Bucurii de sept-oct 2006 (58)
Raspunsuri - Pagina 11
xandrutza_76 spune:
marina, pascutele tale seamana cu cele facute de maica-mea; imi place poza cu ana, e splendid copacelul inflorit, la fel si floricica ce zambeste langa el... buna ideea cu filmuletul, dar nu am decat un aparat digital care poate inregistra cateva minute, pot incerca, luminozitatea nu e prea buna, dar incerc... sa vad ce iese, daca nu, o sa incerc sa scriu in blog exercitii...
mamilili, e bun si un handbal, eu asta am facut vreo 10 ani... nici mie nu-mi place saritura in lungime, mai mult mi-a placut cea in inaltime... da` de tortura nu scapi (inca) ![]()
lilina, buna afacere cu caruciorul... citind ce ai scris tu mi-am amintit ca am cantarit-o si eu pe narcisel: are 8200 g (cand am fost la vaccin nu au avut timp de asa ceva...)
MamiLili, dansezi? eu parca as vrea sa ramana Randi...
alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by xandrutza_76
MamiLili, dansezi? eu parca as vrea sa ramana Randi...
Da! Cu Randi tin si eu. Acum e decizia.
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!

www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site! Inscrie-te si tu pana pe 15 aprilie! Mai sunt 2 zile...grabeste-te!

MamiLili spune:
quote:
Originally posted by xandrutza_76
mamilili... da` de tortura nu scapi (inca)
Sper sincer ca ccc cuvantul "tortura" vine de la apetisantul "tort". Nu?
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!

www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site! Inscrie-te si tu pana pe 15 aprilie! Mai sunt 2 zile...grabeste-te!

xandrutza_76 spune:
dau si un tort! yummy... am cateva retete tare bune...
poze cu noi
xandrutza_76 spune:
ce m-a impresionat dansul celor doi polonezi (baiatul in scaunul cu rotile)...
poze cu noi
festina spune:
quote:
Originally posted by Mirabelac
Si cum ai de gand sa scapi de ele, eu nu stiu ce sa mai fac, am mai pus vreo 2 cu sarbatorile astea... vrea sa merg la sala cat mai curand, mai ales ca am diversificat piticu', insa nu ma bazez prea mult pe asta, tot tzatzivor a ramas...
Si al meu tot tzatzivor este

degeaba incerc eu supica cu biberonul ... sau ceai ... sau cu canutza cu cioc ... tot tzitzi vrea, sper ca se hidrateaza suficient doar cu cele 4-5 mese de lapte. Mamilili nu ne-ai mai spus, Mathias a acceptat canuta? Eu am incercat toate tipurile de biberoane, tetine, canute cu cioc ... ce sa mai incerc???? Vine vara si necesarul de lichide e din ce in ce mai mare ...Bine ai venit Eunice si Toma!
Dupa ce l-am parat pe Raducu pe forum ca noaptea se trezeste tot la 2-3 ore de doua zile doarme 5-6 ore legate apoi inca 3-4 ore deci in total 10 ore ca in zilele adica noptile lui bune. Deci nu disperati fetelor ca isi revin ei mai devreme sau mai tarziu.
Adriana mica spune:
Buna dimineata
Hristos a Inviat!
Noi am petrecut foarte bine de Paste: am mers in vizite, am stat cu orele in parc, am ras in hohote cu mami si tati, am facut baie in cada mare. Cat priveste "progresele" ultimei perioade: Dudu din ce in ce mai comunicativ si, in ciuda faptului ca nu a zis inca ma-ma sau ta-ta, emite o multitudine de alte sunete si onomatopee super haioase. Astazi ne pregatim sa mancam carnita de vita, ca sa mai diversificam si noi meniul. Avem deja 8.200kg.
In sfarsit, am reusit si eu sa citesc toate paginile acestui capitol.
Msl, noua pediatra ne-a recomandat sa facem branzica cu Calciu si cu lamaie. Cat priveste celelalte citrice (suc de portocale) si ea a fost reticenta, adica ne-a spus sa incercam cu precautie (cantitati mici, diluate in ceai la inceput) sa fim siguri ca nu ii provoaca alergii lui Dudu.
Floricel, nu cred ca se recomanda Fier la toti bebeii; noi am luat doar luna aceasta, cand am fost diagnosticati cu sold instabil (desi nu prea vad legatura directa).
Apropo de "chilotel" si de soldul lui Dudu, am decis sa facem o programare si la Iosup. In el am 100% incredere, ca doar el l-a monitorizat pe Dudu inca de cand avea 0.5cm (in burtica!). Sper ca echo va iesi ok (ca doar a stat 1 luna si jumatate cu nenorocirea asta de "chilotel" de plastic), si ca vom putea reveni si noi la miscarile pe care trebuie sa le faca in mod normal un bebe la aceasta varsta.
Am vizionat toate pozele noi din albumele de pe prima pagina: super!
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor
www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web
Mirabelac spune:
mexxa superbe poze, mi-ai facut un dor de munte...
xandrutza cu Lili te vezi si spui tot dar mie poti sa-mi trimiti un pm, please. Fie-ti mila de un om necajit cu 10 kile in plus.
gety sarcina asta ne modifica si hormonal, de asta nu slabim noi asa repede... la cati hormoni am bagat eu (vreo farmacie intreaga) ma mir cum de nu am pus vreo 30 kg.
Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site!

Inscrie-te si tu pana pe 15 aprilie!
Mai este o zi...grabeste-te!
Mirabelac spune:
Raportam o noapte cu 3 treziri si maraieli cat incape... am baut cafelutza si parca sunt alt om... fugim sa papam fructele...
Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site!

Inscrie-te si tu pana pe 15 aprilie!
Mai este o zi...grabeste-te!
GETY spune:
Eu am vreo 14 in plus: 5 de dupa sarcina si 9 dinaninte.
Mirabelac, fructele pentru tine sau pentru David?
Maria mea s-a culcat pe la 10 aseara. A chiuit si a vorbit aproape non stop. S-a trezit pe la 2 cand i-am dat niste ceai si pe la 4 pentru tzitzi.
Bebeii vostri beau ceai sau alte lichide? A mea aproape deloc. Cum simte ca nu curge lapte ci altceva, se opreste. Incepe sa molfaie tetina intre gingii. Nu bea si gata. Ma mir ca nu se dezhidrateaza.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA