumul. Doamne multam 
Alina, ea a fost moderata dupa avertisment. Cine stie ce mesaj deosebit ne-a trimis de i-a fost inchis contul. Gata sa ingropam securea ![]()
Flavia, Miha, Ada si Niko ce ziceti voi fetelor daca am face o listuta si la fiecare kg dat jos sau nu
sa primiti ba o
ba un
Ha ce ziceti?? De luni ma bag si io in seama ca nu mai merge asa. Trebuie neaparat ca pana in iunie cand incep iar nuntile sa dau jos macar 10 kg
Ce optimista sunt 
Carmen, Clau sigur a slabit de la stres si bine adevarul e ca a si vrut (el in general mananca relativ putin ptr un barbat dar manca tot felul de combinatii ciudate
si bea fffff multa apa - 3-4l/ zi). Tatal lui are 140 kg si nu vrea sa ajunga ca el.
Mai trage sa mai dea jos inca 10 
Haideti sa propunem o zi sa ne intalnim. Dar totusi n-ati vrea sa iesim la aer curat, la mici si gratare?? ![]()
Claudelu spune:
Miha, acesta e mama ta?? Tare frumoasa e! Are o privire incantatoare 
niko_26 spune:
Da Clau , raportam kilogramele pierdute, dar inca nu sunt. Cat despre mancat
, nu-ti zic , ca am mancat multe prostii.Oricum dulciuri am mancat mai putine decat de obicei , suc si zahar deloc.
gabitzica spune:
Neata!
Atat ati scris , ca nu mai stiu ce vreau sa zic...
Am vazut pozele Ildi si Miha.
Ildi, david e dulce tare, iti vine sa il musti de falcute. parca e fetita.
Miha, unde ati facut pozele alea cu iarba si cabana... parca sunt din poveste. Ce fain e Matia in iarba. Iar tu parca pozezi pentru o reclama. ... pe aripile vantului![]()
Alina,a ce iti mai face burtica/
Cristinacsa ce faci de nu mai dai pe aici?
Ada, vrem poze cu pantofii si cu noua freza.
Flavia si eu cred ca ti-ar sta mai bine cu vreo 5 kg in minus. Dieta nu e suficienta , trebuie sa faci si sport, cum zice si Miha, sa se redistribuie carnurile pe tine![]()
gabitzica spune:
Uitati de ce nu ma pot lasa de www.editiaspeciala.com/default.asp?newsid=31135&categorieid=10&scurt=1" target="_blank">ciocolata
Tocmai am hotarasem sa reduc din cantitatea de ciocolata consumata... dar dupa ce am citit articolul mi s-a facut pofta. 
X-ray spune:
salutare !vazut pozele la toata lumea,adorabili copii!abia astept si eu....
daca tot faceti o lista cu kg pierdute ma bag si eu dar cu cele puse
....am deja 8....cu cele 3-4 care le aveam in plus cand am ramas
.....
.e greu sa ma abtin ca nu ma ajuta nici sotul...se tine tare si el cu dimensiunile burticii lui,cica nu vrea sa ma lase la greu
.
ildi si clau nu-mi dati si mie niste praf de ochi albastri asa frumosi,poate prinde si la fata mea
.
voi deja sunteti la capitolul dintisori,ridicat in genunchi....noi miscam si atat,dar si asta cu mult spor,asa cat sa nu dorm eu noaptea...
si daca e cu intalnire vin si eu,numai sambata nu pot ca mergem la un botez.si cofetaria de la astoria are terasa dragutza cu loc de joaca pt copii.si prajiturile sunt asa bune![]()
flavia si gabi ati pus bulbii?
alina
25+ cu bb Elisa
asa crestem noi
gabitzica spune:
quote:
flavia si gabi ati pus bulbii?
Eu i-am pus si deja incep sa creasca. Flaviei nu i-am livrat inca. Am cautat-o in disperare saptamana trecuta, dar cred ca s-a ascuns de mine.
Ioana poate ne vedem toate 3 la plimbare.
Alina.a ai sunat-o pe maseuza?
ILDI25 spune:
Helooooo
Miha am vizionat pozele ,sunt superbe ,atata verdeata moammma ce-mi place ,iar Matia cu ochelarii m-a dat iar gata si pozele facute in iarba sunt 
Diana bineanteles ca am vazut ultimele poze cu Timi,probabil am uitat sa le comentez ,ma uit la toate pozele dar mai este cand uit sa zic ceva de ele.Dar o fac acuma , chiar m-au placut tricourile alea cu imprimeu surioara -fratior .
Tunsoarea lu'David e facuta de mine ,hair- stilista lui personala 
Gabie buna ciocolata dar vezi si tu ,nu una intreaga pe zi ,asa cum pot eu manca 2-3 patratele ,dar in ultima vreme am cam uitat de urticarie si am ajuns si eu la una intreaga pe zi dar inca n-au aparut bubitele 
Multa lume i-l confunda pe David cu o fetita ,ma chiar enerveaza uneori .Am zis ca intr-o zi i-l imbrac in rochita sa vad cum arata ,am acasa niste rochite faine ,si ii fac poza dar sotu' nu prea ii incantat de idee ,ma mai gandesc
Ildi si
David (2 mai 2006 )
poze