Mamici de iulie-august 2007 (40)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Cristina, am multe de facut si am vrut din proprie initiativa sa venim si azi la servici, nu de alta dar daca avem copilul la Braila suntem liberi!
Nici eu nu am rabdare la magazine dar sotul meu e de speriat, cand are chef, duce cumparaturile proprii si la 4-5 ore! Si sa nu cumva sa vrea sa cumpere sosete cu picatzele ca ne omoara cu zile, nicicum nu va gasi picatezelele dorite! Dar sunt fericita ca nu trebuie sa ma preocupe pe mine cu ce se imbraca sau daca are cu ce! Si cand ii cumpara baiatului ceva, rascoleste tot magazinul si e sigur de faptul ca nu va gasi altceva mai frumos care sa il faca sa regrete cumparatura respectiva. Problema mea e ca si Vladut vad ca are preferinte la imbracat, incaltat sper ca macar asta mic ce vine sa semene un pic cu mine .

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Si pentru ca mai am o gura de cafea inainte de a ma apuca de treaba va recomand sa va cumparati www.librariabucuresti.com/cgi-bin/Carti-Cel-mai-simpatic-ghid-de-sarcina-0-1943-6-.htm" target="_blank">Cel mai simpatic ghid de sarcina. Stiu ca e un pic cam spre mijlocul sarcinii dar cartea este de-a dreptul bestiala, eu rad de fiecare data cand citesc aceasta carte!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna dimineata zanelor,

Nu am mai scris ieri ca iar mi-a fost rau, de la stomac de data asta .

Asa ca ma duc sa vad ce ati mai povestit in urma, va pup si va urez o zi buna, pe curand,

Anto 27 siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Buna dimineatza si de la noi :-) desi e cam spre pranz.. Bb a fost cuminte noaptea trecuta si a lasat-o (in sfarsit) pe mami sa doarma mai mult de 7 :-). Deci, astazi suntem odihniti si in forma :-) . E o zi superba si in timisoara, si o sa bem cafelutza in oras, asta daca s-au deschis terasele in unirii..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Brazuca, casa de piatra si sa fiti fericiti impreuna pentru totdeauna !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

multi pentru toate !

Azi este iar o zi superba, asa ca noi vom iesi la plimbarica, ceea ce am facut si ieri!!

Brazuca, iti doresc sa ai o zi de neuitat, sa petreci alaturi de sotul tau muuuuulti ani fericiti, sa va intelegeti si sa aveti un bebe sanatos si frumos. Si tot ce e rau acum in viata ta sa dispara si sa ai parte numai de bucurii...... Casa de piatra!!!

greierash 27+

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Otilia, Lia, Aylin, Carmena, Mioara, Jadi, Jeni, Lavinia, Nma, multumim frumos pt laude, mi-ati inseninat ziua. Ochii albastri sunt din partea mea de familie , ca la sotu sunt toti bruneti cu ochi caprui .

Brazuca, iti doresc o zi minunata , sa te bucuri de ea alaturi de proaspatul sotior si de bb.

Lavinia, bine ca ai scapat repede din spital, felicitari pt vestile bune.

Mioara, sa porti cu placere rochita, asteptam pozele.

Cristina-Ana, Chriszta, foarte frumoase si fetele si burticile.

Jadi felicitari pt aniversare si multe, multe inainte. Deci voi aveti patru date aniversare de fapt, marfa, ce de ocazii sa primesti cadouri .

Jeni, e super ce povestesti despre vacanta voastra, sa va fie de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

ola!
jadi bine ca nu ai casa acolo inca(la saftica)!lasa ca trece.si trilioane de ani fericiti impreuna cu dl de la blocul B1 din valcea!
alina(anya)stiu cum e cu galagia din pacate.eu am pus pozele cu casa din spate dar ea e situata pe o artera pricipala destul de aglomerata,tramvaiul imi trece pe sub geam,prafcat china s-i dea DD sanatate cui a inventat geamul termopan.curte e adevarat noastra scapare.
anto multa sanatate,lasa ca mai aven un pic!sa nu uiti de praful cu ochi albastri.micutzul e adorabil!
eu recoltare de celule stem fac sigur dar nu stiu daca voi apela la cei din ungaria sau la ai nostri romanasi.se pare ca raman la prima varianta.in ungaria una din 2 mamici recolteaza,cel putin asa mi-a spus dr.

alina 25+ cu bb Elisa
asa crestem noi

Mergi la inceput

uitasem: si eu am perna din aceea curbata, ii zic "amant" ca ocupa loc in pat cat o persoana, plus ca o tin in brate mai mult decat pe sot . poate fi utila si dupa ce vine bb, pt cand alaptati sau ii dati sa manance.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

luni imi comand si eu "amantul".initial am vrut sa astept pana ajung in ungaria sa ma uit si acolo,dar nu stiu daca voi avea rabdare pana atunci

alina 25+ cu bb Elisa
asa crestem noi

Mergi la inceput