Miresici frumoase de 2007 (4)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Casa de piatra Ramonika !!!
Iti doresc sa ai parte de o nunta ca in povesti ...si sa chefuiti pe cinste .
Multumesc Krelia. Ce bine imi sta si mie in listuta .
In seara asta sunt happy rau de tot pt ca ne-am cumparat si noi verighetele si imi plac ff mult !
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daii spune:

CASA DE PIATRA, RAMONIKA!!!
ITI DORESC MULTA DRAGOSTE, FERICIRE SI COPII MULTI SI FRUMOSI
!
Ai avut o zi superba si sunt convinsa ca ati fost doi miri frumosi si deosebiti! Te pup si dupa luna de miere...asteptam pozici cu prima noatra miresica!
Andreeutza, tu intri in linie dreapta, mai ai mai putin de 1 luna pana o sa fii miresica! Cum stai cu corazonul?
Cu juponul ala eu n-am mai facut nmk, astept sa-mi gasesc pantofiori frumosi, ca sa-mi pot scurta fusta si atunci o sa ma hotarasc si asupra juponului!
Va pup, miresici scumpici, si va doresc o saptamana cat mai frumoasa!!!

http://daisyPath.com/days/070825/0/1/+1/1.png"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea81 spune:

Ramonika, Casa de Piatra, multa sanatate, fericire si iubire!

~Este mai importanta; pacea decāt dreptatea...(Parintele Arsenie Boca)

~Tragedia vietii nu este ca se termina atāt de repede, ci ca am asteptat asa de mult sa o īncepem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

multumesc fetelor mult de urari. nunta a iesit foarte bine, nu am avut motive mari de ingrijorare sau neplaceri. am scris mai mult la nunta in Iasi, daca vreti sa cititi acolo un rezumat al nuntii, nu are rost sa mai repet si aici.
va pup pe toate...

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canne-marie spune:

RAMONIKA, CASA DE PIATRA ITI DORESC , SANATATE ,FERICIRE SI COPII FRUMOSI SI SANATOSI. Ma bucur foarte mult ca ti-a iesit nunta bine.

'cesc miresicile.

annes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radu300 spune:

In continuare nici o mireasa de mai nu s-a inscris pentru a particpa la tombola (pachet foto gratuit). Mai sunt 4 zile in care se asteapta inscrieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Ramonika felicitari, casa de piatra si sa formati o familie fericita si implinita toata viata!

Andreea cu scuzele de rigoare pentru intarziere, uite, asa arata freza mea din lateral, din spate si asa era floarea mirelui. De fapt, floarea se vede si in poza in care e freza din spate, impreuna cu o bucatica din buchet.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea81 spune:

Alynutza, multumesc pentru poze...dar nu pot sa le deschid!!!Ma poti ajuta inca o data?
dragile mele, de unde pot sa iau niste fructe mai ieftine? Stiti vreo piata mai ieftina? La mine e ca naiba, ca trebuie sa le si transport 400 de km ...

~Este mai importanta; pacea decāt dreptatea...(Parintele Arsenie Boca)

~Tragedia vietii nu este ca se termina atāt de repede, ci ca am asteptat asa de mult sa o īncepem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Andreea scuze, din prea multa graba am uitat ca setarea originala este pe 'privacy'. Ar trebui sa le poti vedea acum. Cu fructele poate te ajuta Krelia, ca eu degeaba iti spun de pietele din Cluj.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

andreutza.....noi am luat fructele dintr-un engros de prin militari..drumul spre metro..acu', nu mai stiu daca era inainte sau dupa metro......faza mai naspa e ca bananele nu ti le da pe "bucati"...ci terbuie sa iei toata cutia aia in care vin ele...
acu...poate si fetele, miresicile proaspete ..iti mai pot da o idee...daca iti e aproape militari, poti incerca acolo...stiu sigur ca e o pancarta undeva, unde scrie "engros".. ...da' mai multe detalii, zau ca nu stiu...o sa incerc sa aflu daca e inainte sau dupa metro ...

Aly, nah bre ca raspunsai

E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.

Mergi la inceput