Mamici de iulie-august 2007 (40)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Neata!
BBPuck merci de raspuns. Stiu firma de care zici. De la ei mi-am luat mobila de sufragerie, din aceea modulara de la Lemet, dar la bucuratie imi trebuie ceva pe comanda pt. ca nu prea am spatiu si vreau sa-l valorific la maxim. Intradevad au preturi bune.

Andreea saptamana 28 Radu Stefan
pregatiri nunta...
nunta noastra 2 iulie 2005
burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

Buna dimineata!
Si eu deja am mancat ca nu mai puteam sta in pat...
La Cluj e o vreme supeba...
Jadi felicitari pentru aniversare! Daca data cezarienei ramane 27 vei fii printre primele mamici de iulie august!
E buna oferta de la Diverta, cred ca o sa-mi fac si eu niste poze (pe hartie le fac doar pe cele mai reusite din concedii ca sa ramana albumele amintiri). Si eu stiam ca dimensiunile standard sunt 9/13 si 10/15 dar cred ca incape in albumele care le am si dimensiunea asta.
Brazuca Casa de Piatra! si sa fii cea mai frumasa mireasa!

Poza 23 saptamani
Mioara 28+ Doru Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns burtika spune:

Buna dimineatza fetelor,
Sunt si eu o viitoare mamica de iulie-august, noua pe aici, si nu stiu cum sa fac sa ma inscriu pe lista. Ma puteti ajuta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

'Neata si de la mine!

Eu la cafea nu pot sa stau ca fug la mama la cafea, dar tot scriu 2
vorbe ca nu stiu cand mai apuc!

Cristenelor, sa va traiasca burticile! sunteti frumoase fetelor, si trag concluzia ca n-ar trebui sa ne mai plangem ca e o perioada unica pt noi si meritam sa ne si simtim ca fiind cele mai frumoase!

Brazuca, Casa de Piatra si fericire maxima azi! iti doresc sa fiti sanatosi, sa ai o familie frumoasa si implinita si azi sa fie prima zi din cea mai frumoasa perioada a vietii tale!

Andicu 27+Filip Cristian
Poze noi cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

buna dimineata tuturor
pentru DOAMNA BRAZUCA

oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) bb2 25+
["url=http://new.photos.yahoo.com/oanavpopa/albums"][/url]

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Brazuca, iti doresc multa, multa, fericire, sa aveti o viata de vis si sa va bucurati unul de altul pana la batranete (alaturi de cat mai multi bebei)!!!! Asteptam pozici!!!!!!!
Jadi, si tie felicitari pentru aniversarea de maine!!!
BBPuck, cum se numeste firma de mobila? Au cumva si vreun site? Scuza-ma daca ai mai spus, dar nu mai tin minte, si am si eu nevoie de mobila de sufragerie. Am fost la Ikea, au ceva lucruri dragutze, dar la mobila de sufragerie nu mi-a placut nimic. Bine, nici nu am rezistat prea mult pe acolo, ca era foarte aglomerat si parca nici aer nu era si m-a luat cu senzatie de lesin, asa ca a trebuit sa plec. La Mobexpert am vazut lucruri tare frumoase, dar sunt atit de scumpe.....!!!!!
Fetelor, voi o sa va recoltati celule Stem? L-am intrebat pe doctor si el zice ca desi face asta foarte des, nu imi recomanda, pentru ca nu se stie cit de seriosi sunt cei care le pastreaza. Acuma eu zic asa: decat sa regret doamne-fereste vreodata ca nu am facut-o, mai bine dau 30 milioane si stau eu linistita dupa aia, adica cu constiinta impacata ca am facut asta pentru bebelul meu. Voi ce ziceti?
Va multumesc la toate fetele pentru aprecierile la pozicile mele!!! Adevarul e ca tare ma mai mandresc cu burtica mea! Daca ar fi dupa mine, as face un copil in fiecare an, ca ma simt tare bine insarcinata (exceptand kg in plus, care ma cam deprima in fiecare zi cind ma urc pe cantar). Dar stiu ca se si dau destul de repede jos dupa nastere, asa ca nu imi fac probleme!
Va las, ca ma duc la cumparaturi sa-mi caut rochita de mers la nunta. Daca gasaesc ceva, o sa va arat si voua!!!

Cristina, 23+ si bebe scump

POZE
POZE BURTICA SI BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Eu tot am dus o campanie la sot cu celulele stem dar inca nu pare convins si nici nu am intrebat doctorita ce parere are... mi se parea mie ca imi scapa ceva .

Cristina, vezi sa nu golesti magazinele! Azi sigur ajung si eu pe la Mall, cica e foarte liber decat s-a interzis fumatul acolo! Vad daca sunt gata si pozele!

Ma duc sa imi iau o cafea de la automat ca se pare ca am nevoie! Adica sunt la servici sa muncesc cu drag si spor

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Buna dimineata si de la noi. Azi eu incerc fara cafea. Sper sa reusesc.

Brazuca ``Casa de piatra!`` Sper sa fi cea mai fericita mireasa. Se pare ca aveti parte de o zi superba. Petrecere frumoasa si asteptam poze. si multe si din partea noastra.

Jadi ``La multi ani!`` pt maine. si multi

Acum ma gandeam caci eu cu sotul suntem impreuna de 11 ani, dar casatoriti doar de 6. Doamne ce repede mai trec anii!

22+ 21.07.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Aoleu, Jadi, ce cauti la serviciu azi? Eu "te invidiam" ca esti la Saftica la aer curat! Magazinele sigur nu le golesc, mare minune ar fi sa-mi gasesc ceva! De regula, eu nu suport sa merg prin magazine, nu am rabdare sa tot stau sa probez, dar acuma sunt nevoita sa o fac, insa sper sa gasesc repede ceva acceptabil!

Cristina, 23+ si bebe scump

POZE
POZE BURTICA SI BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Multumesc tuturor de urari! Noi suntem impreuna de 14 ani, ne-am mutat impreuna de 10, am facut logodna de 9 ani si nunta de 8 ani in iunie de ziua mea! Suntem prieteni buni adica!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput