FIV 114
Raspunsuri - Pagina 31
cellu spune:
quote:
Originally posted by carry
Eu m-am inhibat pe 9.04 cu diphe de 3.75 si mi-e cam frica de efectele adverse pe care am auzit ca le are, deocamdata inca nu au aparut. Stimularea o voi incepe pe 30.04 si sunt in continuare intr- o ceata totala:teoretic stimularea o incep in ziua 15 a c.m si ma gandesc pana voi face eu ET nu imi vine cm ? Cred ca vorbesc prostii,dar nu stiu :nu se mai numara la fel dupa inhibare si stimulare ? Credeam ca sunt cu toate temele facute...
Va trebui sa apelez la bunavointa lui Lachione din nou, care a avut aceeasi schema de tratament. Observ ca din tot lotul prof M eu sunt singura cu acest tratament atipic ptr Giuly.
La diphe de 3.75 scrie " cu eliberare prelungita 28 zile", asta inseamna ca efectul e de 28 zile ?
carry
Carry cred ca avem protocol asemanator. Iti spun ce am facut eu pana acum:
- in Z21 de CM Diphereline 3,75 (26 mar)
- la 7 zile de la inhibare pt ca nu a venit CM, mi s-a facut analiza de estradiol (59pg/ml) si eco (02.apr.) Si mi s-a dat Utrogestan 2/zi (seara), pana vine CM.
- Dupa 2zile (04 apr) de Utrogestan a venit CM.
- In Z6 de CM (09 apr.)am inceput stimularea cu Puregon 200 u.i./zi. La 15 zile de la inhibare.
- Astazi (15 apr) sunt in Z12 de CM si in Z7 de stimulare. Maine Z8 d stimulare eco si estradiol.
Despre efecutul de 28 de zile al Diphereline a scris LilianaFi pe pag 18 o explicatie, care m-a lamurit si pe mine. Si eu credeam ca e o contradictie - daca sunt inca sub efectul de inhibare al injectiei Diphe.... cum ar putea organismul sa raspunda la stimularea ovariana? Lipesc un fragment "decapeptyl in Ro.se cheama diphereline...in fiv ajuta pe de-o parte la odihna ovarelor(protocol lung)iar cind incepe stimularea(gonal-la tine) ajuta la mentinerea ovocitelor pina la momentul decisiv,stabilit la ecografii cind se face gonasi care are rolul de a incheia maturizarea si de-a elibera ovulii din foliculi pt a putea fii recoltati....."
Cellu
melutzica spune:
Rami,tratamentul meu a fost ffff simplu si anume ,pe ciclu natural din ziua 5 de CM mi-am dat cate o injectie cu Gonal F de 150 IE plus o injectie cu lovenax pt tromboza( luam si o capsula de acid folic cu vit b 6 si b 12 pe zi);In ziua 10 am fost la control si aveam deja 4 foliculi mari pe ovarul drept si 3 pe stangul;mi-a marit doza de gonal F la 185,5 IE,mi-a luat in ziua respectiva si 4 fiole de sange (analizele mi-au iesti toate perfect) si mi-au mai dat sa iau tot din ziua 10 la amiaza o injectie cu gonadotropina;in ziua 12 din nou control ,tratamentul continuat pe mai departe plus la ora 10 seara o injectie de 10.000 cu pregnilin;sambata dimineatza mi-au facut punctia.Aici spre fericirea mea se merge pe ideea foliculi putini si de cea mai buna calitate cu stimulare usoara si pe ciclu natural.De aceea mi-au extras numai foliculii cei mai buni ca de avut am avut o gramada numai ca, doar cei 4 au considerat ei ca au sanse bune de reusita.
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos
andicu spune:
'Neata fetelor.
Am vazut ca va intrebati ce valori am avut eu la al2lea FIV.
Am avut FSH 12,44 si LH 7.46. La primul FIV am avut FSH-ul 8 si ceva. La al2lea FIV dr mi-a schimbat doar inhibatorul, mi-a dat SUprefact in loc de Decapeptyl, dar am ramas pe GOnal F si Merional. Gonal F am avut primele 2 zile 150 ml, apoi am combinat cu 112.5 Gonal F + Merional 1,5 inca vreo 3 zile si din nou mi-a scazut la 75 ml Gonal F+ Merional 1,5. Ca rezultate, 8 foliculi cu 6 ovocite, 5 fecundati bine, 3 cei mai buni pusi la caldurica ( de 8,7 si 5 celule cal.1), fata de primul FIV ( cu analize mai bune ) nereusit, cu 4 foliculi (doar de pe ovarul drept, ca pe stangul am avut doar 1 mic), 2 ovocite si 2 embrioni pusi, de 6 si de 4.
Sper sa va ajute!
Melutzica, bafta multa si sa se prinda puisorii la tine in burtica!
Va tin pumnii fetelor, sa dea DD sa reusiti!
Andicu 27+Filip Cristian
Poze noi cu burtica
pussi spune:
salutari si de la noi...
KORA esti la eco??? vrem captol nou si vesti bune!!!
melutzica BAFTA!! peste 2 saptamani sa dea DD sa ne anunti ca esti
lilianamaine te astept cu vestea cea mare!
anykofiecare stie cum e mai bine pentru el!daca voi asa simtiti atuunci asa sa faceti!! Sa fie DD cu tine!
moni
cellubafta maine la eco!!
darielamultumim! Sa-ti dea DD si tie!! Pe 18 merg la eco ..dar nu cred ca se vad doar saculegii, nu si embrionasii!!
O duminica frumoasa!!
PUSSI 5+
Cum cresc Titi Mici
cellu spune:
Anyko toate gandurile bune!
Pussi merg la sor'mea sa mananc peste, cu vinu' mai pe seara.
Kora bafta la eco!
aurel_cris sa ne auda DD rugaciunile
galuscuta tinem pumnii!
Lili maine, sper sa fim pe forum, ca pe stadion!
pupici pt toate fetele
Cellu
lilianaFi spune:
Zouzounakieu tin prontogestul intr-un dulap...si jumatatea de fiola ramasa in frigider...la tine cum stau lucrurile?
Darielamultumesc...numai bine si tie
Pussimultumesc...simt ca nu mai am rabdare,azi parca trece mult mai greu timpul...daca ma iau dupa burtica(e crescuta...clar)am sperante...dar daca ma iau dupa sani...si ei sunt umflatei,dar au fost si durerosi de la ovulatie pina prin z.7-8 post ET si apoi nici urma de durere,si nu inteleg de ce au fost si nu mai sunt durerosi....si de aici ginduri negre...si alternarea:neliniste-speranta...pete maro am avut doar in z.2 dupa ET....iti tin si eu pumnii pt miercuri....sa auzi 2 inimioare batind
Cellu...multumesc mult...si de la tine se asteapta miine vesti bune...bafta
Kora...
Mirela_1 spune:
Kora, abia azi am mai intrat pe forum, dupa vreo 2 saptamani. Nu stiu daca te mai ajuta, dar am sa-ti povestesc experienta mea.
Deci, am inceput inhibarea in in z.21 cu 1 diphe/zi timp de 12 zile. Apoi am inceput stimularea cu 3 menogon/zi si am continuat cu 1/2 diphe/zi. Dupa 7 zile de stimulare: endometrul 6mm, 3 foliculi pe ovarul drept (10mm, 8,5 mm si 6 sau 7 mm), nimic pe ovarul stang, estradiol 92,76 pg/ml. Mi s-a marit doza de stimulare si din z 8 pana in z. 13 inclusiv am facut 4 menogon/zi + 1/2 diphe/zi. Dupa 11 zile de stimulare: endometrul 9mm, 3 foliculi pe ov drept (15mm, 13 mm si 12,5mm), nimic pe ov stang, estradiol 413,7 pg/ml. Dupa 13 zile de stimulare: endometrul 9 mm (a ramas la val asta si in ziua ET), cei 3 foliculi au ajuns la 18mm, 17,5mm si 17mm, estradiol 730,5 pg/ml. La punctie s-au recoltat 2 ovocite si in ziua ET (la 72 h) mi s-au pus un embrion de 8 si unul de 3 (ambii fara fragmentatii). In z. ET progesteronul a fost de 44,13 ng/ml. Dupa 10 zile de la ET bhcg 8,7 si dupa alte 2 zile 0,45.
Sper sa vii cu vesti bune astazi, eu iti tin pumnii.
Pup toate fetele si va urez bafta la toate.
Liana30 spune:
meluleeee tin pumniii!!
va pup pe toate si va tin pumnii la toatee..
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"14
Nasica
nicole74 spune:
Fetelor la noi sansele sunt de 1 la 1 mil. Am avut hemoragie puternica. Sacul a decolat intr-o parte. Maine vom vedea. Eu tot mai sper pentru ca asa sunt eu, nebuna!
Liliana multa bafta luni!
Nicole & Ioana Alexandra
poze