Mamici de iulie-august 2007 (40)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

BBPuck, pai e minunat! 24 de ore! ca de pe net de pe siterurile americanesti ti-o aduc in 2 luni!!!

ia ca intru si eu acum pe bebelusultau. poti sta si pe spate pe ea? aaa, si mai am o intrebare. la siteul liei - ca sa te intorci de pe stanga pe dreapta, trebuie sa te trezesti de tot, sa te ridici, ca sa intorci perna. eu asa inteleg.

mai bine intru pe site mai intai sa o vad pe a ta!

Aylin, 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Cei de la bebelusul tau sunt foarte draguti si perna respectiva va poate ajuta si la alaptat cu singura obiectie ca fiind vara si cum oricum la alaptare transpiri mai ales in fazele initiale daca mai ai si o perna care sa te inconjoare... Stiu ca se gasesc perne de genul asta si prin magazinele TCM, mai ieftine dar trebuie sa stii unde sa le gasesti ca se dau destul de repede!

De pozele de la Diverta o sa intreb si eu cand ma voi duce in weekend!

Eu mai muncesc azi?

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

jadi in curand ne gasim neamuri ai sa vezi
bbpuck cum ii zice la produs,adica pernuta, ca nu-l gasesc nici cum.

alina 25+ cu bb Elisa
asa crestem noi

Mergi la inceput

Alina putem chiar deveni, am 2 baieti poti alege . Basca au sange de oltean in ei .

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

alina, e la accesorii gravide.

tot acolo vad si o poza cu un bb pe o perna. e aceeasi perna care se poate face asa? sau e alta chestie distincta?

Aylin, 21+

Mergi la inceput

gata am gasit-o!ii trimit email lui sotzu' ca e in curiozitati si mi-o comand ca tare bine arata .si e utila si la bb mai tarziu.
jadi ok!originea e comuna,fata se anunta cu personalitate de la masa din burta,persoane la nunta se anunta masiv ,asa-i fetele,mai facem si noi un ban.....

alina 25+ cu bb Elisa
asa crestem noi

Mergi la inceput

alina, deci si tu intelegi ca e aceeasi perna pe care poti sa il pui pe bb mai tarziu, nu?

Aylin, 21+

Mergi la inceput

aylin arata ce poti face cu perna,ce utilitati mai are,e una si aceeasi.eu sincer chiar vroiam sa_mi iau ceva de genul.deobicei dorm cu o perna intre craci,imi mai relaxeaza spatele.

jadi am uitat esenta fata are si zestre.si mai strang parintii,ca de nu o ia cine o va lua cu gol!

alina 25+ cu bb Elisa
asa crestem noi

Mergi la inceput

Este aceeasi perna, se poate folosi pentru gravide, alaptare si bb!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

super! multumim pentru raspunsuri!

Aylin, 21+

Mergi la inceput