Mamici de iulie-august 2007 (40)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Si noi suntem strangareti asa ca poate sa vina si cu !

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

quote:
Originally posted by jadi

Si noi suntem strangareti asa ca poate sa vina si cu !

Deni & Vlad & Tudor

hai ca am ras cu lacrimi!
eu inca nu i-am vazut si deja o marit!
oricum daca au simtul umorului al soacrei mari sunt primii pe lista!

alina 25+ cu bb Elisa
asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miillyy spune:

Uf ... nu am primit adresa + parola mail comun! Help!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

Si noi am fost la Ikea de aici,deschisa recent si am vazut ceva frumos
pentru camera lui bb si a lui Ken.Ca,din lipsa de spatiu,o sa-i punem intr-o camera.Adeka,avem 4 camere,dar una e a adultilor unde fac,si se joaca pe calculator.Deci,nu le-o dam plozilor prea repede:)))

Samurai-lady 24 weeks si bb Ken 4 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

Lucruri bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

miillyy, ti-am trimis mail. sa iti activezi PM ca sa fie mai usor!

Aylin, 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miillyy spune:

aylin_tarcan. L-am primit!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BBPuck spune:

Hai ca pana raspund eu... E exact aceeasi perna in toate pozitiile, asa cum bine au remarcat si fetele. De perna de la TCM nu stiu nimic, n-am vazut, deci nu-mi dau cu parerea. Dar v-am zis, pentru mine perna asta e mana cereasca, stau si eu si copilul din burtica comod si o sa stea micutul si dupa ce se naste. Sunt foarte multumita. Si apropo de site-ul cu pricina, jos palaria! Eu am comandat si doua sutiene si, pentru ca eram cam intre numere, mi-au trimis 3 sutiene de diferite marimi, sa-mi aleg! Chiar super ok, m-au sunat inainte cu 10 minute sa vina curierul, sa ma anunte ca vine omul.
Fetele, vreau si eu parola de la mail-ul comun, se poate?
Multam frumos.

BBPuck
25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

BBPuck, ti-am trimis eu mail. si sa iti activezi si tu PM. ca e mult mai eficient

Aylin, 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

quote:
Originally posted by oanabbb

ALINA.........vazui ca sunt certata si am zis sa scot putin nasul la raport!
noi suntem aproximativ bine....dak nu punem la socoteala ca nici n.am zis ca nu nasc in noaptea de pasti...contractii si toate alea...iar de atunci am cam ramas cu ceva dureri de burtuk...obosesc grozav...si cam asta e !

in rest....ma mustruluiesc mereu cum ca sunt o maaaaaaaare nesimtita pt ca am pus deja 9kg si jumate....am 61,5!!!!!dar nici nu fac nimic in sensul asta...adica parca mananc din ce in ce maI MULT!

voua elevitul nu va da o pofta ingrozitoare de mancare?adica eu cand il iau trebuie sa ma pun la masa din juma in juma de ora timp de 2 zile!asa ca il tot sar....in sensul ca l.am cam sarit de tot!dar as vrea totusi sa ma apuc iar de el...altceva mie nu mi.a recomandat dr...am vazut ca voi luati fier...e obligatoriu de luat ....sau cum?si care e mai bun>>>>

hai va pup si voi incerca sa fiu mai constiincioasa!!!!!!!

oana24+

oana elevotul stiu ca la urma toata da pofta de mancare,in perioada asta incepe bebe sa creasca bine si tot o sa papi,asa si eu acum,si sa vezi in opt ,noua luni,eu la prima sarcina,mancam ,ma saturam si tot ma rodea stomacul....asa ca nu tre sa renunti la elevit...

oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) bb2 25+
["url=http://new.photos.yahoo.com/oanavpopa/albums"][/url]

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BBPuck spune:

Aylin, primit, multam frumos, activat si PM.

BBPuck
25+

Mergi la inceput