Nu pot sa dorm....insomnie?!
Raspunsuri - Pagina 2
Black_Forest spune:
eu zic sa nu iei medicamente pentru dormit ca am citi un articol de specialitate,
te face sa devii dependenta de ele.
mai bine incerca sa adormi "natural"
"We could never learn to be brave and patient if there were only joy in the world."
Cerasela67 spune:
Eu sunt DEPENDENTA de somnifere! Sub nici o forma sa nu iei nici un medicament. Bea un ceai relaxant, ia tinctura de valeriana. E de la stres, poate ca daca vei trece de perioada stresanta iti vei reveni.
Eu am facut prostia sa iau medicamente si acum nu mai pot dormi fara ele, sunt 6 ani de cand iau o pastila in fiecare seara. Nu cred ca voi reusi sa scap de ele, poate imi sugereaza cineva o metoda, sunt bolnava, daca nu iau pastila nu dorm toata noaptea! E cumplit!
kim spune:
Culca-te inainte de miezul noptii, si o ora inainte de 12 se simte, dupa 12 e ca si cum nu te-ai fi odihnit deloc.
KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos
diana2004 spune:
Daca ai luat valeriana si ai dormit e bine ;poti sa mai incerci pasiflora ,tot de la plafar .
Si eu mai am insomnii,ocazional mai iau un Stilnox dar nu-l recomand ,mai bine ceva din plante .Sa nu bei cafea dupa prinz si nici cola sau pepsi .
nikole spune:
Cred ca fiecare dintre noi a experimentat nesuferita insomnie in anumite si pe anumite perioade de timp mai lungi sau mai scurte.
Pe langa ce s-a scris,(Mg e adevarat ajuta f mult, insa asta dupa cam vreo 2 sapt de adm.)eu ti-as spune sa incerci cateva metode de relaxare, exercitiile de respiratie efectuate corect te relaxeaza si te ajuta sa ai un somn adanc si odihnitor.
De altfel nu manca mese bogate in carbohidrati dupa ora 18,daca vrei sa adormi si eventual sa nu ai cosmaruri.
Valeriana da dependenta,asa ca mare grija...eventual intreaba la plafar, eu stiu ca am citit intr-o carte naturista acest lucru.
27+
vacanta Brasil
foto burtik