***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (50)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana spune:

Buna fetelor
V-a apucat febra cumparaturilor. Vreau si eu!!! Numai ca u trebuie sa stau in pat. Eu vreau sa va atrag atentia asupra unor lucruri...aveti grija cu aceste cumparaturi fiindca multe nu va vor folosi. De ex eu am primit la botezul lui Alin sterilizator si incalzitor (inclusiv pt masina). Nu le-am folosit niciodata ...sunt noi noute fiindca eu l-am alaptat pe Alin un an si el nu a acceptat biberon deloc. Dupa un an am trecut direct la canita si oricum era deja "mare" si nu mai trebuia sa sterilizez. Poate o sa le folosesc acum sau mai bine nu...
Cantarul l-am folosit fiindca am nascut prematur si era esential sa stiu greutatea deoarece unele vaccinuri au fost amanate pana cand copilul avea o anumita greutate si imi era greu sa ma duc in fiecare sapt la medicul de familie.
Despre lucrusoare ce sa zic...am cumparat si am primit o groaza, le-am pus deoparte pe cele considerate mari...si cand sa-l imbrac...nu-i mai veneau
Am cumparat patut si el nu a vrut sa stea in patut decat o sapt, balansoare-3 tipuri...si nu am folosit decat unul. Am folosit in schimb tarcul de la 7 luni cand nu mai statea locului si acolo il stiam in siguranta si puteam sa ma duc si eu linistita la toaleta, sau sa-i fac un piure, etc. Va voi mai povesti ...a...pompe...eu nu am putut folosi ca ma dureau sanii si am una manuala Nuk si una electica Chicco...dar prietenele mele le-au folosit cu succes. Sutienele Jolidon pt alaptat au fos super ...le-am folosi un an zi de zi(am avut doua), tampoane de sani...am consumat cutii intregi.
Asa ca necesarul se schimba de la mamica la mamica..de la bebe la bebe. Eu zic sa cumparati si dupa nastere in functie de necesitati.

Va pup
Diana 32 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilky spune:

Multumesc poohy.Vezi ca cearceaf elastic gasesti la babycomfort: http: // www. babycomfort. ro/index.php?cmd=product_catalog&id=11(fara pauze)
Alyna Si mie imi place f mult canapeaua, nu stiu unde e depozitul, cum se numeste, ai cumva adresa exacta?Cat a costat canapeaua? imi trimiti si mie o poza-doua cu ea, te rog?
Ancamari Eu mi-am luat pompa de san manuala de la Avent, cu 2 biberoane din Cora, am inteles ca e cea mai buna!Sunt la oferta acum!Am si un an garantie!

Azi am avut o zi f proasta.Am tensiune 15 cu 9 si deja mi-a dat tratament,mi-a zis ca ar trebui sa nasc prin cezariana si cand a vazut ca am ramas perplexa a spus ca oricum mai discutam...Colul e f scurt, dar inca inchis, mi-a spus ca mai am....Sunt asa suparata, auzi cezariana!Mi-a spus tensiune indusa de sarcina, sper ca m-am exprimat bine andrada ...

Liliana +36 cu micuta Diana Gabriela
Pozele mele 1
Pozele mele 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Cantar-am unul tot Chico manual,e mai bun,cel electronic poate da enori in timp asta daca nu luati unul de 'jde milioane>e adevarat ca devine paranoia.Eu o camtaream pe Iris mai mereu
Pompa am avut manuala de la Avent,elecrica nu as lua.Nu de alta dar ma inchipui la tita vacii.Pomapa am folosit-o f putin pana am obtinut lactatia normala si asta fiindca imi era teama sa ma mulg,in plus am facut furia laptelui,brrrr.Eu una zic sa aveti rabdare,poate puteti alapta natural si nu veti avea nevoie.
Incalzitor era cu sterilizator tot Avent,dar de microunde.NU L-AM FOLOSIT DELOC.Am alptat 1 an.Asa ca poate nu foloseste,nu va ingramaditi sa dati banii.

Eu am avut alta "dambla",orintre primele mele cumparaturi se aflau:pieptane,perie pt bebe si popita de nas,forfecuta.Cel putin ultimele au fost fff utile

poze
Iri +34 si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

multumesc mult de raspunsuri. eu am auzit ca cea mai buna pompa e cea de la chicco !cred ca o sa astept sa vad daca am nevoie si o sa-mi iau atunci !

oana 29+ cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Salut fetele!!

Vai ce zi a fost astazi, ca la balamuc! Am apucat sa deschid calculatorul dar pana la ora asta nu citisem nimic . Abia acum m-am pus la zi cu stirile si pot sa felicit si eu prima noastra mamica!!!

FELICITARI Edith, sa-ti traiasca bebelinul !!! Tie iti doresc refacere rapida si laptic mult, iar lui bebe ii doresc sa aiba nopti linistite, fara colicei! Si pt fericitul tatic... o bere rece!

Eu cred ca sunt din categoria aia , a inconstientilor, pt ca am in continuare senzatia ca ... mai e timp. Se vede ca-s moldoveanca , pt ca la mine in situatia asta se aplica bancul ala cu "cate viteze are un moldovean?" Cica: 3 viteze: incet, incetisor si foarte incet. Papusa mea TREBUIE sa inteleaga ca mai devreme de iunie NU are voie sa se nasca. Si asta pt ca asa am hotarat eu , mamica ei.

Miniuta si eu sunt din "clubul" vostru: din partea mea as naste la Pastele din anul viitor. Nu mi-e rau, ma simt minunat, burta a crescut dar am gasit haine care sa ma incapa. Nu vad unde e graba!

Poohy sa stii ca nici eu nu am contractii ( sau poate am si nu stiu eu sa le disting). Din mesajele tale, mi-am dat seama ca avem sarcini asemanatoare dpdv al "simptomelor". Nici eu nu am arsuri sau alte probleme de care sa ma plang. Singura chestie care vad ca o mai deranjeaza pe papusa mea e atunci cand stau pe partea stanga ( si incepe sa dea din picioruse/ manute, semn ca e incomodata si ca trebuie sa schimb pozitia). Dar mi-e si rusine sa vin cu " probleme " de-astea pe forum .

Elteka azi primul lucru care l-am facut, dupa ce am deschis calculatorul , a fost sa citesc PM-ul tau. ( si dupa-aia a inceput "furtuna" zilnica). Citeam ce mi-ai scris pe forum. Vazusem si eu mesajul de la mamici de Jp si chiar i-am scris un Pm fetei care l-a postat. PURE WATER NU E SER FIZIOLOGIC, ci apa distilata !! Ser fiziologic = normal saline solution( sau physiological saline solution). Eu am intrebat-o pe una din asistentele de la clinica la care merg de chestia asta si mi-a zis urmatoarele: pt ochisorii lui bebe o sa primim niste picaturi speciale si o sa le folosim pe-alea la sters/curatat ochisorii, deci nu-si are rostul serul fiziologic. Pt nasuc la fel - sunt picaturi medicale pe care le primesti de la doctor , pt buricut - primesti un kit chiar de cand te internezi in spital ( parca ti-am mai povestit de el).

Apropo de branduri pt produse bebelusi - eu am luat tot de la Johnson dar am vazut o gramada de firme ( Seres-Derbe - care cica au ingrediente naturale ,din plante, si sunt f delicate, Pigeon, Combi, pt cei cu pielea foarte foarte sensibila Atopita).

Hai ca iti raspund acum pe PM despre cupoane si de pompa Avent.

KAY eu incalzitor nu am luat, dar pot sa-ti "povestesc" despre sterilizator: am cumparat unul de la Avent, pt microunde. ( cica 4 sticle mari/6 mici le sterilizeaza in 3-4 min parca si mi s-a parut rapida metoda). Aici in Jp sunt cuptoare cu microunde peste tot ( la orice magazin care vinde mancare gasesti un cuptor care e pus la dispozitia clientilor . Idem si la Non-stopurile care sunt peste tot.) Deci la mine metoda asta a fost cea mai potrivita. Aici se mai sterilizeaza cu solutie Milton , dar mie una nu mi s-a parut potrivita, pt ca ma stiu mai lenesa si m-as plictisi sa tot pregatesc de cu seara solutia , sa scot, sa clatesc apoi biberoanele , bla bla bla. Eu cantar nu cumpar ( si nici nu inchiriez) pt ca nu mi se pare un "must". ( ca sa nu mai zic in ce hal m-as stresa). O sa o cantaresc pe bebelina la clinica .

Trimit mesajul si revin!

POZE BEBE
Film eco 4D

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

abia acum am reusit sa intru pe forum ( ca ma avut doamna la curatenie si in plus au venit si toate lucrurile comandate aseara pe net) si ma miram de ce s-a scris atat de mult, cand colo, avem bebe in odisee
Ce frumos!

Edith sa-ti traiasca baietelul si sa-ti aduca numai impliniri.
Asteptam detalii cand te intorci
.

De azi am intrat in saptamana 37, cand ma gandesc ca mai e asa putin si pentru mine...dar n-am de gand sa ma pierd cu firea, mi-am promis sa fiu lucida

+36

ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

iri balansoarul o costat 11 mil, si sunt foarte multumita de el.

noi suntem ok inafara de mici dureri ca la ciclu dar fara contractii. bebelina ii foarte , foarte miscareata atat ziua cat si noaptea lucru ce ma bucura.saptamana viitoare avem programare la doctor, sa ne vada cat am crescut si sper sa-i vad fetisoara ca data trecuta s-a ascuns.
cred ca sambata ma duc si eu sa cumpar toate cele ptr bebita si ptr bagajul de spital...abia astept.

va pup

31+Riana Alessya

bebelina mea

Mergi la inceput

andrada, tu ziceai ca vrei patut de la babycomfort; aseara l-am comandat si azi la pranz l-au adus; l-a montat dl. care l-a adus fiindca rotile erau optionale si nu stiam daca sotul meu o sa se priceapa sa le monteze; te sfatuiesc sa verifici din timp daca au disponibil fiindca eu am comandat salteluta din cocos care era disponibila pe site si azi cand m-au sunat sa-mi confirme comanda mi-au spus ca nu mai epe stoc modelul cerut de mine si a trebuit s-o iau pe cea mai scumpa care a fost 2.5 mil, ca altfel dura 3 saptamani comanda pentru cea initiala; nu-mi pare rau, pana la urma bebe o sa aiba parte de ce e mai bun, este mai groasa si integral din cocos, nu doar in straturi.

Tot de la ei am luat gentuta lui bebe care are si o salteluta de infasat si un saculet cu fermoar pentru scutece; nu mai stiu cine ma intreba cat a fost, cred ca 96 Ron si e foarte inacapatoare; oricum cred ca e singurul model de pe site

caruselul e foarte frumos, cu ursuleti, o sa-l montez diseara.

Cine intreba de sterilizator Avent, l-am trimis pe sot ieri sa ia din carrefour si nu mai aveau decat din ala cu abur si mi s-a parut mult 4 milioane, asa ca am comandat pentru microunde care e doar 1 milion; asta a fost de la 3 ursu1eti si au fost la fel de prompti, l-au livrat azi; eok, sunt multumita de el, e pentru 6 biberoane.
Avand in vedere ca nu costa mai mult decat in magazin si ti-l mai aduce si acasa, io zic ca merita.

In rest, asa cum mai ziceam, sunt cu hainutele de bebe spalate si calcate, lenjerii, saculeti, paturici, scutecele, prosopele spalate si calcate, creme bebe, trusa bebe (perie, forfecut, pompita, ser fiziologic, bete), suzete, biberoane,pampersi, servetele umede si multe alte necesare bebe, patut, carucior, bagaj spital pentru mine si bebe facut.

Acuma doar ma rog sa ma stea bebe, ca de dimineatza am contractii destul de dese dar care nu sunt regulate, nedureroase si il simt pe bebe foarte jos, isi tot ia avant in picioruse si loveste cu capul fix in col si vezica.

Revin diseara sau maine cu poze pentru ce-am primit azi online.

+36

ella

Mergi la inceput

pentru cine intreaba de balansoar pentru alaptat, la babycomfort costa 5.4 mil cu tot cu suportul de picioare; nu vreau sa le fac reclama, dar mie mi s-a parut un pret bun

+36

ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

eimotto,felicitari, sa va traiasca bebeul, sa fie sanatos si mincacios, iar tie recuperare rapida si multa sanatate!
oau, s-a nascut primul bebeu de la odiseea noastra, bravo!!

Flavia 31+ David si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput