FIV 114
Raspunsuri - Pagina 7
pussi spune:
anykola mine TB a fost in orice perioada a zilei peste 37..max. 37.5, greturi nu am avut..nu am nici acum, si nici pete..dar nu te mai gnadi la ele. Maine o sa sti ce si cum! Cu testul de urina e ok daca il faci dimineata din prima! Pete parca Lachi a avut in Z12, ziu testullui..asa tin minte!
PUSSI 4+
Cum cresc Titi Mici
M Oana spune:
Anyko, DanaP a tot avut pete in acele zile, insa nu cred ca sunt 2 cazuri la fel. Nu ai incercat un test de urina? La mine testul de urina SureCheck s-a pozitivat imediat in ziua 10 si l-am facut si pe la pranz. Cate utrogestane iei pe zi?
Eu am fost la medicul de familie sa vad daca lista de compensate e valabila si am fost si la MedLife sa vad ce suma am de scos din buzunar.
Din pacate, desi sunt trecute pe lista, multe analize nu se compenseaza, insa am primit urmatoarea lista de analize gratuite:
- timp Quick
- proteina C
- VDRL
- mageneziu seric
-ASLO
- APTT
- hemoleucograma
- colesterol total
- trigliceride
- TGP
-TGO
- calciu seric total
- calciu ionic
- creatina serica
- glucoza serica (glicemia)
- sideremie
- proteine totale
- acid uric
-fibrinogen
- ASLO
- VSH
Macar voi sti cum stau cu sanatatea mea, in general.
madalina28 spune:
PSJ eu fac monitorizari pt ca am avut endometrul de 8 difuz,intodeauna l-am avut bun de 11 la FIV l-am avut de 12,5.Dr mi-a spus sa fac luna asta tratament cu estromfen dar nu vreau o sa aman pana cand va fi ok sa fac pe natural.Nu sunt la dr tau sunt la dr.Bogdan Marinescu si sunt foarte multumita de el.
Madalina
si maine e o zi...
nusy spune:
Fetelor sunteti extraordinare! Nu-mi vine sa cred cata solidaritate exista pe acest forum! Nici bine nu am "strigat" dupa ajutor si ati si sarit sa ma ajutati. Mii de pupici speciali pentru Sheri,Moni,MRL,Marrina!
Din fericire,am reusit sa gasesc la mine in oras ( Tulcea ), la o farmacie din centru exact ce mi-ati recomandat: seringi verzi,de 1 ml,cu ac detasabil pentru insulina. Si am mai luat si ,separat, seringi de 3 ml( ca sa am loc sa trag gonalul) cu ace groase,pentru preparat.Ma bucur ca la gonal nu-mi trebuie separat ace pentru preparat intrucat si solventul si pulberea sunt in fiole(deci nu trebuie sa bag acul in cauciuc,asa ca nu e nevoie sa-l schimb si o sa le prepar direct cu acul de insulina). Deci mi-am facut si stocul de seringi.Mi-am cumparat si Elevit-ul, Maca, Flamexin-ul, Vitamina C..astept acum ziua de joi(saptamana viitoare) sa vin la eco si sa primesc OK-ul! Sper sa fie bine!
Pana una-alta sunt racita cobza! Nu mai pot de nas,curge intr-una...am facut un inhalant ,poate ma mai slabeste!
Moana: multumim pentru toate informatiile si pentru ca ne impartasesti din experienta ta.Este foarte important ,pentru mine,personal.
Galuscuta: z1 e cea in care e rosu.Si daca cumva vine dupa ora 18,nu se socoteste acea zi.
Nusy
M Oana spune:
Azi am avut de studiat anticorpii si analizele care ar fi utile dupa un esec.
Am ajuns la o lista impresionanta, insa si la vreo 200 euro:
- anticorpii antifosfolipidici - 40 RON
- anticorpii cardiolipidici - 50 RON
- anticoagulant lupic - 40 RON
- anticorpi antinucleari (FAN) - 30 RON
- antibeta 2 glicoproteina - 35 RON
- anti ADN - 30 RON
- toxoplasmoza - 70 RON
- listeria - 56 RON
- mycoplasma+ureaplasma - 75 RON
- chlamydia .....................
Ultimele 4 le mai am, la Cantacuzino facute, ca asa era moda, dar au peste un an si ceva vechime si atunci erau negative. Cand eram gravidoasa, asa am regretat ca nu le-am repetat inainte de FIV.........
Acestea ar fi preturile de la MedLife. La Cantacuzino (nu laboratoarele lor) lupicul e 25 RON, cardiolipidicii 30 RON, deci cam la jumatate. Inca nu m-am hotarat unde le fac pana la urma, mai studiez......
Moniland spune:
Oana, . Analizele astea as vrea sa le fac si eu.
Pup fata silitoare care-si face temele si mai zice si la ceilalti.
Monica
anyko spune:
OanaM utrogestan iau 6/zi.
In Z4 si Z5 am avut intepaturi in burtica si dureri de mijloc ca la CM. Nu stiu ce sa mai cred? Oare vor tine mult petele astea?
Inca odata va multumesc pentru sprijin
Acum nu-mi ramane decat sa ma rog la Dumnezeu sa fie bine.
M Oana spune:
Moni eu am fugit de histeroscopie, ca necuratul de tamaie, insa acum de abia astept sa incep sa numar pentru o noua sansa si sa vad si eu cum arata uterul meu pe interior. Din pacate laparoscopia nu poate detecta ce se intampla in uter, poate vezi ce spune medicul tau in aceasta privinta.
Eu m-as arunca si la o laparo acum (desi Monseniorul nu vede sensul), insa avand spermograma buna, parca as verifica si trompele, sa vad de ce nu a ajuns in mod natural niciodata nimic la destinatie.
Decat sa jelesc, mai bine imi fac constincioasa temele........
Anyko la mine petele au fost in zilele 7,8 si 9 si stiu prin ce calvar am trecut. Testul de urina din ziua 10 m-a linistit insa. Din pacate, eu am inteles ce a fost cu petele abia dupa ce am avut testul pozitiv in mana si am inteles ca au fost de la implantare, pana atunci se tot bateau explicatiile in creierasul meu si nu puteam sa inteleg ce se intampla. E greu de dat un verdict.
Moni, Dana e bine!
Moniland spune:
Oanainteleg ca nu e prea placuta histeroscopia. Imi faci o comparatie cu laparoscopia?
Caut biletul de externare de la laparo poate scrie acolo ceva de uter.
Monica