Mamici de iulie-august 2007 (40)
Raspunsuri - Pagina 9
liadorian spune:
Oana, cred ca daca mananci bine, diversificat si daca analizele ti-au iesit ok, nu e nevoie de vitamine! E mai natural si mai sanatos asa. Parerea mea... Si mie mi-a recomandat medicul capsule de fier+acid folic, dar numai pentru ca aparuse o anemie usoara la analize. Alte vitamine nu iau, desi am in casa Materna (primite de la rude...)
Lia
S24 
aylin_tarcan spune:
oana, fier nu se ia decat daca iesi putin anemica la analize. nu are sens sa iei daca sideremia e ok. mie mi-a iesit bine, si nu iau fier. insa daca iesi anemica, se da tardyferon sau alte echivalente.
Aylin,
21+ 
Ioana75 spune:
aylin, fie, te declar cistigatoare - dar doar pentru citeva zile, eu marti merg la iosup
.
Lavinia, am citit ca umflatul picioarelor poate fi semn nu tocmai bun. Lasa nu te mai stresa cu kg, sint sigura ca o sa slabesti dupa sarcina daca iti doresti asa mult
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
AndraZ spune:
Ioana, felicitari! ai tensiune de aviator! 
Lavinia, spune-ne te rog cate kg ai luat...,te rugam....
nu se poate sa fi luat mai mult de 10 kg.....![]()
Andra
24/25 s
Mara Teodora
"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
Mara Teodora
otim spune:
Aylin - mi-a facut si test pe lama ( el are la cabinet si pe cineva care da rezultatele imerdiat ) ceva bacteorologic , rezultat ceva candida zicea . M-am uitat pe rezultate aseara , dar nu am inteles multe (eram si obosita ) , dar fii sigura ca maine le iau la " puricat" ( eu , pentru mine , trebuie sa stiu daca sunt bune rezultatele , daca nu si de ce nu , etc. )
Lavinia - iti tinem pumnii ( se pare ca tine faza eu ma asteptam la lucruri mai neplacute si am plecat bucurosi de acolo )
sa pleci si tu bucuroasa de la nenea/tanti doctorul .
oana - nu te juca cu vitaminele (mai ales daca ti-a zis medicul ), ca nu-i de gluma , lasa ca kg le dai jos dupa aceea . Si eu mananc tot foarte des ca mie foame . Cat timp am luat elevit nu am luat nici un kg. dar o luna am facut pauza si acum ma "laud" cu + 5 kg. pe care la adaug la 90 kg. Deci mai ai mult sa ma ajungi , ce zici ???
si ai grija de tine
Otilia
inceput 23+
Laurentiu
jadi spune:
Neata inainte de pranz si cafea!
Vin si eu cu tensiunea mea dupa o cana de cafea adica 9 cu 5 dar eu sunt invatata sa fiu ametita
.
Eu am ajuns la +9 si 106 cm in jurul buricului!
Deni &
Vlad & Tudor
oanabbb spune:
merci fetele....
cred ca ma voi apuca de elevit dar doar 1 la 2 zile...
asa ca sa multumesc si capra...si varza....
cat despre analize cred ca maine voi repeta un set ca si asa tre sa.mi fac anticorpii din sapt 24....
asa ca maine am program de intepat!de 2 ori ca analizele nu se fac in acelasi loc.va pupa grasa...
oana
24+
Ioana75 spune:
Lavinia, miine te internezi, nu? Sper sa nimeresti cu putine colege de salon si cit mai curate
.
Andra, multumesc, dar nu fac nimic special ca sa am tensiunea asta; o am pur si simplu
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
aylin_tarcan spune:
ioana, stransa competitia!!!!
otilia, asa e ok. ti-a dat contra candidei. dar am mai auzit eu de cazuri in care se da preventiv, ceea ce mi se pare aiurea tare!
Aylin,
21+