Miresici frumoase de 2007 (4)
Raspunsuri - Pagina 3
andreea81 spune:
Daii, sincer cu greu devorez ideea de diadema...dar cum eu vreau voalul peste coc (asa k nici cocul nu o sa fie foarte complicat k oricum n-o sa se vada), va trebui sa fie fixat bine cu ceva...am probat si un pieptane, dar cel pe care l-am gasit a fost foarte inalt, si eu tocmai asta vreau sa evit la coafura mea: sa te izbeasca la vedere coronita de pe cap...deci mi-am cumparat o diadema nu foarte inalta, delicata, si care nu iese asa de rau in evidenta, pentru k mi se pare ca asa se fixeaza mai bine voalul...daca aveti sa-mi dati alte idei, va astept dragi miresici. Voi pentru ce flori de pus in piept optati pentru mire?
~Este mai importanta; pacea decāt dreptatea...(Parintele Arsenie Boca)
~Tragedia vietii nu este ca se termina atāt de repede, ci ca am asteptat asa de mult sa o īncepem.
floricik spune:
Buna miresici
Nu ma trece si pe mine nimeni in listuta ca vreau si eu...
Avem nunta pe 02.09, Biserica Icoanei iar cheful va fi la Casa Centrala a Armatei .
Credeam si noi ca in weekend-ul asta cumparam verighetele dar cum nu am reusit sa ajungem dacat duminica ...cand peste tot era inchis...am amanat pt sambata asta
Poate poate reusim si noi sa facem ceva pt nunta asta ca tare suntem aiuriti...
Am atatea intrebari pt voi ...ma gandesc eu si o sa va asaltez cu tot felul de nelemuriri . Imi cer scuze din timp
Va pup
davidandreea spune:
Buna fetele! Revin cu noutati....si puiul meu are costum!!!!!!!!
E tare tare frumos in el. Am vorbit si cu o fata tare draguta pentru decoratiuni..saptamana viitoare o rezolvam sper eu si cu asta, iar sambata trecuta mi-am cumparat cutiutele pentru invitatii...incep sa prinda contur toate..MAI E PUTIN SI SUNT HAPPPPPPPYYYYYYYYYY!!
Starea vostra de spirit care mai este?
Va pupacesc pe toate pe obrajori!
daii spune:
Neatza, miresici scumpici!
Ce mai faceti?
Ramonika, tu cum esti, mai ai doar 2 zile si o sa fii miresica!!!!
Davidandreea, felicitari pentru achizitii. Sunt convinsa ca vei avea un "miresel" superb!
Fetelor, in sfarsit ne-am luat invitatiile si cardurile de masa. Sunt superbeeeeeeeeeeee, imi plac asa de mult!!! Am stat aseara cu sotiorul meu si le-am asamblat, le-am lipit funditele. Evident ca am descoperit si o greseala in text, ca nu se putea sa fie totul chiar atat de roz: desteptii mi-au corectat ce am dat eu scris, si mi-au trantit un :" va coborA" cu a din a la sfarsitul cuvantului. Asta e, acum n-am ce face.
Altfel va doresc o zi frumoasa si insorita
Pupici
http://daisyPath.com/days/070825/0/1/+1/1.png"
josefine spune:
quote:
Originally posted by daii
Evident ca am descoperit si o greseala in text, ca nu se putea sa fie totul chiar atat de roz: desteptii mi-au corectat ce am dat eu scris, si mi-au trantit un :" va coborA" cu a din a la sfarsitul cuvantului. Asta e, acum n-am ce face.
Altfel va doresc o zi frumoasa si insorita
Pupici[/purple]
http://daisyPath.com/days/070825/0/1/+1/1.png"
aoleu, chiar asa?:( bine le-ai zis, "desteptii".. dar daca tu l-ai dat corect, nu poti sa faci plangere? va pup si sa aveti o zi buna.
Alynutza spune:
Andreea eu am avut voalul prins sub coc, asa ca mi-am permis o freza elaborata. A stat foarte bine, abia mi l-a scos sotzul . Si asta tot din ideea ca n-am vrut diadema (una la mana), ca daca tot am dat banii pe freza de mireasa sa se si vada ce-a muncit coafeza (doi la mana) si pentru ca la noi e obiceiul ca la un moment dat se da jos voalul, fara a pune altceva in loc (asta trei la mana). Daca vrei, iti pot pune si niste poze.
Cat despre floarea care se pune in piept la mire, ea trebuie sa fie la fel cu florile din buchetul miresii. Daca tu ai buchet din trandafiri albi, si lui trebuie sa-i pui trandafir alb, daca ai din orhidee, atunci si el orhidee. La fel nasul va avea floare ca din buchetul nashei.
krelia spune:
quote:
Originally posted by floricik
Avem nunta pe 02.09, Biserica Icoanei ...
mmmmmmm.......ce nostalgiiiiii....ce slujba frumoasa vei avea.....
...eu am ramas vrajita...dupa...si toata lumea a spus ca a fost o slujba frumaosa, calda..iar corul...minunat
si o nunta de poveste tie si tuturor miresicilor!
...fete..mai intram si noi p'aci....sa ne aducem aminte...nu va supi pe noi ca suntem mici shpioni, bine?
E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.
andreea81 spune:
Primim cu drag shpionii, Krelia...Alynutza, daca poti sa-mi trimiti niste pozeeeee
Daii, cum ramane cu juponul ala, bata-l vina?!
~Este mai importanta; pacea decāt dreptatea...(Parintele Arsenie Boca)
~Tragedia vietii nu este ca se termina atāt de repede, ci ca am asteptat asa de mult sa o īncepem.
floricik spune:
Krelia, pai tu de unde crezi ca am aflat eu de Biserica Icoanei? De la voi, miresici de 2006. Poate chiar de la tine...
Am citit pe forum , i-am aratat viitorului sot...si in cateva zile ne-am si prezentat la biserica... V-am ascultat pe voi
Poate ne arati si poze
Fetele va pup pe toate si va doresc un week-end placut!
Aaaa era sa uit...Josefine, nu ma treci si pe mine in listuta ? Pls...
josefine spune:
floricik, te adaug in seara asta.
krelia& veteranele, noi nu ne suparam, ba chiar fetele vad eu ca sunt tare bucuroase de sfaturi. ca si mine de altfel.
eu vreau sa ii urez Ramonikai casa de piatra si o petrecere reusita si frumoasa. sper sa vedem poze de la prima nunta de anul asta de pe forum. Sa stralucesti, Ramonika!