Buna fetelor,
acum aprox 1 an si jumatate m-am lovit la sin, destul de tare.
Intre timp am facut o ecografie si se vedeau niste noduli micuti, insa care nu prezinta probleme ( asa a zis doctorul ).
Aveti idee ce tip de investigatii pot sa fac? Ecografie, pt ca am inteles ca mamografie inca nu e indicat sa-mi fac ( am 32 ani )?
De asemenea puteti sa-mi recomadati un doctor? Tb sa fie unul specilizat in asa ceva?
echo la san e suficient, dar fa-o undeva unde au ecograf bun.
personal, am fost la Centrul Medical Unirea pentru ecografie cand am avut probleme cu nodulii de pe glanda mamara. Ambele dr de acolo (parca 2 sunt) sunt foarte bune
Mie mi s-a recomandat si facut mamografie la 17 ani dupa un accident avand un traumatism la san, si apoi inca una la 19 ani pt un nodul hormonal pe care l-am tratat cu unguente pe baza de progesteron. Nu mi-a spus careva ca nu ar fi indicat sa faci mamografie pana la nu stiu ce varsta si nu am nici un fel de problema in prezent. Oricum ar fi, sa nu stai acasa, mergi la medic, exista tratamente pentru orice fel de inflamatie la nivelul glandei mamare.
MARILENA SI ANNA
Eu stiam ca mamografia este recomandata peste 35 ani si este conraindicata daca nu ai nascut.
Oricum m-am programat la o eco.
Va multumesc pt raspunsuri.
si eu lovitura la san, cam acum 3 ani, si inca sunt in posesia unui nodul, anul trecut am fost la medic si am facut mamo si am 26 de ani, si ultrasunete.....ma doare numai in perioada CM
tratament...niste pastile din ierburi, care cica nu este tratament este pt mentinere sanatatii sanului
Someone's pleasure is another's pain!