Bucurii de sept-oct 2006 (58)
Raspunsuri - Pagina 14
Mirabelac spune:
Eloise voiam sa-ti mai spun ceva, noi am inceput diversificarea cu fructe si apoi i-am dat legume, o buna vreme a acceptat foarte bine legumele, de cand am inceput cu carnitza/ficat/ou nu mai vrea legume deloc, am ajuns acum sa nu-i mai dau deloc o sapt. ca apoi sa le reintroducem. Ideea este ca nu neaparat sa incepi cu legume sa le accepte si nu neaparat daca ti le-a acceptat va ramane fidel lor, cel putin la noi asa este, la inceput parea ca-i plac tare mult... o sa-i cumpar un borcanel cu legume+carnitza pt. testare, sa vad daca astea ii plac... cine stie...
Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site!

Inscrie-te si tu pana pe 15 aprilie!
Mai este o zi...grabeste-te!
matahut spune:
Eloise, in primul rand sa iti traiasca Vladut!!!!!!! In al doilea rand, sanatate multa. In al treilea rand,
nu cred ca trebuie sa iti faci probleme cu piureutzul. Nu toti copiii sunt entuiasmati din prima de piureut
Maruca s-a strambat......Eu am inceput cu sucul si fructele. Dupa 2 sapt am zis sa incerc si cu legumele...Bueh. Pana la urma am hotarat sa nu ii mai dau legume decat dupa ce ii voi inlocui o masa de fructe. Deocamdata mai mult de cateva lingurite de fructe nu papa si astea in jumatate de ora si mai bine. Am rabdare...deocamdata.
Eunice, nu ai PM-ul activat!!! Ca eu tare as fi vrut exercitiile alea. In ceea ce priveste programul vostru de somn...e un vis pentru mine.
Xandrutza, baga aici exercitii!!!!
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
MamiLili spune:

Festina, sa-ti raspund! Mathias nu s-a prins cum se bea cu canita cu cioc. Am incercat biberon fara succes (trage o gura-doua pana se prinde ca nu-i ceea ce-i place lui). Ma gandeam si eu cu disperare ce-o sa fac la vara, cand va fi cald. Mama mi-a povestit ca eu beam apa cu placere, asa ca i-am dat lui Mathias o sticla de 0,5 L de Izvorul Alb din care bea singur, spre mirarea mea. Deci am rezolvat problema hidratarii.
Andra, ai scris ca in vremurile bune. Inteleg prin ce treci ca si eu aveam 1000 de intrebari si dileme la inceputul diversificarii. Lui Mathias nu i-au placut morcovii sub nici o forma, i se facea greata, asa ca am incercat alte legume combinate cu putin fruct pentru gust. Iti dau detalii pe YM ca daca scriu aici e posibil sa ajung la "nu faceti ca ei!" ![]()
La multe lunite prietenului Vladut!
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!

www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site! Inscrie-te si tu pana pe 15 aprilie! Mai este o zi...grabeste-te!

MamiLili spune:
quote:
Originally posted by Mirabelac
Eloise voiam sa-ti mai spun ceva, noi am inceput diversificarea cu fructe si apoi i-am dat legume, o buna vreme a acceptat foarte bine legumele, de cand am inceput cu carnitza/ficat/ou nu mai vrea legume deloc, am ajuns acum sa nu-i mai dau deloc o sapt. ca apoi sa le reintroducem. Ideea este ca nu neaparat sa incepi cu legume sa le accepte si nu neaparat daca ti le-a acceptat va ramane fidel lor, cel putin la noi asa este, la inceput parea ca-i plac tare mult... o sa-i cumpar un borcanel cu legume+carnitza pt. testare, sa vad daca astea ii plac... cine stie...
Nici nu puteai zice mai bine! Subscriu.
Mathias (17.10.2006)

www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site! Inscrie-te si tu pana pe 15 aprilie! Mai este o zi...grabeste-te!

MamiLili spune:
He, he acum am observat...azi se implineste un an de cand m-am inscris pe forum. Imi taie cineva motzul? ![]()
Mathias (17.10.2006)

matahut spune:
Lili, saru mana pt info. Eu m-am tot dat cu tantum verde, dar....In fine, azi vad ca sunt ceva mai bine, adica nu imi mai vine sa urlu cand inghit ![]()
Chiar, ce o face Cristina cu Vladut, sunt ingrijorata, ea nu lipsea atat de pe forum ![]()
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
MamiLili spune:
Marina, mai poti incerca "Propolis cu vit C", dar nu-i de asa mare efect precum Tantum. Eu am folosit Tantum si-n maternitate, e cel mai bun.
Ma inscriu si eu in clubul racitilor. Bine ca bebeko n-are nimic. Mie-mi cutrge nasul ca la robinet, ma doare capul, ma inteapa gatul. Deja m-am doctorisit cu o gramada de leacuri. Cred ca platesc pentru excesul de inghetata la MD.
Mathias (17.10.2006)

usorlili spune:
Fetelor va pupam si noi.
Noi suntem bine. Ne bucuram de perioada asta linistita in care Tudor este curat pe fata si pe corp (nu mai are dermatita). Mi-e si frica sa ma bucur. Se pare ca este crucea pe care o vom purta noi.
Voiam sa va intreb daca voi mai ragaiti puiutii dupa ce le dati lapte. In special inainte de somn ma interesa. Eu nu mai fac asta de cateva saptamani. Vad ca totul este ok. Dar am zis sa va intreb si pe voi. Este adevarat ca Tudor a fost un "ragaicios" de la inceput. In primele 1-2 minute "rezolva" treaba
.
n nb bvbujhgggggggggggg ujy- transmite Tudor tuturor Bucuriilor.
...si totusi exista iubire...
TUDOR (29.09.2006)
Uite ce mari ne-am facut!
www.totsites.com/tot/tudor" target="_blank"> Avem si site
MamiLili spune:
Usorlili, eu nu-l mai pun sa eructeze de f mult timp. Se "rezolva" singur cand se intoarce pe burtica.
Mathias (17.10.2006)

eloise spune:
quote:
Originally posted by MamiLili
Marina, mai poti incerca "Propolis cu vit C", dar nu-i de asa mare efect precum Tantum. Eu am folosit Tantum si-n maternitate, e cel mai bun.
Ma inscriu si eu in clubul racitilor. Bine ca bebeko n-are nimic. Mie-mi cutrge nasul ca la robinet, ma doare capul, ma inteapa gatul. Deja m-am doctorisit cu o gramada de leacuri. Cred ca platesc pentru excesul de inghetata la MD.
Lili, mami fericita a luiMathias (17.10.2006)
Lili sper ca nu te-ai molipsit de la mine atunci cand ne-am intalnit la MD
Andra si
www.babiesonline.com/babies/v/vladutz/" target="_blank">Vladut (14.10.2006)Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...