Mamici de iulie-august 2007 (40)
Raspunsuri - Pagina 26
X-ray spune:
brazuca casa de beton armat!sa te distrezi si nimic si nimeni sa nu-ti umbreasca fericirea!
alina
25+ cu bb Elisa
asa crestem noi
andreea c spune:
Brazuca CASA DE PIATRA! 

Sa ai o zi superba maine si sa fi cea mai fericita alaturi de sotul tau si de
. Te asteptam cu poze.
BBPuck nici eu nu am mobila de bucatarie si nici sifonier. Poti sa-mi spui si mie mai multe despre firma pe care ai gasit-o tu?
Fetelor voi cand incepeti sa va faceti bagajul pt. spital?
Andreea
saptamana 28
Radu Stefan
pregatiri nunta...
nunta noastra 2 iulie 2005
burtik
Carmena spune:
Alina.a de la anu' vrem sa ne amenajam si noi casutza de la Olanesti, asa ca oricand vrei sunteti bineveniti la noi, cu totii!! Chiar si pana atunci, desi acum e bine de stat numai vara, ca incalzire nu avem decat intr-o camera...
Dar dupa ce o amenajam...facem si schimb de idei ca vad ca si tu esti pasionata de "gradinareala". Iti inteleg regretul dar solutii se mai gasesc, vezi??

Brazuca sa dea Dumnezeu sa vi se implineasca toata visele! Sa aveti o viata frumoasa si linistita perindata numai de momente frumoase
.
http://new.photos.yahoo.com/carmenion2003/albums/
X-ray spune:
carmena esti tare dragutza,multumesc.
si poti conta pe mine la idei bune si ieftine pt ca sunt si un pic zgarcita,sotul zice ca mai mult
.eu ma uit in 3 locuri pana sa dau banii,sau prefer sa lucrez eu decat sa pun pe cineva.in afara de casuta care a facut-o un mester,totul e pus de mine si sot,brazii gazonul,copacii,florile tot.am luat pietre de rau de decor de pe la prieteni.acum am fost in gradina sa udam gazonul,asta facem in fiecare seara mai ales vara.e de munca la casa,dar e placut ce mai....na ca m-a luat logoreea![]()
luna ce-i cu tine,nici un semn de viatza azi.....e totul ok?
gata oficial am declarat-o pe samadhi disparuta!
alina
25+ cu bb Elisa
asa crestem noi
Anya20 spune:
felicitari deni si lavinia pentru rezultatele bune la eco!
Am citit cam printre randuri si sper ca n-am uitat pe cineva.
vreau si eu poze cu 0.19 RON. ce m-a mirat pe mine un pic este ca ei dau ca dimensiuni 10/13, desi eu stiu ca standard era 10/15. zic prostii?
Am vazut pozele cristinelor (cristina ana si cristina din BV). foarte frumoase gravidutze.
d-na dr. alinutza, ai o casa superba, cu gradina cu tot, spre marea mea invidie (eu stau la bloc chiar spre bulevard, la parter, langa un trafic infernal, iar cand deschid geamul intra numai aer...poluat). s-o stapaniti sanatosi!
brazuca, sa fii cea mai frumoasa si mai fericita mireasa! casa de piatra, sa va bucurati unul de altul si de copilasii care vor veni. petrecere frumoasa maine si asteptam poze.
Alina
Arina Ilinca si Anya Ioana
jadi spune:
Nu da nimeni o cafea ceva de dimineata sau e randul meu?
Eu sunt treaza de la 7, ne-a sunau un vecin din Saftica unde avem o bucata de pamant sa ne spuna ca a ars casa vecinului proaspat terminata, casa de lemn. Acum o luna ne-a intrat o masina in curte si ne-a rupt gardul, acum asta. Sotul vrea sa traga o fuga si as merge si eu, ce sa fac acasa?
Am vazut pozele Cristinei de Brasov, frumoasa burtica!
Casa de piatra Brazuca si fericire multa! Frumoasa zi azi, insorita!
Noi maine sarbatorim 9 ani de la logodna!
Deni &
Vlad & Tudor
liadorian spune:
'Neata, jadi! Pai tu trebuie sa faci cafeaua, daca te-ai trezit prima! Numai "bucurii" ai in ultima vreme - masina lovita, acum chestia asta de la Saftica... Ma bucur ca nu-ti pierzi calmul!
Brazuca, de la mine de pe geam se vede o zi minunata pentru voi! S-o faceti cat mai speciala si sa va bucurati de fiecare secunda!

Lia
S24 
jadi spune:
Pai da, cafeaua e gata, Illy daca va place!
Am si mancat!
Sotul nu ma ia cu el dar o sa merg un pic la servici mai incolo!
Deni &
Vlad & Tudor
BBPuck spune:
Neata, vin si eu la cafea, daca ma primiti:)
Am facut un dus bestial, in casa miroase a cafeluta, sa tot traiesti, ce mai:)
Andreea_c, firma de mobila la care m-am fixat eu este in Bucur Obor, pe latura dinspre primaria sector 2. Au expuse bucatarii la parter, iar la etaj au tot felul de corpuri, de la dulapioare la sufragerii intregi, canapele etc. Sunt OK si ca pret, iar calitatea este absolut comparabila cu orice firma de mobilier.
Bine, la ei n-ai sa gasesti paturi de zambila de apa sau mai stiu eu ce exotisme, dar mobila este frumos lucrata, au si culori frumoase (de exemplu, eu bucataria o sa mi-o fac rosu cu crem, ca asa am si gresia+faianta).
BBPuck
25+
BBPuck spune:
Jadi, felicitari pentru cei noua ani, sa fiti fericiti impreuna si sa aveti o viata plina de bucurii.
BBPuck
25+