oprah
Ce parere aveti de emisiunile ei? Mie imi plac tare mult...Iar tipa in sine cred ca e o imagine a visului american. Crescuta de bunici o perioada s-a mutat cu mama pana la urma, fost violata de un unchi si molestata sexual cativa ani cand era mica, a fugit de acasa si totusi a trecut peste toate si de 20 de ani este o personalitate. In plus de asta toate emisiunile ei sunt foarte interesante, abordeaza probleme de toate genurile si pe toate gusturile si continua sa aiba succes de atata timp.
Raspunsuri
lunna27 spune:
Mie mi se pare o femeie super,face niste emisiuni tare interesante,chiar nu stiam trecutul ei,tin minte ca a specificat si Teo intr-o emisiune a ei ca e fanul ei nr 1 si chiar primise de la ea prin cineva,un autograf.
Dana
anamea spune:
Cool tipa si de asemenea si emisiunile ei. Nu stiam trecutul ei.
Arta este lunga, viata este scurta
Mamica de printesa
blackpanterro spune:
Este o super femeie, de la saraca lipita a ajuns cineva....a fost prima persoana de culoare care sa prezinte stirile la radio.Ea voia la tv dar, rasismul asta.....oricum asa a inceput.
Acum toate actiunile de caritate pe care le face, mai ales in Africa de Sud merita toata lauda.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
crinuta spune:
Si mie imi place. Abia astept sa imi pun satelit sa ii mai urmaresc emisiunile.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
anky spune:
Si mie imi place tare mult,ma uit mereu la emisiunile ei.
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05
"Happyness is the key to your heart"
Ayla21 spune:
"OPRAH WINFREY (Gussy) si-a facut debutul actoricesc īn 1985 īn rolul Sofiei īn filmul lui Steven Spielberg, The Color Purple, pentru care a fost nominalizata atat la Premiul Oscar®, cat si Globul de Aur. De asemenea, ea a fost apreciata pentru rolurile interpretate īn filmele de televiziune Before Women Had Wings (1997), There Are No Children Here (1993), The Women of Brewster Place (1989). Ca producatoare si gazda a The Oprah Winfrey Show, ea a castigat simpatia unui public de milioane de telespectatori īn ultimele doua decade.
The Oprah Winfrey Show a ramas talk show-ul numarul unu timp de douazeci de sezoane consecutive. Show-ul este vizionat de aproximativ 48 de milioane de telespectatori saptamanal īn Statele Unite si este transmis international īn 123 de tari.
Īn aprilie 2000, Oprah si Hearst Magazines au lansat O, The Oprah Magazine, o publicatie lunara care are īn present este citita de 2,3 milioane de persoane īn fiecare luna. Īn April 2002, Oprah a lansat prima editie internationala a revistei īn Africa de Sud.
Oprah este cofondatoare a companiei Oxygen Media, care furnizeaza o retea de televiziune de 24 de ore zilnic pentru femei ce a fost lansata īn 1998 si care īn prezent este receptionata īn peste 69 de milioane de case din America.
Dupa douazeci de ani de la la debutul actoricesc īn rolul Sofiei īn The Color Purple, Oprah si-a facut debutul pe Broadway ca producator al musicalului The Color Purple, lansata pe 1 decembrie 2005 la Broadway Theatre īn New York City."
Si eu sunt o admiratoare a ei.Daca dati cautare pe google veti decoperi mult mai multe lucuri minunate despre ea.
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."
Luna75 spune:
numai de bine despre ea si emisiunile ei.
Sunt un mare fan!
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
daniela_b spune:
Apreciez persoana care este Oprah, dincolo de emisiuni (pe care le-am vazut cind si cind) si filme in care a "jucat" (pe care le-am vazut in totalitate).
Este o femeie capabila de mari emotii si se implica emotional, total, in "povestile" pe care le prezinta in show-urile ei ( si nu intimplator am repetat cuvintul pe care o sa-l folosesc si in continuare.)
De altfel, acesta cred ca este secretul succesului ei, emotia, empatia! Una ce trebuie ca este reala, altfel nu ar reusi sa ajunga la atitia telespectatori, inclusiv circotasi, cum sint eu.
http://www.youtube.com/watch?v=hWzrrwYMQ