***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (50)
Raspunsuri - Pagina 11
lilky spune:
ella74 Eu te intrebam de gentuta,intrebarea mea este daca se poate prinde pe carucior?
Liliana
+36 cu micuta
Diana Gabriela
Pozele mele 1
Pozele mele 2
ella_74 spune:
lilky,
se poate prinde findca are bretea din aia de tinut si pe umar si ar trebui sa mearga pe orice tip ce carucior; alea de la peg perego aveau cate o ureche in fiecare parte a gentii si se prindea de fiecare brat al caruciorului...m-asteptam sa aiba si asta la fel dar nu sunt dezamagita ca nu are;
uite, ii fac o poza si revin cu ea , bine?
+36
ella
ella_74 spune:
lilky,
uite link cu poze geanta bebe:
http://www.flickr.com/photos/7556221@N02/?saved=1
are si buzunare interne, 2 exterioare lateral, 2 exterioare spate,unul fata cu fermoar.
+36
ella
poohy spune:
Tot eu! Azi nu scapati de mine
Am ajuns si eu acasa :) Si m-am speriat cand am vazut un reportaj din maternitatea din Alexandria... Doamne, bine ca nu trebuie sa nasc acolo. Igrasie, paturi rupte, arata mai rau decat jalnic
A mai fost si un reportaj despre diabet - si au spus ca cercetatorii americani au reusit sa trateze boala folosind celule stem (acum daca avem incredere in stiri)
Ella, de unde ai luat saculetii de dormit pentru bebe? Parca tin minte ca din Anglia, dar sper ca poate din Romania. Sunt tare frumosi!
Lilky, merci pentru link! Acum am de unde sa aleg. Nu m-am gandit sa caut la saltele... Si sunt si dimensiunea care imi trebuie: 1.40/70
Ralucami, da, sunt norocoasa din punctul asta de vedere. Nu am probleme. Sper doar sa nu se compenseze la nastere, sa tina cont ca m-am chinuit in perioada cu greturi si sa nasc usor :D Numai la prostii ma gandesc, nu stiu ce legatura are una cu alta
Anca
33+ 
poze
bebelusa
ella_74 spune:
poohy,
saculetii sunt de la marks&spencer si mothercare; ar trebui sa fie si pe meleagurile noastre aceleasi produse, dar la cat sunt astia de nesimtiti cu franciza lor, io nu as cumpara de aici; in UK preturile sunt mai mici decat la "Z", brand pe care eu il socotesc low aici.
A fost fiecare in jur de 15-16 lire pret neredus, asta inseamna in lei cam 75 ron, nici in carrefour nu am gasit asa ieftini, nu mai zic de calitate.
+36
ella
Gina M spune:
Iuhuuuuu!!!S-a nascut primul copilas! Sunt extrem de fericita pentru voi.
Felicitari pentru baietel Edith & Eimotto!
Sa va traiasca si sa va aduca multe bucurii pe calea vietii.
Chris,iti tin galerie si ma rog ca totul sa fie bine cu,fiecare din voi.Va
pe toate si va doresc, sarcini usoare.

POZE
lilky spune:
ella 74 Imi place,merci, sa o stapanesti cu placere!
poohy Cu placere!Felicitari ca ti-ai luat patut de 140x70, asa o sa-l folosesti mai mult...ca si mine.Tu de unde l-ai luat, se transforma in pat junior?
Liliana
+36 cu micuta
Diana Gabriela
Pozele mele 1
Pozele mele 2
lilky spune:
Si pana la urma nu ma ajuta nimeni cu un sfat?Cum sa fac sa reduc tensiunea?Mi-a dat sa iau Dopegyt de 2 ori pe zi, ce ma fac fetelor?Ca daca nu imi scade tensiunea ajung sigur la cutit....dupa cum mi-a zis de altfel e cam sigur!Cunoasteti vre-un ceai sa ma ajute sa elimin lichidele,care nu face rau in sarcina, ca sunt umflata toata si mi-a zis ca de la asta provine....

Liliana
+36 cu micuta
Diana Gabriela
Pozele mele 1
Pozele mele 2
poohy spune:
GinaM, ma bucur sa ma auzim de tine! 
Lilky, eu am luat de la babydesign, patut viktor. Se transforma in patut junior - m-am gandit ca e mai bine asa. Dupa ce ramane prea micut merg cu bebe (care nu o sa mai fie bebe) sa isi aleaga mobila
Nu stiu cum te sfatuiesc cu cu tensiunea
Ai grija de tine si multa sanatate 
Ella, merci! O sa ma duc si pe la marks&spencer, ca nu m-am uitat la bebei la ei pana acum. Sunt preturi cam mari, dar mai scap mai ales in perioada de reduceri prin magazin :D O sa ma duc si la mothercare, nu m-am uitat la saculeti pana acum, dar am vazut asternuturi (simple, de bumbac, cu elastic) la peste 1 milion, si n-am vrut sa le dau banii, oricat de stresata eram. Unele preturi de acolo sunt exagerate rau, chiar nu inteleg de ce sa dai banii cand gasesti la un sfert de pret lucruri identice
Dar au niste rochite si paturici si asternuturi asa frumoase... Mi-e teama ca macar in rochite o sa scap dupa ce se naste si mai creste un pic bebe, ca am magazinul aproape de casa
Anca
33+ 
poze
bebelusa